Съвременна премяна за интериора

Как изглеждат модерните тапети
Обновена: 17 авг 2012 10:13 | 17 авг 2012 10:13,
16
Съвременна премяна за интериора
Снимка: beautifullife.info

Модерните тапети са нещо като съвременна версия на стенописите, които са украсявали домовете на висшето общество преди векове.

Днешните тапети също могат да бъдат дело на художник, могат да представляват кадър от природата, дизайнерски проект или пък ваша собствена снимка. Едно е сигурно за тях – въздействието им е толкова силно, че моментално променя визията на всеки интериор.

Фините художествени образи и щампи от хартия, които ви представяме, са на дизайнерската фирма Eazywallz. Тези тапети нямат нищо общо с традиционните си събратя.

При тях няма ограничения за размер, изображенията могат да бъдат персонализирани и могат да бъдат приложени върху мебели, врати, стени и всякакви други плоскости.

Те са от самозалепващ се вид и са много лесни за прилагане, като няма да нанесат никаква вреда на вашите стени! Подходящи са както за жилища, така и за търговски площи. Защо да не променете вашия декор за нула време?

Вижте оригиналните тапети в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
11
 
! Отговори
до #12 преди 11 години
Ехх,соц. холче- Фототапет(желателно с повече палми) мраморни масички,лампиони и пепелници от ,,Минералсувенир,, троянска гарнитура(мека мебел) секция от Велинград(може и от ,,Явор,,) сливенски килим(100% вълна)......тежки завеси от кадифе...една поразголена съученичка.....Еееххх,соц. ....ти беше рай,ама не го знаехме!!!
15
1
 
6
 
! Отговори
Ана от Нимия преди 11 години
Харесаха ми всички, особено онези в банята и на вратите на асансьорите. Самата идея за картина на вратата на асансьора е страхотна, създава добро настроение на чакащите.
14
1
 
11
 
! Отговори
Хърсев преди 11 години
Статията не е важна. Важно е да знаете, че кредити се теглят от Про Кредит Банк, а материалите се купуват от Бриколаж.
13
4
 
11
 
! Отговори
Русе преди 11 години
След атентата през 2001 година този тапет с летящия самолет ми се струва проява на лош вкус!!
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фототапетите бяха на мода още през комунизма. Нищо ново.
11
1
 
4
 
! Отговори
White Rabbit преди 11 години
Пак заповядайте, драги модератори !
10
2
 
5
 
! Отговори
Модератор преди 11 години
До White Rabbit: Благодарим за сигнала ви!
9
0
 
14
 
! Отговори
White Rabbit преди 11 години
това са стикери, има ги в ибей и са евтини, разбира се на българския пазар ще намерите същите но с 100-200 дори 300 % НАДЦЕНКА ! Пак заповядайте ! Днес.бг ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ - ОПРАВЕТЕ СИ СБЪРКАНАТА СИСТЕМА С КОДОВЕТЕ , виждам какво въвеждам, но все ми изписва грешен код..... насрана работа при вас винаги има.....
8
3
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 11 години
Напротив кухните в Бало и мръсно бяло са в последните 2-3 години най-актуални и модерни. Огледай световните тенденции в интериорния дизайн в цял свят. И то във всичките разновидности от футуристичните модели в гланц до ретро версиите.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една стена излиза 200-300лв. /само фототапета/.
6
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не ми харесва това с тая чушка, а пък и бяла кухня е толкова демоде ..
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не са тапети каквито хората разбират в България а са по-скоро като ваденки, отлепва се слоя отзад и директно го лепиш а не като при нас с кофите бъркаш лепило мажеш тапета, мажеш стената, лепиш и клепаш. Лошото при този тип тапети е че трябва повърхноста на която лепиш да е идеално глодка, за кухнята както са дали на снимката е окей, защото там всичко е гладко, но на една стена ще е нужна супер шпакловка, иначе няма да залепне на всякъде тапета, ще има въздушни джобове и ще е грозно
4
0
 
13
 
! Отговори
до номер 3 преди 11 години
А виждал ли си новото строителство. Определено преобладават апартаментите с площ за живеене около 45-55 максимум до 70 квадрата. Простор голям, но навън :) По темата за тапетите, страхотни са!
3
8
 
5
 
! Отговори
do nomer 1 преди 11 години
Ти виждал/а ли си по европа как са? (изключае старите сгради)В България апартаментите ни са едни от най-просторните
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страшни са.Само дето са 40-50 лева ролката.За да си правиш освежаване с 50 левово тапети трябва заплатката ти да е 2000 месечно.Щото иначе ще събираш пари една петилетка само за тапети за хола.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идеята с чушката е страхотна! Лошото е, че подобни монументални изображения са ОК за големи пространства, но в малки натежават много. Но това си е типично за нашето строителство (малките стайчета)

Спонсорирани публикации