Гого от Тоника почетен гост на "Бургас и морето"

Заедно със съпругата си Ева той ще изпее две хитови песни
28 юли 2010 10:27,
21
Гого от Тоника почетен гост на "Бургас и морето"
Снимка: Булфото

Георги Найденов – Гого, от емблематичната група "Тоника" ще участва на фестивала „Бургас и морето”, съобщи съпругата му Ева Найденова.

Гого ще се опита да се изправи от инвалидната количка и въпреки тежкото си заболяване се надява да изпее две хитови песни – "Имало в Бургас" и "Разказвай ми".

Първата песен спечели наградата на публиката на фестивала през 1996 година.

В момента бургаският певец все още е на лечение в Поморие.

"Съпругът ми се чувства добре. Много се зарадва, когато получи поканата за участие в най-бургаския фестивал”, каза още Ева Найденова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
prosto slushai преди 13 години
не казвам , че не е трябвало да му се помогне , но според мен е страшно жалко , че хората са благосклонни да помагат само на известни ХОРА , а на "простолюдието" , то е незначително и никой не му пока за него , но представете си , че близък на вас човек се разболее от такава болест , никой няма да му помогне (е не точно никой де). Но само известните са известни с болестта си и само на тях повечето хора помагат ...... Толкова нечестно !!
18
3
 
1
 
! Отговори
Милко преди 13 години
Давай,Гого!!! Час по-скоро да те видим отново с Тоника.А на злобата българска...Засрамете се всички,лишени от човечност!
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е смешно, инженере, това е стар опит за виц. Опитвам се да разясня малко ситуацията. Както и да е.
16
3
 
1
 
! Отговори
Дончо преди 13 години
Като се знам какъв инженер съм..как да отида на доктор
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напълно сте прав. Толкова, колкото с парите за Мануела Горсова. някой да чува нещо за нея? Моля Ви, не се подавайте на такива хитри просии, преди да разпитате за каква болест става дума! И как и с какво точно се лекува в най-развитите страни! Просто сме държава на невярващи в медицината хора покрай които чудеса от пари се натрупаха! Лекар съм, невролог в Университетска Клиника в София, ЛАС е болестта на Lou Gehrig -носи името му, потърсете сайта на Фондацията на неговото семейство! alsa.org
14
3
 
5
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Този Гого почва да злоупотребява. Никой не отрича заслугите му, обаче.....с парите, които се изхарчиха / и ще се изхарчат/ за един 70 годишен, колко деца и млади хора можеха да бъдат спасени.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Моля журналистите да престанат с жизнерадостта си. И моля семейството на Гого да премисли появяването си в "медийните пространства". Както те добре знаят, за съжаление болестта се казва Амиотрофична Латерална Склероза - АЛС или Amyotrophic Lateral Sclarosis - ALS, ако търсите в интернет. Не е лечима. Има такива болести....Всяко събиране на пари е за рехабилитация. Това правят в Израел. Това може да се прави и тук, сто пъти по евтино, точно. Дано Гого има късмет освен с хората, то и с природата!
12
3
 
0
 
! Отговори
baba Guca преди 13 години
Radvam se za Gogo.Neka ima malkata radost v tazi trudna bitka.kolkoto i da sme lo6i neka malko se zasramim ot omrazata i zlobata, koiato ni zaliva vseki den.Jalak i ne6tasten narod niama spasenie za nego.
11
1
 
1
 
! Отговори
vida преди 13 години
kolko zli Balgari.S kakva savest pi6at , neznam.Ako ne mojete da napravite dobro, pone si zamal4ete!!!
10
1
 
1
 
! Отговори
ани преди 13 години
аз няма да ходя на бургаския фестивал!кой пял кой не пял-да му мислят бургазлии!
9
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Nqma losho, che Gogo shte e pochiten gost, neka bade.Mnogo pati sam go pisala v komentarite, che kakto pomognaha na nego, taka trqbva da se pomaga i na horata ot prostolqdieto.Neka se opravi, da e jiv i zdrav.Oshte dalgi godini da ni radva sas pesnite si.Az sashto sam bolna ot neizlechima bolest, no ne sam stanala izvestna.No nie ne sme pevci,vishisti i pr. moje bi, zatova.
8
2
 
6
 
! Отговори
KD преди 13 години
Все пак има елемент на трогателност, не мислиш ли ? Сума народ ще се просълзи, така както хора, които не са прочели една книга от световен автор, обявиха покойния Дончо Цончев за литературен титан.
7
10
 
2
 
! Отговори
РМ преди 13 години
Ха,той пък един певец...та чак да става от инвалидния стол,за да ни пее.Да стои вкъщи и да се лекува.Всичко с времето си.Предпочитам да гледам Миро например
6
3
 
15
 
! Отговори
аз преди 13 години
ще си купи как няма да си купи със свои пари нали той си ги е изкарал да не си му ги вадил ти това е българия всеки завижда и гледа парите
5
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Грешиш Гого не се е излекувал и скоро ще умре или ще се парализира. Искаш ли помощ :)
4
10
 
10
 
! Отговори
Фокс преди 13 години
Макар да звучи грозно, забелязвам следното. Въпросният Гого беше забравен от всички и никой не го смяташе за национална ценност. След заболяването му Гого стана всеобщ любимец и национална икона, в страна, в която никой не обича известните. Значи болестите понякога помагат, колкото и да е ***, този извод е верен.
3
6
 
26
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
айде пак почна да се плюе по човечеца, типично по български :)
2
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Гого ще се опита да се изправи от инвалидната количка и въпреки тежкото си заболяване се надява да изпее две хитови песни"Колко трогателно и ли по-скоро лицемерно!
1
36
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е как няма да е почетен гост. Със свойте пари си купи вила и нов джип а после се излекува с парите на хората. Евалата. Него ако не го вземете за гост няма кой.