Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик

Направил му няколко пъти забележка
Обновена: 24 яну 2024 10:56 | 24 яну 2024 10:09, Петър Бойчев
206
Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик
Снимка Пиксабей

Учител е бил уволнен, след като е издърпал ухото на четвъртокласник в час по физическо в столичното 131 училище, става ясно от зрителски сигнал до БНТ.

"В петък, когато си взех сина, детето сподели, че в час по физическо го е заболял корема и е поискал да седне в страни. Отивайки към пейките, на някаква боксова круша се е хванал и се е залюлял, това е дете. При което минава покрай него г-н Десподов, който не е неговия преподавател по физическо, хваща го за ухото и го кара да чете табелка, че не трябвало да се люлеят на крушата.

Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае. Детето се разплаква, учителят го бута и главата му се удря в стената. Детето сяда на пейката с червено ухо и това става пред три класа, които карат час по физическо едновременно. Никой от учителите не ме е уведомил за инцидента", разказа Десислав Краев, баща на Деян.

Детето има наранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания. В понеделник отидохме в съдебна медицина.

"Въпросният учител беше отстранен вчера. Има неточности, за които моля да ги изясним. В час по спортни дейности се случва инцидентът. Многократно е направена забележка на ученика. Учителят вижда, че той се е провесил на боксовата круша, действал е под стрес, не оправдавам спонтанната му реакция. От вчера са прекратени трудовите правоотношения с него", каза Таня Монева - директор на 131 СУ "Климент Аркадиевич Тимирязев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 2 месеца
Ами щом повечето мислите, че се възпитава с такива методи, къде може да се прочетат правилата какви са наказанията? Кога се дърпат уши, кога шамари, кога ритници?
170
0
 
2
 
! Отговори
ДО БАЩАТА преди 2 месеца
Абе , *** ***! То няма учители, ти вместо да си вкараш келемето в пътя си тръгнал да даваш интервюта по телевизията. След 15 г. ще те видим!
169
1
 
11
 
! Отговори
Ясно преди 3 месеца
От цялото обяснение разбрах само, че който го боли корем, се люлее на круша. И че няма кой да изтегли ухото на татето.
168
2
 
8
 
! Отговори
Мчи кък я? преди 3 месеца
Затвор и разстрел. Как може да дърпа ухото на ученик този учител. А физичната травма? А психичната травма? А аст ралн ата травма? А травмата утекваща в другите паралелни вселени?
167
0
 
16
 
! Отговори
Георги Д преди 3 месеца
До Кравар - а какво би казал за това дето, което постоянно нарушава прасилата в училището и докарва учителките до рев? Какво ще кажеш, когато разбереш, че този лигльо е син на служител на МВР и явно си мисля, че всичко му е позволено?
166
0
 
15
 
! Отговори
Георги Д преди 3 месеца
До Анонимен - не знам дали си знапознат със случая, но това е дете, което перманентно нарушава правилата в очилището. Това е поредният случай. Просто, тъй като баща му е някой си от МВР, никой в училището не сме да вземе по-строги мерки.
165
0
 
17
 
! Отговори
Георги Д. преди 3 месеца
В случая става въпрос за син на "някой си" от МВР. В училището са вдигнали ръце от това дете, но понеже знаят чий син е, не иска да си създават проблеми.
164
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Заради това нямъже при подрастващите .Стават дженджери още в училище.
163
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 39 ако ще и космонавт да си дреме ми на сайдера че си с някакъв си колан кво кат плуваш и аз плувам кво кат си скиор аз пък бягам ш матка побойник си елеменТал и не не работя в лидъл и не не съм склададжия биячо с черен колан палят смешен бил скиор да о ти си плувеца и скиора другите не сме ***!
162
0
 
24
 
! Отговори
Божко преди 3 месеца
Тоя *** след време ще помита хора на светофари и червена светлина. Назобен ,надрусан и склонен да корумпира всяко мазно ефтино ченге!
161
1
 
31
 
! Отговори
тъпомер преди 3 месеца
До къде стигнахме,лигаво поколение.Всеки с памперс да уволнява учители.Горкото детенце,то на мама,ухото му станало на пъстарма,смях.Г-на Краев лъже като разпран,що ли за мъжленце ще отгледа!?
160
0
 
24
 
! Отговори
Руси преди 3 месеца
Като родителите самоубиват децата си ,физкултурника като отиде на работа човека после им бере негативите. Никой не възпитава тия деца. Дано някой ден тоя ученик потроши главата на директора за 5 лева. Тогава всички ще умуваме какво стана ?
159
41
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нормално да го уволнят. Животът му приключи на тоя комплексиран физкултурник. Да посяга на дете?! Пфф...
158
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Общо взето лошите неща често се случват на добрите хора и обратно. На това се дължи и голяма част от престъпността в страната. Има един контингент който от дете е приучаван в агресия но нимой не го наказва. Той се чувства фаворизиран и прави злини. Често манипулира останалите и винаги излиза от ситуациите защото захитрява. Това е проклятието на либералната демокрация. Липсва реална оценка и самооценка всичко е заблуда и лъжа. Добрите хора са губещи лошите често са печеливши.
157
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В децата често има агресия и аз мога да ви дам пример поне с няколко познати деца които на агресия ги приучават родителите им , но тази агресия във времето ще се обърне срещу родителите им.които ги учат на агресия .
156
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Знаете ли кой назначава и как се избират директорите , че те са политически назначения на управляващите и учителите са притиснати от всякъде факти.
155
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сложих си минус сама ето колко са важни лайковете те дори са разменени.
154
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До предходно мнение. Не мисля че с някакви фалшиви плюсове и минуси учителя или друг би могъл да се защити. Няма кой да брои въпросните лайкове. Уволнение е доста крайна мярка въпреки че дете не е редно да се удря но и децата са доста невъзпитани и те изкарват от нерви учителите родителите а и случайни хора на обществени места често са им жертва.
153
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако не му дърпаш ушите сега, след 10 години ще шофира дрогиран, защото никой не го е предупредил.
152
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едва ли е било точно така, както го описват. Ако мислят, че са постъпили правилно, като са уволнили учителя, грешат. Ефектът ще е силно отрицателен. Те и без това се държат безобразно, пречат на занятията и при това казват в лицето на учителя, че няма право да ги пипа.