Няма да продават гроба на Елвис Пресли

Криптата остава светилище заради подписка на феновете му
25 юни 2012 12:34,
5
Няма да продават гроба на Елвис Пресли
Сегашният гроб на Елвис Пресли в Грейсланд, Мемфис е посещавано от милиони посетители от цял свят. Снимка: Reuters

Първоначалният гроб на Елвис Пресли няма да бъде продаван на търг благодарение на верните му фенове, които събраха 10 хиляди подписа срещу наддаването.

Криптата на Краля на рока в Дома на покойника "Форест Хил" в Мемфис, в американския щат Тенеси, щяла да си остане светилище, информира Би Би Си.

Още по темата

Аукционната къща "Джулиънс Оукшън" в Лос Анджелис беше обявила първоначална цена 100 000 долара. Почитателите можеха да купят и вещи на Елвис.

Няма да има наддаване докато гробището не създаде план, който най-добре да отговаря на интересите на феновете и същевременно да уважава и защитава паметта на любимеца на Америка.

Криптата е празна от 1977 г. Пресли бил погребан за два месеца в нея до майка си Гладис, след което бил повторно погребан в имението си Грейсланд.

"Можете ли да си представите да посетите криптата и да прекарате известно време в мълчание, докато неизвестен човек е погребан там? Ако криптата продължи да бъде достъпна за почитатели, точно това ще се случи", написаха феновете на звездата на сайта Elvis Matters.

На търга трябваше да бъде предложена криптата, правото за отваряне и затваряне на свода за погребение, мемориална служба и използването на параклиса на гробището "Форест Хил".  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
до 2 един преди 11 години
Колко ли ще да си *** да се изцепиш така и да ме накараш да ти се смея от сърце...???!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Фенка преди 11 години
Добре, че се отказаха от тази пошла идея тъпите американци!Елвис ще остане за винаги в сърцата на милиардите фенове по света. Той е най-продаваният солов изпълнител в историята на поп-музиката.Номиниран е за 14 награди Грами, като печели 3 от тях, а освен това получава и Грами за цялостен принос.
2
10
 
1
 
! Отговори
един преди 11 години
Колко ли трябва да си ***, за да се кланяш на вещите на някакъв отдавна забравен певец.... с 2-3 хита през шейсетте. Но нали се продават сувенири...на американчета с промити мозъци....
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боже мили Господи!Да продават крипти и гробове,егати извращението!Оставете човека да почива в мир!