"Хабиби"-то – хит, 27 млн. гледания за 7 месеца

Никога не съм очаквал това, скромничи Азис във Facebook
3 май 2016 13:22,
81
"Хабиби"-то – хит, 27 млн. гледания за 7 месеца
Азис спрял мазничкото и трупа мускули. Снимка: Facebook

27 милиона посещения за 7 месеца е натрупала песента на Азис "Хабиби". С това се похвали попфолк изпълнителя на страницата си във Facebook.

"Точно преди 7 месеца на тази дата пуснах новата си рожба. Никога не съм очаквал, че ще се превърне в най-гледаната и слушана песен в историята на България! 27 милиона посещения за 7 месеца!", написа той.

Още по темата

Певецът явно не е погледнал добре, защото колежката му Андреа, която скоро напусна "Пайнер", има 33,5 млн. гледания на песента си "Употребена", която е съвместен проект с румънския композитор Кости. Да, тук периодът на гледания е по-дълъг, но безспорно тя е най-гледаната родна чалга в световната мрежа.

С "Хабиби" Азис понатрупа и парички от YouTube, защото на всеки 1000 преглеждания на песента му, фолкпевецът прибира по долар – досега 27 хиляди, в зелено.

Чалга парчето беше забелязано и в Щатите, където попадна в класация на безплатното онлайн издание на "Ню Йорк таймс" за диктатори на музикалната мода.

Въпреки че "Хабиби"-то е на последното 25-то място, тя е от онези "25 песни, които ни казват накъде отива музиката".

Инак позалинелия Азис продължава да се хвали в социалната мрежа, но този път не с постиженията си на сцената, а с тези във фитнес залата.

След като Николета го захапа за понатежалата му фигура, сега Кралят на фолка й отвръща, че от месец се труди упорито на лежанката, не яде никакви храни с въглехидрати и... "дънките ми падат, а тениската ми е "М" размер", пише той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
16
 
! Отговори
и те така преди 8 години
Шведите по цял ден цъкат лайкове в нета и си демонстрират просташкото ниво.
23
0
 
9
 
! Отговори
Karpuzan преди 8 години
В Северна Америка още не са го чували
22
2
 
20
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 8 години
ПОНЕ 26 МИЛЬОНА И ПОЛОВИНА СА ГО ГЛЕДАЛИ АРАБИ И ТУРЦИ
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли за какво да пишете , че ни занимавате с тоя ?
20
18
 
6
 
! Отговори
bebok преди 8 години
Красив,умен,талантлив и даже спортува! Това е Млада България! Само така!
19
9
 
24
 
! Отговори
az преди 8 години
Еми нормално, 90% от населението слушат чалгичка и подрусват гюбечета. Също така живеят с под 600 лв на месец. Според мен има пряка връзка. Аз съм възпитан в анти-чалга дух и съм си учил уроците и хоп - 3 бона заплатка.Малко сме като мене.
18
3
 
26
 
! Отговори
Суека преди 8 години
Докато IQ-то спада на населението и все повече изпростява и става поклонник на простотията ... индивиди като този ще трупат дивиденти ! Всеки чалгар както се кефи на ориенталските ритми и на балове и в кръчми и дискотеки е готов за завладяване от "бразилците" и "полумесеците" понеже си приличат по музикални вкус ФАКТ ! И после глупавите се чудят ама как така стана !? Сами си го причинявате хора и сами го позволявате !
17
27
 
4
 
! Отговори
bebok преди 8 години
велик! поклон!
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ШИТ
15
1
 
22
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Той е просто един продукт за консуматорското чалгарско общество. Успя да се хареса на гейовете, на шведите, зашото си е "техен" и на голяма част от чалгарските поколения.Тъжна работа.....умишлената деградация ме влудява, а още по-жалкото е, че най-вероятно Азис дори и не съзнава, че вреди на подрастващите.......Ако някой чалгар се пита защо така мисля : мисля така, защото подсъзнателно чалгата подтиква младите жени да бъдат *** и мутреси, а момчетата да искат да са мутри и да не работят.....
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснах я, телефона заби, а аз углошах. Чалгата като се появи ставаше за слушане, сега е някакво извращение. Дегредация сред подрастващите е огромна.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 12 То това ли ти е критерият за качество? Гледанията? МуахахахаахахахНека ти кажа че онова лай.ненце Джъстин Бийбър има 1 364 896 483 гледания до момента на един жалък клип! ЕДИН МИЛИАРД И 386 Милиона гледания.
12
1
 
16
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Е, па прави са! Верно показва това парче на къде отива музиката... Много добре даже показва, точно на м.а.й.н.а.т.а си отива музиката, мдааа!
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 12И Турция има 80 милиона население. България има 7 милиона с 2 милиона гледания. какво пречи на едни турци да имат поне 15 милиона гледания на цига.нията на този? Или оня стайл на корееца дето има стотици милиони гледания е критерии за качество ли? Ли Джъстин Бийбър дето чупи с *** си песни в тубата поради гледаемост....това е критерия за качество? Не ме разсмивай бре!
10
4
 
19
 
! Отговори
нищо стойностно преди 8 години
Този и родата му 7 месеца непрекъснато са цъкали в нета върху това недоразумение наречено песен.А останалите са влезли за да видят излагането му и да му се подиграват.
9
1
 
14
 
! Отговори
аман преди 8 години
когато нещо ти НАЛАГАТ с Youtube при всяко влизане, заради платена реклама и от първа страница те застрелва този клип, щеш , не шеш... отчиташ "гледане". То така с платена реклама и насилствено натрапен този клип, естествено, че ще има 27 милиона гледания
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се в тази държава от Местан и Азис кой ми е по-противен! Няма такива мъ.рши!
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 8 Ми тя и Лили Иванова понеже няма деца като Слави Трифонов, значи е лесбийка? Къде сравняваш изобщо Слави Трифонов с тоя *** Азис? Все едно Космос с магаре да съпоставяш!
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** народ слуша проста музика, правете си изводите колко бързо пропадаме. Учител съм на роми. Като пуснат чалга по телефоните си, изпадам в ярост. Явно обаче е поучително, защото вече няколко деца ми се хвалят, че не слушат чалга и ми пускат друга музика.
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Азисе, нали се сещаш ако ме погледнеш на улицата по този начин? Знай че ще те лежа колкото трябва след това, но ще знам че съм отървал България от наглата ти извратена гнусна персона.