Михаел Шумахер е в съзнание!

Новината разкри работник от парижката болница
11 сеп 2019 12:25, Веселин Коларов
25
Михаел Шумахер е в съзнание!
Снимка: Reuters

Михаел Шумахер е в съзнание! Това твърди работник от парижката болница "Жорж Помпиду", където легендарният германец е бил подложен на лечение в понеделник. 

Седемкратният световен шампион във Формула 1 е пристигнал тайно в лечебното заведение, но все пак е бил разпознат от служител, според когото той е бил в съзнание. 
 
Счита се, че Шумахер се подлага на лечение за премахване на мозъчно възпаление, след като продължава да се възстановява от инцидент при каране на ски преди повече от 5 години и половина, когато удари тежко главата си. 
 
Семейството на пилота пази състоянието му в пълна тайна и затова през това време няма почти никаква информация дали той се подобрява или не. Може би обаче посещението в Париж е обнадеждаващо. 
 
Шумахер е престоял в болницата само 45 минути, но официална информация относно причините и какво е състоянието му липсва. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В съзнание, дръжки. Колкото броколи е в съзнание. Защо смятате, че алчната му и пресметлива женица от години го държи под ключ? За да не се разбере как вегетира, защото хората ще писнат да го остави най-после да си отиде и тогава ще я подгонят роднините за наследството.
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оправяй се пич! Липсваш
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма човек на света, който да не се надява да го види отново. Това е изумително.Стискам палци!!!
21
4
 
4
 
! Отговори
venix преди 4 години
Дано се оправи скоро и пак да може да се състезава! :)
20
3
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Осъзнал се - и веднага поискал да дрифти с хилядолетния Москвич 412...
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колко медицински експерти тука! )))))) пръдлювци
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога няма да се оправи. Разбираеми са усилията на близките, но трябва да приемат истината. Жалко за Шуми, ще вегетира.
17
8
 
3
 
! Отговори
do niki преди 4 години
глупчо. в неговото състояние 11 милиона се издухват за седмици... информация разбира се няма, но предполагам шумахеровци страшно са го закъсали откъм пари вече. 5 години само сериозно кръвопускане... а той да кажеш, че е някакъв свръхбогат- не е... абе да се оправя шуми и да пише мемоари после :)
16
4
 
2
 
! Отговори
niki преди 4 години
До zoroДокато се съдят с компанията произвел каската, с която си счупи главата няма да има никакви снимки нито изказвания. На вдовиацата пари не и трябват, Шумахер вземаше нещо от типа на 11 милиона на сезон заедно със спонорските.
15
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тая болница да не му е пял Веско Маринов?
14
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
той може да е в съзнание, но съзнанието му е като на зеленчук. Жалко, че не оставиха човека да си отида с достойнство
13
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в какво се състой съзнателното му съзнание? Да не би да може да следи с очи летяща муха и това го броят за съзнателно състояние. Моля не пишете глупости. Жан Тод каза, че Шумахер само бил усещал присъствие в стаята нищо повече.
12
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Немското издание пак ще бъде осъдено за фалшиви новини. А за Корина се пишеше, че живеела с друг мъж в къщата като в отделна част на къщата пребивава неподвижният Шумахер. Все пак и жената имала нужди, а законният и съпруг нямал възможност да удовлетвори желанията и нуждите. Това го пишише още 2017 г. в немските издания.След Френцен и Шумахер Корина има нов мъж в леглото до нея.
11
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво ! Хубава новина за семейството му и голям успех за медицината. Респект !
10
27
 
6
 
! Отговори
zoro преди 4 години
Отнесен половин мозък,човекът е жив труп,но алчната вдовица черпи милионите от всякакви фондове и медицински институции,за да си осигури охолен живот..Това е.Няма нито една снимка от години,за какво ви говори това?
9
2
 
31
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 4 години
И защо трябва да вярваме на някакъв анонимен работник, ако въобще има такъв и е казал това? Какво стана с поне два надеждни и независими един от друг източника на информация или за Днес бг. този фундаментален принцип на журналистиката не важи?
8
5
 
20
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Дошъл е с линейка , а си е отишъл пеша след 45 минути.
7
5
 
5
 
! Отговори
майна преди 4 години
До Анонимен 1Що? Да не би работникът да е дал обед за мълчание? Или клетва да не говори. Все пак е парижка болница, не швейцарска.
6
2
 
21
 
! Отговори
юбералес преди 4 години
Тези швейцарски доктори ги знам много добре. Щом му източат сметката, Шуми ще дойде в съзнание.
5
36
 
8
 
! Отговори
Честен човек преди 4 години
Тоя Фикус още ли го поливат?