Теди Кацарова открива концерта на "София Прайд" 2014

В подкрепа на гейовете ще свири и бандата Crashbrake
18 юни 2014 15:55, Александър Попов
32
Теди Кацарова открива концерта на "София Прайд" 2014
Снимка: PR

Теди Кацарова първа ще се качи на сцената на "София Прайд" 2014 на 21 юни. Концертът в подкрепа на равенството и човешкото достойнство на всички хора, независимо от сексуалната им ориентация и полова идентичност ще бъде пред Паметника на съветската армия, и ще започне веднага след шествието, което тръгва от същото място в 18 часа в събота, съобщиха организаторите.

"Подкрепям "София Прайд", защото мисля, че всеки човек трябва да бъде свободен в изразяването на любовта си, и да я споделя. Животът е прекалено кратък, за да го живеем в срам и непрекъснат стрес от това какво ще кажат хората, или пък да оставаме в оковите на принудителна връзка или в брак без чувства. Любовта е във всички измерения", заяви Теди Кацарова.

Освен нея на сцената ще се качат и изпълнителката, популярна от телевизионния формат „България търси талант“ Александра Александрова – Алекс, както и метъл бандата Crashbrake.

"Не е необходимо да си гей, за да подкрепиш кауза, свързана с правата на ЛГБТ общността. Хората трябва да са с равни права, независимо от сексуалната им ориентация. Всеки да обича онзи, когото поиска, това не го прави по-добър или по-лош от останалите", казват от своя страна рок музикантите.

"София Прайд” 2014 ще се проведе на 21 юни. Хората ще започнат да се събират пред Паметника на съветската армия в 17 часа в събота, а шествието тръгва по столичните булеварди час по-късно.

Мисията на Прайда е да повиши видимостта на ЛГБТ общността, да поддържа обществения дебат за приемането й, и да покаже на хилядите нехетеросексуални българи, че не са сами. Тази година фокусът на Прайда е върху липсата на каквито и да е отговорни политики от страна на партиите и институциите у нас по отношение на нехетеросексуалните, трансполовите и интерсексуалните хора, заявиха организаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
служител МВР преди 9 години
До ТУРЧИННие ще сме най-много,това е нашия прайд !!!
20
3
 
3
 
! Отговори
Мая преди 9 години
Любовта е по-силна от омразата. Подкрепям прайда.
19
5
 
2
 
! Отговори
М. преди 9 години
Ще ви смачкаме в събота, извратени ***!!!!
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая си прилича на траверса, яко.
17
4
 
4
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 9 години
А ние пак ще сме най много на прайда
16
1
 
4
 
! Отговори
Даола преди 9 години
А пък за останалите граждани на България, за децата, за възрастните и болните има толкова политики....
15
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пфу, стопли се времето и пак се почна с ****астките панаири. От какъв зор ще си изразяват ориентацията?! Хетеросексуалните да не би да демонстрират че са такива? Я една гьостерица и бой по прашките... И тая пишман-певица, и тя там подредена.
14
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЖарменТОВА Е МАНИПУЛАЦИЯ-"ДОБРИ И ПОЗИТИВНИ ХОРА" МИ ТОВА НЕ Е НЕЩО,КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЕНО ОТ ДОБРИТЕ И ПОЗИТИВНИТЕ,ЩОТО Е ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО И НЕ Е ДОБРО И ПОЗИТИВНО!
13
5
 
16
 
! Отговори
Registriran преди 9 години
Теди Кацарова не на *гите ами и на луната да се качи не може да стъпи на малкия пръст на майка си Силвия имаше уникален глас, а тая като не може със пеене търси популярност със ненормалните.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Второфевруарците се броят по червените палци на 1.
11
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако бяхме нормална държава това щеше да е забранено. Най-вече заради децата, които стават неволни свидетели...А тази с разчекнатата уста от снимката по-горе, понеже никъде не може да се изяви с "певческите си мъки", ще открива *ския парад...Пфу, драйфа ми се!!!
10
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не щем гейпаради! Не искам Господ да наказва родината ми заради тия ***!
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вървят си баба и дядо покрай парада на обратните. Бабата пита: "Какво е това, какви са тези?!?"Дядото отговаря - "А,*сите имат манифестация".
8
13
 
11
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
За истинска свобода на изразяването на любовта ще можем да говорим чак когато повечето от нас разберат, че когато говориш с мъж не значи, че автоматично може да го питаш имаш ли си приятелка или пък жена дали си има приятел.Зададен така въпросът предпоставя отговор натоварен с очакванията на обществото от историческа гледна точка, но не и с конкретния човек срещу теб. Та зависи какво целите?Да си живеете в нереален свят където всички са "нормални" или просто да уважавате хората такива каквито са
7
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- Джеимс, какъв е този шум на улицата?- Протест сър- За, какво протестират?- Борят се за еднополова любов сър- А, кой им я забранява?- Никой сър- Тогава, защо протестират?- П**ераси сър
6
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки е свободен да изразява любовта си, проблемът е когато тази любов се навира най-нагло в очите на другите и се демострира по възможно най-просташкия начин!Това не е изразяване и споделяне, а тормоз върху околните!
5
9
 
12
 
! Отговори
Педро преди 9 години
Там съм...ама ще се дегизирам, за да не ме познаят
4
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Стрейт SPODELQITE SI LUBOVTA V KYCHI! NE NI Q NATRAPVAITE S BOLNITE SI M OZYCI! PSIHOPATI TAKIVA!
3
7
 
11
 
! Отговори
MAGI преди 9 години
KAKWO SE OPITVACH DA NATRAPVACH SEBE SI GOSPOJO KACAROVA! TYK E BYLGARIQ NE HOLANDIQ ZACHO NE SI STOQ TAM KATO SI TOLKOVA SVOBODOLUBIVA! S MAJKA TI SE 4UDITE S KAKVI PROSTOTII DA SE ZANIMAVATE NAPOSLEDYK! ZACHO PROSTO NE SI PEETE NA MILIONERITE SI A WSE SE OPITVATE DA SE DOKAZVATE! KOLKO STE VELIKI! SMECHI MERKANTILNI GLEZLI! ZNAETE LI IZOBCHO KAKWO E ISTINSKA RABOTA/ LIGLA TOVA SI TI!
2
42
 
9
 
! Отговори
Жармен преди 9 години
Каня всички добри и позитивни хора на 21 юни да се присъединят към нас!