Бил Гейтс: Проблемът на 2022 г. - недоверието в правителствата

Предвижда и регулация на онлайн платформите
27 дек 2021 16:07, Александър Попов
77
Бил Гейтс: Проблемът на 2022 г. - недоверието в правителствата
Снимка: БГНЕС

Американският милиардер Бил Гейтс разкри в блога си какво ни очаква през 2022 година. Като цяло е оптимист за предстоящата година, но изразява и загриженост по някои въпроси.

В скорошна публикация в блога, озаглавена „Причините за оптимизъм след тежка година“, Гейтс прави няколко оптимистични прогнози – от възможния край на пандемията до развитието на метавселената. Той обаче посочва, че един проблем може да застраши процеса и това е, че хората нямат доверие в правителствата си.

„Това е един от въпросите, които ме тревожат най-много с наближаването на 2022 г.“, пише той.

Гейтс посочва, че политиците трябва да бъдат важен фактор при решаването на проблеми като изменението на климата и предотвратяването на следваща пандемия.

"Малко обаче може да се направи, ако хората отхвърлят всичко, което те казват още в началото. Ако хората не вярват, те няма да подкрепят големи инициативи. И когато възникне голяма криза, е малко вероятно те да следват инструкциите на властите за преодоляване на бурята", пише Гейтс.

Според него този скептицизъм се проявява особено ясно в пандемията от коронавирус. Според Гейтс дезинформацията за коронавируса се е разпространила в Съединените щати и света, застрашавайки програмата за ваксинация и забавяйки края на пандемията.

Гейтс също така посочва в блога, че политически мотивирани заглавия в медиите, както и в социалните медии, са увеличили различията и той смята, че правителствата може да се наложи да "регулират" онлайн платформите, за да се справят ефективно с дезинформацията./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Бил Гейтс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какво стана с демокрацията? Къде я забравихме?
38
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рано или късно ще си намерите майстора! Ти си пълен без последните две букви от фамилията ти!
37
0
 
23
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
"той смята, че правителствата може да се наложи да "регулират" онлайн платформите, за да се справят ефективно с дезинформацията" . С две думи , новия " бащица " на света , предлага пълна цензура и пропаганда в нета ! 2020 беше ясно , че всичко е за власт и контрол !
36
0
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
добра еволюция!..От гаражен програмист до "Властелин на Земята"...Така е,когато приемеш за свой бог "Златния Телец"...
35
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гейтс ти си един самозабравил се биологичен ***!
34
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъ по нали,да купиш правителствата,а хората да не им вярват,те ти булка спасов ден
33
0
 
34
 
! Отговори
K.Коцев преди 2 години
Ама тоя сериозно се е вживял в ролята на месия на Земята ?! Пледира за нов световен ред и уж се " притеснява " ?! Е,стига си се притеснявал,защото милиони хора се притесняват от твоите приказки и действ ия !!! А на правителства подкупени от такива свтъхбогаташи като теб НЕ МОЖЕМ ДА ВЯРВАМЕ !!! Sorry !!!
32
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Притеснява се от недоверието в правителствата-дилъри на ваксината му.
31
0
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Тои така се намалява населението как тои се мисли хоп и готово с магическа пръчка има си природа тя ще го намали и редуцира.
30
0
 
14
 
! Отговори
555 преди 2 години
пландемия 2020- ---- напишете на гугал и гледайте изключително интересен филм , който ще е полезен за абсолютно всеки. Гледайте сега , защото по-късно може да е фатално късно . Здраве за всички !
29
1
 
34
 
! Отговори
Путин преди 2 години
Тоя като го вида и започва да ми се драифа
28
2
 
36
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Бил се оказа един зъл гений, враг на цялото човечество. И защо злобееш толкова? Самият ти имаш 3 деца! Ето голямата ти дъщеря се ожени, внуци чакаш! Вместо да се радваш на прости човешки неща, ти от години правиш изказвания, че земното население трябва да се намали. Ами майната ти!
27
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най много ще се зарадват хората, ако гейтс и ко. организират безплатна екскурзия на всички продажни правителства и дружно отлетят еднопосочно в космоса да си организират метавселената там без да ни я натрапват тук
26
1
 
28
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Проблемът на 2022 г. си ти, Бил, че реши да се съюзяваш с т. нар. "световно правителство" и да правите нов световен ред. Добре поне, че другите супермилиардери (Безос и Мъск) засега не желаят, поне официално, да работят в полза на "световните господари". А те определено искат да намалят земното население, смятат, че по този начин ще спасят планетата. Затова генноинженерните лаборатории трескаво пускат нови мутации на вируса. Ако беше някакъв нормален вирус - досега да е приключил отдавна!
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То, недоверието, е функция на твоето съществуване и дейност, Били. Да пукнеш дано.
24
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ми става ясно защо съпругата му го напусна - явно има капка останал морал и иска на спаси душата си от сатанинското дело на този из.од!
23
1
 
27
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Туй гущер ощи ли ней утупал куйрука?
22
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този психопат трябва да изгние в затвора.
21
0
 
41
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Цел номер едно на елитите е унищожаването и на последната капка доверие в правителствата. От там и пълното разглобяване на националните държави. Повечето управляващи са продажници, които те контролират чрез подкупи и изнудване. Всичко се прави с крайната цел да стигнем до едно световно, изцяло буржоазно правителство, което ще коли и беси всички плебеи. Още по-известно като нов световен ред. Дотук с държави, свободи, избори, настояще и бъдеще. Клечката ще бъде драсната на целият свят.
20
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво, какво? Тоя твърди, че пандемията не свършвала заради забавянето на ваксинирането? Много нагъл. Никога преди пандемиите не са свършвали, защото са ваксинирали всички хора. Що за нелепица. Пандемиите винаги са отшумявали от само себе си!