Кичка към Рут: Просто момиче си!

Стенли напусна "Музикална академия"
27 ное 2013 10:13, Александър Попов
46
Кичка към Рут: Просто момиче си!
Снимка: TV7

Ветеранът Стенли напусна "Музикална академия" след оспорван двубой с тъмнокожата Прея. Пръв от елиминации се спаси Дичо, който бе третият застрашен, като журито отново бе поставено пред дилема дали той или Прея заслужават техния спасителен вот. В крайна сметка рокаджията остана в борбата за 100 000 лева.

При второто си изпълнение - на песента Brown Skin на India Arie, Прея остави отлични впечатления. Същото стори и Стенли с емблематичната "Жулиета" на група Тангра.

Зрителският вот също бе на кантар, но в крайна сметка от шоуто си тръгна Стенли. Той събра 49,26% от гласовете, срещу 50,74% за Прея.

Музикалният двубой между двамата обаче за пореден път бе засенчен от скандал между Рут Колева и Кичка Бодурова. Младата изпълнителка, в стил характерен за друго риалити, нападна Кичка, че е организирала отвън хора да гласуват за нея. Рут бе категорична, че има нещо гнило в мощната SMS подкрепа, при положение че тя пее старомодно и често фалшиво. Бодурова обаче хич не се трогна и на свой ред я атакува с хапливи думи.

"Колкото и да си талантлива, си много просто момиче!", отвърна й певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почти не и знам пеенето на тази Рут Колева, но като и видя физиономията и изражението, получавам неприятното чувство за някаква малко грубовато-сурова и поне леко арогантна простащина.
43
1
 
7
 
! Отговори
олигофрен преди 10 години
Е как може да наричате жена като Кичка Бодурова баба колко жени на нейната възраст изглеждат като нея аз пък много я уважавам и харесвам!!! ха ха ха...
42
4
 
20
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
Рут е не само просто момиче ,тя е и мръсно момиче.Неината реалност е илюзия породена от липса на алкохол и наркотица.*** и гнусна ***.
41
11
 
9
 
! Отговори
Емил преди 10 години
До: ПффА ти като си такъв невероятен музиколог, колко песни на баба Кица се сещаш без да ровиш в Google ?А колкото до чи..те, явно са доста високо в скалата на ценностната ти система, след като така спонтанно и неподправено ги включи в коментарите си :)
40
8
 
10
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Лично за мен, би било много по-добре, ако Кичка Бодурова беше напуснала, а Стенли беше останал. Честно казано, трудно издържам Бодурова вече!!!
39
5
 
13
 
! Отговори
Пфф преди 10 години
Емилчо,стига си се излагал с простите си коментари. Личи си, че не разбираш от музика нито от жени.Като толкова ти харесва тая рижава темерутка си я слушаи вкъщи и си бий ч..ий на фона на Невероятната и музика:)
38
14
 
5
 
! Отговори
Емил преди 10 години
А Рут, дори да е невъзпитана,от нея, аз очаквам да пее, не да възпитава децата на престолонаследника.Тя е певица, не гувернантка :)
37
14
 
15
 
! Отговори
Емил преди 10 години
Баба Кица да си гледа работата :)Драйфа ми се от измислени комунистически звезди, дето прогресираха само с ли.ане на за..ците на партийните секретари.Здравко от "Ритон" както и баба Кица са едни набедени звезди, изгрели само заради информационното затъмнение по вереме на комунизма.Рут, дори да е невъзпитана, както я обвиняват, поне пее, за разлика от избухтялите ни бивши великани на "Естрадата"
36
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
извинявай анонумоис но какати Кичка нее 40г а е вече към 60
35
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Извинете ме, но КОЯ Е РУТ КОЛЕВА?!?! От кога се пръкнаха тези певци, кога станаха и звезди. Или са с по един псевдохит и самочувствие до небесата.
34
9
 
9
 
! Отговори
anonymous преди 10 години
Според мен Рут може и да е невъзпитана, но има право да изразява мнението си и не е използвала обидни думи къ никой. На 40 годишна жена като Кичка, обаче не и приляга да обижда така и да напада, като ощипана госпожица. Много ми падна в очите, изключително егоцентрична жена, напрекъснато само за себе си и своите изпълнения говори. Така и не разбра, че не и прави чест.
33
0
 
6
 
! Отговори
!? преди 10 години
vbox7/play:e1ea2fc5Чалга ли?Няма фенове?Рут просто не знае какво говори!!!
32
4
 
20
 
! Отговори
galina151 преди 10 години
Според мен Рут наистина се дъжи като просто момиче. Липсват и повече от 7 години от възпитанието. Не съм слушала нейни творби, но и след подобно грозно държание и не бих слушала. Много правилен беше един от коментарите, че така никой не УСПЯВА. като се държи неуважително към останалите хора.
31
11
 
12
 
! Отговори
Част 2 преди 10 години
Драги представители на естрадата, когато говорите и давате съвети на актуалните изпълнители, забравяте една подробност, сравнявате се с хора, които се борят за фенове в България и извън нея. Преди 30 години бяхме държава със затворени граници и освен съветски маршове, няколко източно германски песнички тип "Шарено гърне", друго не бяхме чували! Мисля, че е по-лесно да бъдеш идол така!!!!! Не отричам таланта, но нека всеки си знае мястото и времето!
30
13
 
26
 
! Отговори
N преди 10 години
Колкото и да спорите и да се заяждате помежду си във форумитеима два безспорени фактаи те са:1. Кичка, независимо на колко години е, е много по-красива и по-привлекателна жена от Темерутката;2. По отношение на таланта, гласа и известността, Темерут е светлинни години назад и никога няма да има славата на Кичка.:)
29
9
 
19
 
! Отговори
Част 1 преди 10 години
От опитите ми да гледам няколко пъти предаването "Музикална академия", останах изумена от името на предаването!!!! По-добре да го нарекат "Махаленска академия", защото освен клюки, долни свади, обиди, друго почти не видях! Отвратих се от лицемерното поведение на този Здравко /от Ритон - за фамилията му не я знам/, надута компетентност по всички въпроси, самочувствие до небето.... Кичка Бодурова - не престана да натяква каква велика певица е и колко фенове има!!!!
28
6
 
20
 
! Отговори
муца преди 10 години
много лошо, че Стенли отпадна.относно кукувицата Рут - тя не роди ли вече? понеже забременя в Къртицата и се загаджи с някакъв *** там, па той взе че спечели шоуто и си мисля, ех, уреди се това бременното грозновато момиче с нов мъж и парички, ама кога ше ражда бе?или освен да ражда бисери в музикалната академия за друго да не я чакаме?
27
6
 
11
 
! Отговори
Мария преди 10 години
До АнонименХахах, уби ме "корабна ***" :D в интерес на истината, никога не съм пяла нито в кръчми, нито в заведения. Пианист съм и се занимавала с поп, джаз пеене и оперно такова. Кичка е велика за времето си, време, в което не съм живяла аз - малко над 20-год съм. И винаги съм се дразнела, че "великите" таланти не дават адекватно път на младите. За това казах, че на Кичка, колкото и велика да е или да е била, не и прави чест. Но благодаря за милите ти думи, убедена съм, че ти отиват :)
26
17
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Само така Рут,не се оставяй на тази *** кабаретна певица, мн те харесвам ти си ми любемка и от реалити шоуто къртицата с уважение към теб леля Мими!!!!!!!!!!!!!!!!
25
15
 
16
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Кичето може да е била добра певица едно време - не знам, не съм бил роден. Истината е, че не и знам една песен, изпя половината си репертоар в това риалити и още не мога да се сетя за нито една нейна песен. А това, че имаше много случаи, в които бе трагична не е факт само за глухите и в общи линии това буди подозрение за това, че винаги е 1-ва или 2-ра.