Голям великденски концерт на Силви Вартан в зала 1 на НДК

Шоуто на звездата е режисирано в САЩ
Спонсорирано съдържание | 15 апр 2014 10:12, Александър Попов
17

Снимка: БГ Саунд Стейдж

Виж други галерии »

Световноизвестната френска певица Силви Вартан ще поздрави българската публика с голям Великденски концерт на 24 април от 19:30 часа в зала 1 на НДК. Певицата пристига тук от Токио с топ музикантите, записали последния й, четиридесети поред диск "Силви в Нашвил".

С този албум Силви Вартан отново оглави френските класации и гененерира безпрецедентно вълнение в социалните мрежи. Силви отново е на върха и то с изключително динамична музика - от популярни френски шансони до рок звученето на митичния Нашвил. Освен осемте музиканти заедно с нея на сцената ще бъдат и две бек вокалистки, шоуто е режисирано в САЩ и цялата продукция е технически сложна, но много атрактивна.

Както е известно, родената в софийското село Искрец Силви Вартан има изключително дълга и успешна кариера във Франция и САЩ с 40 издадени диска, 1800 песни, 40 милиона продадени копия, шест филма, 2000 корици на списания  и хиляди разпродадени концерти.  Българската публика още пази спомена за първия й концерт у нас след демократичните промени, когато тя разплака 4000-ата зала с емоционалните си изпълнения.

В продължение на близо три десетилетия славата на красивата и талантлива Силви заливаше света,  тя бе смятана на секс символ на Франция, а публиката изпадаше в екстаз на нейните концерти. Тя я подлудяваше с песните си, а заедно с легендарните Бийтълс изнесоха 50 изключителни концерта в зала "Олимпия". 

Силви и първият й съпруг - Джони Холидей, дълги години бяха най-популярната звездна двойка. Но славата на Силви не стихва и сега. Тя представя последния си албум на много успешно световно турне, а концертът й в НДК ще бъде истински Великденски празник!

Концертът се организира от агенциите БГ Саунд Стейдж и "Кийн актс", а  билети се продават в мрежата на Ивентим на цени от 40, 50, 60 , 80 и 100 лева.


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ква певица е тая!? Някой има ли неин диск или флашка с мр3 на Вартан? Истината е че тук никой не я слуша, не само чалгарите, но и тия дето разбират от музика никога няма да си я пуснат в колата или в вкъщи. Оставете жената на мира, да си гледа спокойно старините.
15
0
 
1
 
! Отговори
do 11 преди 10 години
nashite armenci njamat mnogo obshto s dneshnata darzava Armenia. Te sa doshli v goljamata si chast, izbjagali ot osmanskite klaneta, prez 1915 kato emigranti v Bulgaria, podobno na mojata baba, progonena ot Lozengrad, togava 4 godishna.
14
0
 
1
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 10 години
Ot Burgas sam i poznavam dosta armenci, uchil sam s njakoi ot tjah. Dobri, umni, uporiti hora,govoreshti otlichno bulgarski ezik, hristihani. Iztradali dori poveche ot nas ot osmanskoto robstvo. JAVOROV napisa za tjah poemata ARMENCI.
13
0
 
1
 
! Отговори
яяяяя преди 10 години
До колкото знам момичето е арменка. Нищо чудно че има симпатии към нас с арменците сме си приятели още от време оно аз лично съм улил с 2-***.
12
0
 
3
 
! Отговори
яяяя преди 10 години
Дали е Българика: Ако поне един от родителите и е етнически българин и тя е българка. Във всички други случаи не е. Тезата че като някой живее на дадена територия Е от народа на тази територия може да я блещолеви само генетичната супа америка. Ако има добри чувства към България ОК и ние имаме добри чувства към нея.
11
1
 
2
 
! Отговори
яяяяя преди 10 години
До АрменецА вие па нали сте много оборотни и умни арменците затова държавата ви е 3 пъти по-бедна от България.
10
1
 
1
 
! Отговори
!!! преди 10 години
uspehi
9
1
 
3
 
! Отговори
Deep Purple преди 10 години
Щом има почитатели, нека да отидат на концерта. Ама честно да си кажа, ми писна всяка година да я представят като нещо изключително. Сега ще я интервюират във всяка телевизия, по същия начин, както като се появи и Кичето Бодурова на гости на родата, Васко някой си, дето за 389 път ми разказва, как Бай Тошо му предложил апартамент... Жалка картина. А цените на билета къртят! КакКакво да кажат театрите ни, оперните и музикалните театри? Какви са цените?!
8
1
 
2
 
! Отговори
Арменец преди 10 години
А, сега? Арменците в България българи ли са? Ами да - така им пише в паспорта - българи! Евреите в българия и те! Много *** народ, ей! Пък и дъщеря на посланик! Клюката е голяма работа. Работил е като наемник в посолството на Франция, поради което успял да замине за Париж. Лошото е друго - че ЧИСТИТЕ БЪЛГАРИ вече мразят родината! БЪЛГАРСКИТЕ БОГАТАШИ не подкрепят бедните си събратя, а са ги използват. А талантливата Силви - ПОМАГА!
7
1
 
4
 
! Отговори
бг преди 10 години
Родителите на Силви Вартан не са българи-как тя да е българка? Дъщеря е на посланик в България! Много е чаровна и е хубаво,че милее за България.Има осиновена дъщеря българка!
6
1
 
11
 
! Отговори
До оа преди 10 години
Как така българка?! Тя не е живяла в България от 7 годишна! Живее във Франция, кариерата й е във Франция и САЩ, репертоарът й е френски и даже няма български паспорт...Смешно и грешно е да се напише, че е българска певица. Чест й прави, че след такава световна известност все още помни, че е родена тук и че помага на България. Прекрасна е! Непремено ще отидем на концерта с мъжа ми!
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Азис може да напълни зала 1 на НДК! И Веско Маринов! Дано скоро запишат дует!
4
4
 
4
 
! Отговори
ДО 2 преди 10 години
теб кой те знае, ти какво направи в твоя живот, та имаш право да коментираш. Тя е звезда от световна величина, близо 50г на сцена, в света.
3
7
 
3
 
! Отговори
оа преди 10 години
Тя е Българка защо пишете световно известната френска певица???утре ще напишете че Стоичков е Испанец!!! ужас!!!
2
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само като я видя с това американско знаме на ци**те си и ми идва да взема една тухла и да и размажа перхидролената тиква.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Красива жена с уникална кариера.