Mюсюлмани бойкотират концерт на Гуен Стефани. Била мръсница.

От младежка мюсюлманска организация в Малайзия се заканиха, че няма да позволят на певицата да изнесе концерта си в Куала Лумпур
2 авг 2007 08:10,
22
Mюсюлмани бойкотират концерт на Гуен Стефани. Била мръсница.
Гуен е твърде разголена за младите мюсюлмани. Снимка:danmusic.cz

Само след броени дни започва азиатското турне на Гуен Стефани, която е изключително популярна в страните от Азия и Далечния изток.

Звездата обаче едва ли е предвидила не особено милото отношение, което проявяват към бъдещата й поява в една от страните, включени в програмата – Малайзия.

Певицата планира да изнесе концерта си в Куала Лумпур на 21 август, но някои млади активисти смятат да бойкотират изявата й.

Националното движение на малайзиските студенти-мюсюлмани, което наброява повече от 10 000 души, заклеймява клипа, с който певицата рекламира турнето си - „Sweet escape“.

Според студентите, в него певицата е прекалено провокативна и разголена, и те ще направят всичко възможно да не й позволят да се качи на сцената в този вид.

От организацията се заканват, че ако се наложи, ще потърсят съдействие и от държавните власти.

Водачите на движението обвиняват и местния мобилен оператор Maxis Communications заради това, че са поели рекламната кампания около предстоящото турне на Гуен Стефани.

„ Това не им е за първи път“, казват от щаба на студентите, „те промотират ред събития, които провокират у младите хора в нашата страна упадък и нисък морал“.

Самата Гуен още не е дала официален коментар по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
CUBA LIBRE преди 16 години
АБЕ ТИЯ *** ЗА КАКЪВ УПАДЪК И НИСЪК МОРАЛ ГОВОРЯТ. ТОВА ДА НЕ Е НЯКОЯ ТЯХНА КОСМАТА МИРИЗЛИВКА С ФЕРЕДЖЕ ОТ НОСА ДО НАПУКАНИТЕ ПЕТИ!