Гешев разпореди проверки за наркодилъри край училищата

Акцията е покрай началото на учебната година
16 сеп 2020 16:35, Петя Славова
37
Гешев разпореди проверки за наркодилъри край училищата
Акцията - покрай началото на учебната година. Снимка: БГНЕС

Започват засилени полицейски проверки за наркодилъри покрай училищата в страната във връзка с началото на учебната година. Разпореждането е на главния прокурор Иван Гешев.

Ще бъде осъществен ефективен контрол и активизиране на съответните районни и окръжни прокуратури по предприемането, съвместно с органите на МВР, на действия срещу разпространението на наркотични и упойващи вещества в районите около училищата на територията на цялата страна, съобщиха от пресцентъра на обвинението.

Според нареждането на прокуратурата, наблюдаващите прокуратури трябва да осигурят приоритетно приключване на образувани досъбедни производства, които могат да възникнат в резултат на извършените проверки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
айде стига вече преди 3 години
Всички дилари който не са си платили за защита на полицията треперят!
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'Гешев разпореди проверки за наркодилъри край училищата' ега.ти *** заглавие,човек остава с впечетлението че ще правят проверка в кварталният магазин ...
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев да смени дилъра!!!
31
1
 
7
 
! Отговори
У преди 3 години
Не ми се пишеше, но ме напъна на смях! Вместо да се чудят кой продава, да се разходят между входните пейки. Бабите и дядовците ги знаят поименно, с родословно дърво, кога са край училищата, кой купува и кой е баща му...Знаят и пияниците и въртиопашките даже!! Те и в районните управления ги знаят, обаче там ....
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако проверките са като правописа...образувани досъбедни производства...отивам утре пред училището!
29
1
 
2
 
! Отговори
Astarot преди 3 години
НАП и Агенция Митници ще им прати ли? :)
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев те тия кокошкари които търгуват край училищата са ясни,ама вземи кажи какво правим с неудобните въпроси от ЕП-29 на БРОЙ!Кой ще отговаря Ти или Менторът Ти?
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама разбира се - наркодилърите на 15-ти септември, в осем сутринта са на тумби пред училищата, носят цветя за учителките и пакетчета за децата... Ей това е да си милиционер... от ДС-то...
26
1
 
3
 
! Отговори
Иван Гешев преди 3 години
Разпоредих проверка за конкуренти на главния наркодилър на нацията! Моят шеф - Бойко Борисов. Хванахме вече 3ма 14 годишни конкуренти на г-н Борисов.
25
2
 
1
 
! Отговори
аа преди 3 години
До Анонимен да не те притеснява тази новина? Не реагираш доволно май
24
0
 
5
 
! Отговори
мда преди 3 години
Очакваме и дилърите да поискат оставката на гл.прокурор сега :)... Лош прокурор, гони престъпници..
23
1
 
4
 
! Отговори
Фламинго преди 3 години
Тези които се занимаватбс дистрибуцията на това са не повече от 5-7 човека Внцяла България, Всички останали са надолу по клоните и нямат стойност. Насочете се нагоре, някой от тези хора си имат дори часна охрана, но по физиономиите ще ги познаете. Всичките имат по минимум 2 Батки около тях, а някой дори са наели охранителни фирми да ги пазят. Всичкинса с черни коли, някой с микробуси....черни пак. Аз ли да Ви казвам? Вие не се сещате....5 човека...и 1-2 при вас горе...на черешата.
22
0
 
4
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
А ако не беше разпоредил?По-добре да разпореди да открият наркодилърите сред полицайчетата.Че след като открият някое, после всичко заглъхва.
21
3
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 3 години
Нали знаеш, че така почват. С дребни зарибявки. На ти тая цигарка. На ти това, пробвай. Абе, аз днес черпя.И не зарибяват *** и пульо, а деца на богати. Що им е да зарибяват бедняци. Бедняците ни пари имат, ни връзки, ни шанс да изнудват.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев да отговори на въпросите на Европарламента, а не да бяга по тъча и да имитира дейност.Полицията ги знае дълиръте, нали са комбина, няма нужда от ПР акции.Просто си вършете работата, не е необходимо да ги предупреждавате.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами то излезна ,че Божков в сравнение с вас е майка Тереза
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев ти виж какво сте правили с Цацаров и Бойко ..! Вероятно сте търгували с чужди граждани извън европейското закпнодателство....Намерисва ми на ОПГ А и между другото почвай да търсиш момичето забавлявало се и снимало в спалнята на Боко
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 11Ще отида и нека си поговорим пак. Има едни 3-4%, дето пушат трява в здания двор. Продават им някаква 16 годишни. И до там с разследването. А останалите 50-60% от учениците, които употребяват наркотици, си ги взимат пред други канали. Затова ти казвам, че цялата схема е шашма, за да се каеж, че Гешев работи. Като работи, що Маджо, Масларова, Пеевски и други подобни са си богати, дебели и необезпокоявани?1?
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и аз мога да разпоредя. Освен това разпореждам да приберат всички клошари в София; да спрат битовите кражби; да не де оуши тревица пред Народния и тн. Резултатът от моите и неговите проверки ще е един и същ
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Toва е нещо като ГЕША забрани на престъпниците да правят престъпления!Абсурди от Абсурдистан!Те ги знаят дилърите до един, все пак няма как да не познаваш човек от който взимаш заплата!