Директорка на забавачница била пребита от родители

Скандалът бил заради неплатени такси за дете
1 ное 2019 17:15,
15
Директорка на забавачница била пребита от родители
Снимка: Pixabay

Родители нападнаха и пребиха директорка на детска градина, съобщиха от ОД на МВР-София.

На 31 октомври, директорка на детска градина в село Джурово, е съобщила в полицията, че е била нападната от родителите на едно от децата.

На място незабавно са изпратени служители на районното управление в Правец, които установили и задържали извършителите - мъж на 35 и жена на 31 години.

По първоначални данни, проявената от тях агресия се е породила при възникнал скандал по повод неплатени такси за обучението на детето им.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
15
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Отдавна пропагандирам идеята, че датските градини и ясли са предимно за децата на работещите родители. Вярно, че безработните трябва да имат време да си търсят работа, но е редно да не се ползват със същите права като безработните. В Швеция например за отрочето на един безработен родител се полагат до 15 ч/седм в градина, т.е. по 3 ч/ден или 2 дни по 8,както си ги разпределят. На двама безработни не бива да им се полага такава общинска услуга. Такъв подход би решил доста проблеми в тази сфера.
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като масово се практикува професията "Трайно безработен", редно е да ни уведомят дали тези родители-побойници работят или и те са безработни.Ако са безработни, на какво отгоре за детето им се осигурява забавачница? За да са свободни да правят още деца ли?
11
0
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Оооо,оо ,о ромалеее
10
0
 
25
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Социалните ще се намесят ако е бяло, гледано българче, пардон банкоматче. В село от селото Джурово няма българчета нито в училище,нито в детската градина, контигентът е ясен. Потомците на възрастните хорица или са в Ботевград, или в Правец, най- често София. Разходете се някой път дотам, на час път е от София по магистралата, има интересни природни забележителности в близост, манастири. Отидете и на площада, пробвайте да откриете някой бял сред бездействащата ***
9
0
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"по повод неплатени такси за обучението на детето им." -Вече и в детските градини ли ги обучават?
8
1
 
24
 
! Отговори
2211 преди 4 години
Без никакво протакане - и за двамата 60 дни обществено полезен труд - санитари, болногледачи, в екарисажа, морга, лудница - има широк избор. Глоба 3000 лева на забавачката. И вече досъдебното производство каквото посанови - да вървят. През това време детето се поема от социалните служби. Като си изработят наказаниелто, да си съберат отново всички, но да заплатят за гледането на детето. И така за всеки бабаит, който дръзне да посегне на лекар, учител, възпитател, директор или служител
7
0
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
До House M.D.Има детски градини където последната група е подготвителна /забавачка/.
6
0
 
41
 
! Отговори
245 преди 4 години
То там почти няма останали българи- само възрастни хорица, нищо че е на 70 км. от София с хубава природа и плодородна земя. Контигентът от ромлянските родители по цял ден кибичи в центъра на селото, краде и получава около 1000 лева помощи, останалите се размножават с бясна скорост и и пак засядат по тротоарите. Помощи от боб и леща не щат, трябвало да го готвят, саламец искали. Крадат, вода 96не плащат, водата им я плащат бабите и дядовците с по двеста лева пенсийка.
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пъхрещи пришълци на път от Индия към Германия
4
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАТЧЕДИТЕ НЕ ОБИЧАТ ДА ПЛАЩАТ И СА ГИ ОБИДИЛИ. ТЕ СА КАТО АКТИВНИ БОРЦИ
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бели роми
2
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма имена,защото етносът е ясен!
1
22
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Новината е фалшива, защото в България няма забавачници!