Ал Ди Меола с трибют шоу в България

Виртуозният китарист ще гостува в две вечери
1
Ал Ди Меола с трибют шоу в България
Снимка: PR

Един от най-виртуозните китаристи от съвременната музикална сцена пристига отново в България за две ексклузивни вечери, изпълнени с много фламенко, фюжън джаз и ефирни китарни рифове.

Ал Ди Меола ще представи пред родните фенове проекта си Beatles and more – специално трибют шоу, посветено на легендарната ливърпулска четворка. Почитателите на Меола ще могат да се насладят на таланта му в две поредни ексклузивни вечери – на 25 и 26 ноември в столичния Sofia Live Club.

Шоуто на американеца ще отбележи появата на българския пазар на нова промоутърска група – Simple Events Sofia. В нощта на 25 и 26 ноември феновете ще могат да се докоснат до Ал Ди Меола в едно наистина по-интимно шоу. Цените за ексклузивните лайвове са 50 лева за правостоящи и специален ВИП пакет от 120 лева, включващ, освен най-близки позиции до сцената, питие-комплимент и специален подарък от официалния мърчъндайз на звездата.

За желаещите да се срещнат с виртуозния китарист са предвидени специални meet&greet пропуски на цена от 30 лева към стойността на закупения билет.

След успеха на All Your Life Ал създава шоуто Beatles and more, заради което към изпълнителя и неговата World Sinfonia на сцената бива добавен струнен квартет.

Именно него българските фенове могат да видят в края на ноемврийския месец в родната столица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все съм се чудил - що за животно е ТРИБЮТ-ът, като такъв ?!?