Невена Цонева и сестрата на Дидо от D2 в борба за оцеляване

Четирима се сбогуват с "Гласът на България" утре
Обновена: 6 ное 2014 13:40 | 6 ное 2014 13:40, Александър Попов
19
Невена Цонева и сестрата на Дидо от D2 в борба за оцеляване
Невена Цонева. Снимка: Булфото, архив

Четирима участници ще кажат сбогом на надеждите си да спечелят "Гласът на България" утре вечер. Те ще бъдат излъчени от 16-те кандидати, които демонстрираха таланта си на концерта в неделната вечер.

По време на първото специално шоу ще стане ясно кои изпълнители ще спечелят вота на зрителите, кои певци ще получат доверието на своите треньори и кои ще влязат в битка, за да заслужат оставането си в концертите на живо.

Първи, съдбата си ще научат изпълнителите от отбора на Орлин Горанов – Петър Рангелов, Иван Ченов, участничката в майсторски клас на Милчо Левиев и Йълдъз Ибрахимова - Анна Пешева и откраднатата от отбора на Миро Бисерка Младенова.

В борбата за оставане ще се включат и талантите на Миро, сред които са Невена Цонева, Соня Иванова, бесарабската българка Светлана Чепразова и Оги Георгиев.

На изпитание ще бъдат подложени и четирите изпълнителки от отбора на Наско Пенев – носителката на редица престижни родни и международни награди – Стефани Илиева, Диляна Йорданова, Венеция Нецова и актрисата и певица Яна Каменова, сестра на Дидо от D2.

Ивета Костова, Мила Желева, Асен Михайлов и Светослав Владимиров от отбора на Десислава последни ще научат какво ги очаква. Дали две от най-младите участнички в шоуто – 16 годишните Ивета и Мила ще продължит напред или опитните Асен и Светослав ще бъдат предпочетени от публиката и своя ментор, зрителите на bTV ще видят на 7 ноември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялото предаване е трагично! От свирнята на оркестърчето, през фалшивото виене н аНивяна и на повечето участници, та до нелепите "водещи"! А Нивяна трийсетака гони, все по- състезания се явява и тя не знае защо. Само доказва, че не е стигнала никакво ниво и селото от нея никога няма да излезе! Като е талантлива да си напише песни самата тя, а не да се възползва от естрадни хитове, които съсипва с чалга извивики!
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е тая само с джука едва ли спечели преди години Music Idol айде и аз малко да разбирам от музика
13
3
 
5
 
! Отговори
Дива преди 9 години
Бат Слави си има цял харем професионални балерини, умрял ти е за Невенчето..
12
5
 
4
 
! Отговори
ицко преди 9 години
НивенчетУ май още много ще трябва да му пуска на бат Слави за да устане да пее в Гласа на балгария
11
4
 
5
 
! Отговори
ДС преди 9 години
Нищо не вдявате, като зомбирани сте всички.Невенчето си има вече кариера, има собствени песни, в тубата има огромна посещаемост и я знаят много добре. Невенчето е в този формат единствено заради ултиматума на Слави Трифонов,за да вдигне рейтинга на предаването и класата на представителките.Невенчето вероятно ще изгори преди края, но нейната цел е постигната-за предаването се говори.А Слави може да я изнудва чрез Венелин,който й е гадже,и който осигурява всичко на Невенчето с кинти от Слави
10
1
 
11
 
! Отговори
Мързелива работа преди 9 години
Абе все певици станахте всичките. Ами доматите кой ще бере, ами краставиците, ами тиквите?? А хляб и дрехи кой ще прави, а??? То и аз мога само така да си ***-е-е-я-я-я.. Ама трябва и да се работи!!
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе от къде на къде ще пробутват любовницата на барабаниста на групата на продуцента, *** шуробаджанащината!!!
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това нали беше предаване,което обяви на висок глас,че прави "кастинг на тъмно"?Нещо в тъмнината доста проблясъци са се явили,странни светлинки на роднино-приятелско-баджанашка основа.Като прочетох предходните изказвания,ми стана ясно,колко хора добре са се ориентирали в тъмното.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сестрата на Дидо е много яка кака, заслужава си! А и пее доста добре! Лично мнение разбира се!
6
1
 
30
 
! Отговори
алооооу преди 9 години
Днес.бг, да бяхте сложили поне снимка на сестрата на Дидо от Д2, че да я видим коя е. Докога ще ни пробутвате тая, дето е гадже на барабаниста от ку-ку бенд, демек човек на Слави, който пък случайно е продуцент на предаването Гласът на Б-Я? АМАН ОТ ВРЪЗКАРСКИ ИСТОРИИ!
5
1
 
15
 
! Отговори
curi преди 9 години
Невенка не е лошо гадже, ама само това, иначе не откъсва да пее
4
3
 
51
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Организаторите на "Гласът на България" не трябваше да допускат Невена Цонева за участие, защото тя е спечелила един музикален формат!
3
2
 
39
 
! Отговори
Лозан Гогов преди 9 години
Нивенчито от Сюлюлюу я прецака къдравата Саня. Тя и затова сега иска да си го върне един вид, като се появи в конкурентно състезание. Така или иначе обаче това си е проблем между двете, ко ни занимават! А и присъствието й в това шоу, при положение, че гаджето й е във формата като барабанист, е малко... нередно!
2
1
 
36
 
! Отговори
Плевник преди 9 години
Пак ли бе Невенче :) То като спечелиш един конкурс. после пак да ходиш не е ли малко скучновато. Иначе пък радваш окото, давай мамка му, успех!
1
8
 
25
 
! Отговори
Палаваник преди 9 години
Абе не знам за кариера, но става да й се надене със засилка!