Полицай и талант от Star Academy с втори шанс в X Factor

Утре приключват прослушванията пред жури и публика
1
Полицай и талант от Star Academy с втори шанс в X Factor
Наталия Тенева. Снимка: X Factor

Наталия Тенева, която пробва да спечели риалити шоуто Star Academy преди 9 години, ще търси втори шанс да покаже таланта си на сцената. Този път в X Factor.

"След Star Academy нещата не се получиха по най-добрия начин”, разказва Наталия. Днес тя признава, че се чувства много по-зряла и много по житейски подготвена, за да опита късмета си отново и да докаже музикалния си талант. Мотивирана е обаче и от друга своя кауза – вече майка на почти 2-годишно дете, е решена да му даде пример, че човек трябва да преследва мечтите си.

Разбито сърце пък кара униформен също да се пробва в музикалната надпревара. Служител на МВР се изправи пред журито, за да направи сериозно признание – че не иска да се влюбва отново. Жената, която обичал, предала любовта им и му причинила голяма болка.

С последните претенденти да станат новия X Factor на България журито ще се срещне утре, 8 август, когато е и последният ден от прослушванията пред жури и публика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: X FactorНаталия Тенева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
Това музикално предаване ли трябва да е или сапунка,какво ги интересува защо се е явил?!Вече спряха да търсят талантливи хора,само сеирджии за рейтинг...