Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик

Направил му няколко пъти забележка
Обновена: 24 яну 2024 10:56 | 24 яну 2024 10:09, Петър Бойчев
206
Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик
Снимка Пиксабей

Учител е бил уволнен, след като е издърпал ухото на четвъртокласник в час по физическо в столичното 131 училище, става ясно от зрителски сигнал до БНТ.

"В петък, когато си взех сина, детето сподели, че в час по физическо го е заболял корема и е поискал да седне в страни. Отивайки към пейките, на някаква боксова круша се е хванал и се е залюлял, това е дете. При което минава покрай него г-н Десподов, който не е неговия преподавател по физическо, хваща го за ухото и го кара да чете табелка, че не трябвало да се люлеят на крушата.

Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае. Детето се разплаква, учителят го бута и главата му се удря в стената. Детето сяда на пейката с червено ухо и това става пред три класа, които карат час по физическо едновременно. Никой от учителите не ме е уведомил за инцидента", разказа Десислав Краев, баща на Деян.

Детето има наранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания. В понеделник отидохме в съдебна медицина.

"Въпросният учител беше отстранен вчера. Има неточности, за които моля да ги изясним. В час по спортни дейности се случва инцидентът. Многократно е направена забележка на ученика. Учителят вижда, че той се е провесил на боксовата круша, действал е под стрес, не оправдавам спонтанната му реакция. От вчера са прекратени трудовите правоотношения с него", каза Таня Монева - директор на 131 СУ "Климент Аркадиевич Тимирязев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Либералните свръхемоционални розови пеперудки, така и не могат да разберат, че възпитанието изисква определени нива на насилие - без насилие, няма възпитание, има само едни ревливи мамини детенце, които си мислят че целият свят им е длъжен, абсолютно неспособни да се погрижат за себе си, да не говорим за семейство. Едно дете трябва да бъде научено, че в обществото има определени норми на поведение, то трябва да знае какво е допустиво и какво не.
130
2
 
32
 
! Отговори
era преди 3 месеца
глезен сополанко, който не може да чете в четвърти клас и се е правил на тарикатче. Жалко за учителя.Е заради такова отношение децата ни ще са функционално неграмотни. Липса на всякакво възпитание и авторитет към учителите.
129
2
 
26
 
! Отговори
Танас преди 3 месеца
1970-те ако учител дръпнеше ухото на ученик, учителят биваше похвалван (от Директора), а ученикът получаваше добро възпитание.
128
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едно време в соца по физическо учихме хора Боряно моме си спомням много ме затрудни и не си спомням учителя ли учителката ли но ни удряха с пръчка защото се бъркахме. Обаче пръчкатс се забравя. Повече ме натъжи лично един учител по пеене който беше софиянец , разпределен в нашия град. Много важен свиреше на пиано. Помня му името. Въпреки че се учех отлично не можех да пея. Той ме нарече жаба. Децата после ми викаха така.
127
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При малките от 1-ви до 6-ти клас е масово социопатки и насилнички учителки които трябва да работят в кравеферма.Наврмето стигнах до съд зщото вкарах в ОАРИЛ пообен у-р-уд биещ и малтретиращ и скубещ синът ми редовно .Питайте дацата си и забелязвайте навреме какво става. Насилието над деца отключва бъдещи психопати.
126
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прегледах форума. Случая взе да ми приюича на постановка да се отърват от даден учител но няма да могат. Съда ще го върне на работа.
125
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е ужасно, мойто ангелче толкова грижи и лишениа за него няма ден няма ношт неперкъснато се чуваме на телифона теа могат даго осакатят винаги само най скапите дрехи лаптоб маратонки от шестотин лева ходи на фитнис от ттрети клас много е добро после на карате и теклонго няма ме никакви оплакваниа много е добро детето имаше там едни пет шес очителки само го малтретирваха карраха го да учи безмислени неща дроби уравнения солна киселина фотосинтези ама спреха като ги докладвахме че ни малтретир
124
1
 
20
 
! Отговори
АХА преди 3 месеца
А ,нас някога и с показалката ни потупваха,но не смеехме нито ние ,нито родителите не да кажем нещо. Щом учителя ти се е скарал и ти е дръпнал ухото,значи нещо си сгафил и никой родител не се оплакваше. Сега с тези модерни методи на възпитание ,се докарахме до това дередже.
123
2
 
39
 
! Отговори
Десислава преди 3 месеца
Аз разбрах следното:Малък пикльо симулира болки в корема ,за да изклинчи от час.И въпреки,че е пуснат той продължава с маймунджалъците.Оказва се и обаче , че за четири години в това училище не е разбрал нито правилника ,нито се е научил да чете.Майко мила!Какво ни чака!
122
1
 
34
 
! Отговори
ау че сме нежни преди 3 месеца
Моя учител по физическо раздаваше направо тупалки,и всички бяхме по- ниски от тревата и по-тихи от водата!Между другото,татенцето е за бой!
121
0
 
34
 
! Отговори
Перничанин преди 3 месеца
Родителите винаги с претенции, но за съжаление точно това поколение е под всякаква критика, невъзпитани и неграмотни. То вече учител не смее и да се скара на някой, защото Жоро Игнатов е на път. Хубаво е да се взискателни, но някак все не където трябва :)
120
2
 
30
 
! Отговори
ддд преди 3 месеца
Грешка на даскала. Не се прави пред свидетели. Бутваш го в тоалетната с гръб, да не види кой е, и здрави ритници братко. Да се оплаче на арменския поп.......
119
0
 
50
 
! Отговори
леле преди 3 месеца
Директорката бърза да уволни учителя.Бих посъветвал учителя да се обърне към добър адвокат.Сигурен съм,че осъди и бащата на лекенцето и училището и ще вземе добри пари!
118
1
 
61
 
! Отговори
срамота преди 3 месеца
Като чета статията излиза, че учителя е за газовата камера, а истината е, че човека е станал жертва на поредния мамин синчец, който след няколко години ще бъде един "истински, корав мъж". Май и таткото и синковеца са за пердах, ама такъв поучителен, от някоя лелка например!
117
0
 
52
 
! Отговори
ДАДА преди 3 месеца
Аз лично ако бях на мястото на бащата щях да потъна вдън земя от срам,а този наглец даже и по телевизията се изтъпанил! Прилича ми на милиционер.
116
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако съм на мястото на учителя, просто търпеливо ще го изчакам лапенцето след часовете един ден и ще се върне вкъщи на боксова круша.
115
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малко смешно скалъпена история. Ученикът го е заболял корема и ходейки с болки се е метнал да виси на крушата. И не е знаел,че е забранено. Сигурен съм,че на всички им е било казано. Но разни тарикатчета на мама и тате си мислят,че всичко им е позволено
114
30
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изгоря му хубавата заплата 2 бона :)))
113
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само ученици, които са деца на арендатори и подобни важни селски хора, имат право да дърпат ушите на учителя. Обратното е забранено. Някои хора така и не се научиха.
112
0
 
15
 
! Отговори
Прочетете комер 98 преди 3 месеца
Много точен, верен коментар! Истината, без замазване и НПО глупотевини!