Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик

Направил му няколко пъти забележка
Обновена: 24 яну 2024 10:56 | 24 яну 2024 10:09, Петър Бойчев
206
Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик
Снимка Пиксабей

Учител е бил уволнен, след като е издърпал ухото на четвъртокласник в час по физическо в столичното 131 училище, става ясно от зрителски сигнал до БНТ.

"В петък, когато си взех сина, детето сподели, че в час по физическо го е заболял корема и е поискал да седне в страни. Отивайки към пейките, на някаква боксова круша се е хванал и се е залюлял, това е дете. При което минава покрай него г-н Десподов, който не е неговия преподавател по физическо, хваща го за ухото и го кара да чете табелка, че не трябвало да се люлеят на крушата.

Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае. Детето се разплаква, учителят го бута и главата му се удря в стената. Детето сяда на пейката с червено ухо и това става пред три класа, които карат час по физическо едновременно. Никой от учителите не ме е уведомил за инцидента", разказа Десислав Краев, баща на Деян.

Детето има наранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания. В понеделник отидохме в съдебна медицина.

"Въпросният учител беше отстранен вчера. Има неточности, за които моля да ги изясним. В час по спортни дейности се случва инцидентът. Многократно е направена забележка на ученика. Учителят вижда, че той се е провесил на боксовата круша, действал е под стрес, не оправдавам спонтанната му реакция. От вчера са прекратени трудовите правоотношения с него", каза Таня Монева - директор на 131 СУ "Климент Аркадиевич Тимирязев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Затова недейте да дърпате уши, а вместо това направо една яка тупаница му шибнете, така и така ще ви уволнят, поне да знаете, че има за какво и че на хайманата ще му остане поучителен спомен.
90
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До М - 89 мен много ме радват, когато кажат, че някой е бил "пребит" или "малтретиран", а е нещо от рода на дръпнато ухо или лек шамар. Хайде да не се лъжем - ако 35 годишне спортист излопка едно 9-10 годишно, ако детето изобщо оцелее, няма да може, да пиказва известно време ...
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До IQ 3.14 92 - То каот ония, деот би чааавето вчера ...
88
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Желязната дисциплина в училищата е била въведена, не защото някакви психопати са мислели системата, а защото хората са виждали, какво става, ако децата бъдат оставени, да правят каквото си искат. И нека ви подскажа - нищо добро не се случва на тези деца и хората, около тях.
87
0
 
37
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
преди години имаше един случай който заради нова докара дисциплинарно на учител по физическо. после се оказа че петокласника е в пети клас за трети път, и че се е самонаранил, за да наклевети учителя след като е нападнал в час нормално дете. немаше опровержение, немаше извинения от мон за дисциплинарното, реднек продуцентите от нова се направиха на забравили, а на човека пенцията изгоре
86
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никоя от двете крайности не е добра - навремето учителките в началното училище, че и в детската градина откровено злоупотребяваха с дърпането на уши и шамарите, понякога и без повод или за съвсем невинни неща. Но те си бяха повечето дърти лелки-комунистки, които не бих нарекъл учителкиНо и прекаленото разлигавяне на децата не е добре, сега има БГ-м.ами и татковци, които са направо непоносими в това отношение и дума не можеш да кажеш на отрочто им, каквито и простотии да прави
85
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ето как е днешното "въСпитание". Учителят прави забележка на ученика, след което получава един среден пръст и малка мазна усмивчица и това е.
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Едно време - Правописът ти малко куца, но си прав.
83
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Искам да поздравя учителя лично. Това келешче е за ТВУ. Не трябва да го уволняват а трябва да изключат ученика. Учителите не са падари или звероукротители има зоопарк да се люлеят маймуните и техните родители.
82
2
 
35
 
! Отговори
Едно време преди 3 месеца
учителите бяха авторитети. Когато преценяха дърпаха уши, гонеха от час, а който беше особено нахален се цивилизоваше посредством шамари и няколко бързи замаха с показалката. Родителите ни бяха еднакво смирени по родителските срещи. От тази обстановка излязохме добре подготвени още от гимназията. Така да се каже, училището ни избиваше келешлъка от рано. А сега, тоя ученик ще продължи да е ***, след като знае, че може да уволнява учители.
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Ако бях на даскала - И щеше да лежиш 4 години в затвора ...
80
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 78 - Приятел! На скоро се обсъждаше, че децата не трябвало да искат разреение от учителя, за да ходят до таолетна. Когато им скимнело, скок-подскок търгват, не се обаждат и идват, когато са готови, а не им се карат, че се бавили ... И псоле слушам от братовчед си, как имал съученици, които си носили биричка и си я "въртели" в часовете, когато всички са по стаите и никой не гледал.
79
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
*** го боли корема да участва в часа, но не го боли да се калти по уредите? Аман от нехранимайковци, които си мисят, че всичко им е позволено.
78
2
 
20
 
! Отговори
Учителят вместо преди 3 месеца
да си трае и да се срамува, би трябвало да заведе дело за уволнението си. На негово място така щях да направя.
77
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 72 - Баш политическо си е. Знаеш ли какъв рев идва от мамчетата, когато децата се окажат тотален провал на НВО-та и олимпиади. "Ама защо не ми научихте детето!". Ти си казал на мамина сладка, че детето си къса тетрадките и помагалата, за да се мерят с хартията, че детето има нужда от допълнителна помощ или вкъщи, или на занималня, ама не е на занималня, защото ходите по моловте и кръчмите с него и поствате селфите по 18 пъти на ден. "Не, аз съм добър родител!" - ем на баба ти ...
76
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имах като дете един приятел, баща му казваше: "Аз не бия, аз пребивам!" През цялото ми познанство с това, момче нито веднъж не съм чул да е ял бой от баща си, но и мисъл за неподчинение не съм чул. Също едно време редовно се питаше: "мамо/тате , може ли да кажа?". А днес, евроатлантическите майки и татковци крещят неистово или в повечето случай гледат тъnо или отчаяно и не реагират на разглезените лuгльoвци и бъдещето на Б-я. А синът ми ме обвини,че не съм го бил като малък и за това днес ...
75
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 65 - Точно! Подобни гoведари реваха и в Стара Загора, когато едно заведение каза, че няма да обслужва клеинти с деца под определена възраст.
74
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боли го корема ама се люлее на крушата? Тия на мама и тате !Някакъв мързелив лигльо - както винаги ! Малко му е било !
73
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вместо да му теглят един бой в къщи на келешчето,те тръгнали да уволняват учителят.
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДА ВЪВЕДАТ В 131 СОУ СПОРТНА ДИСЦИПЛИНА - ЛЮЛЕЕНЕ НА БОКСОВА КРУША И ДЪРПАНЕ НА УШИ. ТАКА ТРИТЕ КЛАСА ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВАТ И КОЙТО КЛАС ПОБЕДИ - ОСТАВА, А ОСТАНАЛИТЕ НАПУСКАТ!!...