Жоро Плъха - висшист, знаел английски, немски и турски...

Вдовицата му иска кръв за кръв, докторът бил убил двама преди него
Обновена: 6 мар 2018 08:16 | 5 мар 2018 10:47, Камелия Цветанова
682

"Ние искаме кръв за кръв. Ще му пожелая най-лошото да му се случи на този доктор, който е застрелял мъжа ми. Съпругът ми не може да влезе в къщата на друг". Това каза съпругата на смъртоносно ранения от д-р Димитров преди няколко дни в Пловдив Жоро Джевизов - Плъха.
Още по темата

Жената смята, че съпругът ѝ не е крадец и няма как да е влязъл в къщата на друг човек с намерение да го обере.

"Мъжът ми е отишъл по малка нужда под балкона на този доктор, той е излязъл и го е застрелял. Мислил си, че е крадец. Той обаче няма право да стреля по Жоро. Всичко е лъжа и измама", твърди жителката на "Столипиново" пред Bulgaria ON AIR.

Според нея съпругът ѝ Жоро, по известен като Плъха в Пловдив, има висше образование и знае английски, немски и турски.

"Ако някой влезе при мен с взлом ще го заключа в тоалетната или ще го затворя някъде. Ако няма прозорци, няма да избяга. Ще извикам полиция", отбеляза още тя.

По думите на жената д-р Димитров има още 2 убийства, а това му е третото.

"Моят мъж има присъди за побой. Бие си се с хората, което за мен е нормално. Категорично искам доживотна присъда за този доктор", завърши съпругата на застреляния смъртоносно Жоро Джевизов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


682
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
341
3
 
44
 
! Отговори
В.В.Ж. преди 6 години
Ако тая шведка му беше затиснала потника въпросната нощ, сега щеше да е с него. Но така е по-добре - един плъх по-малко, а и по-малко малки плъшоци.
340
4
 
75
 
! Отговори
111 преди 6 години
Честно да ви кажа, дори и да не е влизал в имота му, дори и да не е хванат точно на мястото на кражбата, докторът е свършил едно добро дело! Кажете ми, този "швед" с криминална история, защо е бил на свобода? Колко ли бели е направил? А колко ли кражби, побоища е щял да направи? Така че- БРАВОС ДОКТОРЕ! Превенция е нужна! Така се действа! Да видим, някой негов събрат, дали скоро ще влезе в квартала ви да прави мизерии! Единствено леко се притеснявам, че това племе е много отмъстително!
339
86
 
15
 
! Отговори
Истината преди 6 години
До какво би довели убийството на човек?!? Замислял ли си се?Ще разрушиш всичко постигнато през живота си - своето семейство, кариера и бъдеще. Ще почерниш семейството на жертвата.И за какво? За да потушиш временния изблик на гняв и за да спасиш ненужна вещ (фар/домати/боб).Не им е мястото на подобни неконтролируеми индивиди с огнестрелно оръжие сред нормалните хора. Властите трябва да задържат такива хора в специализирани институции. Те трябва да бъдат под постоянно наблюдение на психолог.
338
79
 
5
 
! Отговори
Големия 13 преди 6 години
И намене са ми крали домати от градината и аз ли трябваше да стрелям по крадците🤔 Замен всеки отнел човешки живот трябва да си понесе последствията
337
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А съучастника му...Как точно му е помагал? Държал му е... или...Докога ще ни лъжат най-нагло?
336
3
 
17
 
! Отговори
ВиСшист преди 6 години
Камелия, и ти ли си виШист
335
3
 
20
 
! Отговори
До 336 преди 6 години
Не съди за да не бъдеш съден....човекът е невинен до доказване на противното
334
2
 
34
 
! Отговори
До siap преди 6 години
Хмммм крадял фар викаш...а как е наръгал собственика на фара....говори се че били двама....а сега излезе че не е влизал в чужд имот.
333
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе доктора се е защитавал от нападателя бе, затова го е гръмна като куче
332
4
 
27
 
! Отговори
Siap преди 6 години
Не разбирам защо името на етническата общност бе заместено със звездички. Да бъдат наричани така не е дискриминация по закон. Можете да се информирате. То българин е по-обидно. Защото сме милиони вредители. Хахааа
331
59
 
6
 
! Отговори
Siap преди 6 години
Това, че някой има присъди и че е влязъл да краде не означава да го убиеш задължително. По информацията как е опитвал да краде фар не си личи нужда да бъде убит. Тук не е въпросът да си изкарате комплексите върху *** въобще, а ако лицето е убило, трябва да понесе равна отговорност с всеки друг пред закона.
330
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрахте ли че се извършва геноцид над Българското население катуница не ви ли даде поука събирайте куфарите и бягайте от *** враг номер1 на Българите в държава поне с малко справедливост.
329
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая как разбра , че говорел български, като самата тя не го говори?!?
328
3
 
45
 
! Отговори
Чочко преди 6 години
Дойде да ми пикае в хола и докато пикаеше си остреше молива и ме поряза без да иска
327
2
 
35
 
! Отговори
ТАТО преди 6 години
ВиСшист е правилното изписване на думата. Журналистите на днес.бг сте от най-най-най- н е г р а м о т н и т е същества на тази страна.
326
83
 
11
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Въпросният доктор, заслепен от своята ярост, е застрелял хладнокръвно човек с незаконно оръжие.Този човек почерни две семейства - своето и това на жертвата. Законът трябва да е равен за всеки...в този случай смятам, че докторът се нуждае от психична експертиза и оневиняване поради времена невменяемост.Обаче, този човек трябва да остане под наблюдение, защото психичните му отклонения ще го превърнат в хладнокръвен убиец. Може да посегне отново на човешко същество.
325
1
 
52
 
! Отговори
Чочко преди 6 години
Като ни колят-изчакваме да свършат и подаваме жалба в полицията
324
1
 
23
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Кой кого нападнал и какво станало....Докторът след инцидента сам ли се е предал или???Колко такива рецидивисти са пуснати без да са осъдени многооооо..Цялата съдебна история е в защита на престъпниците от висшия ранг
323
3
 
35
 
! Отговори
Само питам преди 6 години
Сега разбрахте ли колко бързо БХК са и обяснили какво е правил Плъха?
322
96
 
11
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Някой замисля ли се за момичето, което остава сама да гледа своите деца?!? Какво ще прави сега? Животът е бил труден за нейното семейство. Отсега нататък ще бъде още по-труден. Как да гледа сам сама своите деца?А въпросният доктор...толкова ли му бе трудно да произведе изстрел нагоре, за да ги сплаши? Защо този "доктор" не си бе стоял вкъщи, а е излязъл да се саморазправя? Да беше се обадил на 112 за да извика полиция.Не беше нужно да убива в гръб човекът, почерняйки цялото му семейство.