Руснаците се подиграха на Майли Сайръс

Колажи с голата певица я направиха за смях в нета
17 сеп 2013 22:15,
12
Руснаците се подиграха на Майли Сайръс
Снимка: Hot Spot Media

Когато говорим за Майли Сайръс, границата между добър и лош вкус е доста тънка. Дамата напоследък сметна, че ще се продава най-добре с доза ексхибиционизъм и в последното си видео  „Wrecking Ball" позира чисто гола върху огромна метална топка, служеща за разбиване на стени.

Парчето провокира руски ентусиасти да използват кадър от него, на който голата Сайръс е само по кубинки, и да се посмеят за нейна сметка. Из нета набързо плъзнаха колажи, на които блондинката е яхнала жираф, катери се по Айфеловата кула и Статуята на свободата, прегърнала е съветска ракета, делфин и т.н.

И макар снимките да са един вид подигравка със звездата, видеото ѝ постигна своята цел! Само за един ден то се превърна в най-гледаното видео във Vevo и победи фаворита Best Song Ever на One Direction.

Сайръс се беше заканила да даде всичко от себе си в музиката си и доказа, че с желание и скандално излъчване нещата се получават. В интервю пред MTV дамата дори показа откъде се учи – а именно от ветреранките Мадона и Бритни Спиърс, които влязоха в музикалната история особено след целувката си с език на музикалните награди преди години.

За да докаже, че и тя може да бъде провокативна, Сайръс излезе по латексови бикини и бюстие и атакува еротично колегата си Робин Тике, като се отъркваше в слабините му и го облиза с език по врата. Вече седмици наред нейната изява все още е коментирана от медиите. А колажи като тези в галерията на Tialoto.bg  доказват, че за някои Майли може и да е жалка, но все пак е на прав път – спечели вниманието на целия свят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Майли Сайръсколажгола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
EXTREMIST преди 10 години
На САЩ са им необходими международни шутове и смешки."Певицата" (абе ква музикантка изобщо е тая-американска аналогия на чалгата) е доста яка смешка като цяло, така че ЕВАЛА НА РУСНАЦИТЕ ЗА КОЛАЖИТЕ
8
3
 
7
 
! Отговори
ме преди 10 години
Оф, какво само го спрягат тоя танц с Робин Тике. Нищо особено не беше, като изключим, че тя беше облечена по доста *** начин. Нито беше толкова скандален, нито нищо. Само в главите на задръстените американци, това е скандален танц. По-скоро скандално е желанието й да скандализира и да привлича внимание с тялото си, което се натрапва от всеки неин клип вп оследно време. Но шоуто на наградите беше всичко друго, но не и скандално. Колко по-скандални неща са се случвали на тия награди...
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Х - пишеме всичко което е свързано с великия братски руски народ, ето и тук - РУСНАЦИТЕ се подиграха на майли сайръс !!!! АТЛИЧНА!!!!
6
6
 
13
 
! Отговори
Х преди 10 години
Добре де като ги пишете тея статии мислите ли изобщо?!?! 'Ми тя е спечелила много гледания, ама славата й трае точно 5 минути, докато се колебая дали да догледам видеото до края. Единственото, което ми хареса в цялата работа беше гласа й, но след като затворих браузъра не ми хрумна нито веднъж да си пусна песента. За какво внимание изобщо говорим. Единственото положително нещо от статията ви е че ще ходя да слушам One Direction, дано те да предложат нещо смислено.
5
8
 
7
 
! Отговори
"O" преди 10 години
До морски - pishe se OTREPKA moj... izvinjavaj, njamam kirilica na PC-to tuk...
4
6
 
17
 
! Отговори
7 преди 10 години
ТОВА ПРАВИ "ДИСНИ" ПО СПЕЦИАЛНО ИЛЮМИНАТИТЕ. ИМА МНОГО ДЕТСКИ ФИЛМЧЕТА С ГОЛИ ФИГУРИ НА ЗАДЕН ПЛАН,И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!ИДЕТЕ И ПРОВЕРЕТЕ И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ,ЧЕ ТЛАСКАТ МАЛЧОВЦИТЕ ПОДСЪЗНАТЕЛНО КЪМ ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ!
3
5
 
50
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Дрън дрън. И на мен го пробутаха този *** клип. Като отворих ютюб ми го бяха изтипосали най отгоре като препоръка от тях. Тези класации са нагласени и имат за цел някакъв вид зомбиране на тълпата. Гледах не повече от минута превъртайки напред и като видях че е шитня, просто го разкарах. Да ама са ме броили и мен сред милионите *** които са го гледали.
2
7
 
32
 
! Отговори
морски преди 10 години
***....
1
5
 
51
 
! Отговори
petter.bojinov преди 10 години
чалгаджийка