Носителят на "Грами" Грегъри Портър идва

Хитовете "Hoding on" и "Liquid Spirit" на 18 октомври
1
Носителят на "Грами" Грегъри Портър идва
Снимка: PR

Един от най-отличителните гласове на съвременната джаз сцена ни гостува само след седмица. Точно на 18 октомври, в зала 3 на НДК, Грегъри Портър (Gregory Porter) ще излезе заедно със своята банда, за да чуем на живо нашумелите летни хитове "Hoding on" (Disclosure) и "Liquid Spirit" (Clapton remix), както и селекция на най-доброто от американския джаз, соул, ритъм енд блус.

София е една от спирките, от световното турне на Portyr, който обикаля и твори, заедно с група забележителни музиканти - Yosuke Sato (саксофон), Chip Crawford (пиано), Aaron James (бас), Emanuel Harrold (барабани).

Точно в този състав в НДК ще бъдат изсвирени и парчетата от последния суперуспешен албум на Gregyri "Liquid Spirit", отличен с Грами за най-добър джаз албум, достигнал продажби от 100 000 копия.

Ремиксът на песента "Liquid Spirit" от едноименния албум пък се превърна в най-търсеното парче в Ибиса и зае първо място в класацията на музикалната платформа SHAZAM. Песента озвучи най-горещите летни парти точки, заедно с парчето "Holding on" колаборация на регъри Портър с хитовите Discoluse. Teзи световни успехи носят на артиста и наградата на JazzFM International "Най-добър международен джаз артист".

Билети на цена от 50 лева все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Грегъри Портър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари