Еротичната танцьорка, която се усука около Благо Георгиев

Христо Сираков изгонил годеницата Биляна. Без право на помилване
Обновена: 26 юни 2014 13:50 | 25 юни 2014 10:37, Александър Попов
50
Еротичната танцьорка, която се усука около Благо Георгиев
Биляна и Благо кършат снаги под ритмите на песни на Азис. Снимка: Плаза денс център

През последната половин година бизнесменът Христо Сираков, известен с прякора Ицо 100-те манекенки, изглеждаше на върха на щастието на любовния фронт. Той дори обяви годеж с далеч по-младата от него Биляна Евгениева.

Бившата еротична танцьорка обаче се размина с възможността да стане г-жа Сиракова и да разполага със сърцето и състоянието на известния столичен бизнесмен. Годежът е развален, сватба няма да има, а надежда за прошка и връщане назад не се предвиждат. Приказката между двамата продължи само пет месеца, пише сп. Story.

Капката, която преляла чашата в техните отношения, си има име - футболистът Благой Георгиев. Той и Биляна охотно позираха в опасна близост в столичен чалга клуб.

"Събирай си багажа и се изнасяй!". Това били думите, които Биляна чула по телефона от мъжа, за когото трябваше да се омъжи през есента. Тя се опитала да обяснява, че няма нищо общо с Благо, че не си пада по футболисти, но явно забравила как в едно свое интервю преди връзката си Христо, заяви в прав текст, че харесва женения Благой и не би му отказала, ако я покани на вечеря...

Снимки на Биляна и Благо от Околовръсното шосе, отново в опасна близост, бяха показани и в предаването на Николета Лозанова по TV7. Според непотвърдена информация и семейството на Благой е напът да последва съдбата на сгодените Сираков и Евгения.

Още повече, че това е вторият публичен скандал, в който се забърква футблистът, след като "сложи рога" на съпругата си Христина и с фолкпевицата Лияна. После обаче се разкая, върна се у дома и дори с Христина се сдобиха с второ дете.

"Раздялата, както всяко друго нещо, има две страни - лоша и добра. Бих казал, че вече се чувствам добре", казва Христо Сираков след раздялата с Биляна. Дали сега може да потвърди опасенията на някои от приятелите си, когато се сгодяваше за 33 години по-младата от него Биляна, че тя не е подходяща за него? Той леко въздъхва: „Ох, ние мъжете, сме си малко глупави. А тези, които се имат за най-големите тарикати, понякога са най-големите глупаци.“   

Самата Биляна потвърди, че двамата са сложили край на връзката и признава, че разликата в годините - цели 33, е една от причините.

"Аз имам нужда от повече забавления, а той предпочита да го дава малко по-кротко. Все пак съм на 25 години", казва пред Story Евгениева.

Макар папарашките кадри да говорят друго, тя твърди, че няма връзка с Благо Георгиев, а само били приятели.

"Не знам, не говорим по такива въпроси. Не съм аз човекът, с когото той трябва да споделя такива неща. Това си е неговия живот, мен не ме интересува с кого живее. Не мога да коментирам това, той и жена му си знаят най-добре", отговаря тя на въпрос дали Христина е изгонила Благо от вкъщи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tolkova sa mi populiarni che ne znam koi sa na snimkata..
32
0
 
15
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Христо Сираков - нищо ново!Благой Георгиев, силно вярващият - пак нищо ново.Хайде сега да се спрете вече, че, в нечовешкото си настървение за раздухване на клюки около хора, които не са интересни, забравяте за Христина и децата на Георгиев - не ги карайте да се чувствуват омърсени, с вкус на горчиви бадеми в устата.
31
0
 
11
 
! Отговори
Той е преди 9 години
Ето, това са днешните идоли, хубавичко ги вижте на снимката! Изпростели, плиткоумни, но все ни ги тикат в лицето, защо ли? Сами си отговорете...
30
1
 
8
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Ужас! Азис и музика ?????? Канибали да танцуват да , но тук .......
29
2
 
24
 
! Отговори
Никога не е късно преди 9 години
да станеш за резил, пример - Христо Сираков.На 25 г. можеш да се разделиш и с годеник, без това да е фатално. Момичето ще и продължи живота и развитието си.Чичо Христо отдавна е зациклил на позицията "нещо като милионер, ама затънал в дългове; нещо като плейбой, ама дърто бате, което се опитва да се държи като гимназист". От години, развитие при него няма. Развалянето на годежа на "златотърсачката" е логично. Все пак, парите на футболиста са реални, а милионите на Хр. Сираков са фикция.
28
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във форумите всички оплювате чалгата, а като излезе човек на улицата 90% от народа се опитва да ги имитира. Нещо май не е реално.
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
типичен пример от циганизиращият се български народ
26
0
 
21
 
! Отговори
Gi преди 9 години
За никой не е тайна колко прости и повърхностни са футболистите и това че , футболът в БГ и чалгата са като скачени съдове. Но защо трябва да ни занимавате с някакви семейни сапунки на някакви мекерета дето изобщо е ни вълнуват?
25
0
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Бат Ицо се...отървал лесно.А можеше да се...ожени за въпросната...мадама и след това публично да му сложат...рогата.Еййй,късметлия е този човек;да направи дарение в Самоковския женски манастир.
24
0
 
37
 
! Отговори
дядо преди 9 години
На снимката - събирателният образ на България ! До тука я докарахме ! ГНЪС, ГНЪС !!!
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да си обясня парадокса как във форумите често има много интелигентни коментари и изглежда всякаш има все още нормални хора в тая държава. А като излезеш навън 90% от хората приличат на тия от снимката като психика и манталитет.
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гнусно и *** ,дано им дойде съвестта и срама
21
2
 
47
 
! Отговори
Hhhhh преди 9 години
*** работа....
20
2
 
40
 
! Отговори
Бойковист преди 9 години
отдавна чакам тази новина защото до дъното на душата си съм заинтригуван от тази връзка!Аве я марш да раньеш прасетата веееееееее!
19
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двама лъснати ***.а.и и две плиткоумни к.р.и, това е снимката, какво толкова я обсъждате.
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя дятка Ицо гоялм пич, живее си живота, забавлява се с прости и красиви патки, като му омръзне веднага на лентата е някоя нова. Живее си и хич не му дреме за никоя от тея.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българите сме онеправдано малцинство, което трябва да моли тия за интеграция. И това стана за 10 години
16
4
 
20
 
! Отговори
Зъбарче преди 9 години
Абе тоя Ицко само зъбати ли харесва, Зара не можеше милата да си прибере зъбите в устата тая и тя така. Вместо да им слага силикони да вземе да им оправи зъбките.
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде са политиците, банкерите и бизнесмените?Дайте и другите снимки та да видим всичкият елит!
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги съм знаел, че простите живеят по-лесно, тая снимка го доказва.

Спонсорирани публикации