Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик

Направил му няколко пъти забележка
Обновена: 24 яну 2024 10:56 | 24 яну 2024 10:09, Петър Бойчев
206
Уволниха учител по физическо, издърпал ухото на ученик
Снимка Пиксабей

Учител е бил уволнен, след като е издърпал ухото на четвъртокласник в час по физическо в столичното 131 училище, става ясно от зрителски сигнал до БНТ.

"В петък, когато си взех сина, детето сподели, че в час по физическо го е заболял корема и е поискал да седне в страни. Отивайки към пейките, на някаква боксова круша се е хванал и се е залюлял, това е дете. При което минава покрай него г-н Десподов, който не е неговия преподавател по физическо, хваща го за ухото и го кара да чете табелка, че не трябвало да се люлеят на крушата.

Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае. Детето се разплаква, учителят го бута и главата му се удря в стената. Детето сяда на пейката с червено ухо и това става пред три класа, които карат час по физическо едновременно. Никой от учителите не ме е уведомил за инцидента", разказа Десислав Краев, баща на Деян.

Детето има наранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания. В понеделник отидохме в съдебна медицина.

"Въпросният учител беше отстранен вчера. Има неточности, за които моля да ги изясним. В час по спортни дейности се случва инцидентът. Многократно е направена забележка на ученика. Учителят вижда, че той се е провесил на боксовата круша, действал е под стрес, не оправдавам спонтанната му реакция. От вчера са прекратени трудовите правоотношения с него", каза Таня Монева - директор на 131 СУ "Климент Аркадиевич Тимирязев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Обществено полезен труд на таткото за това, че е отгледал лекето, заради което един от малкото свестни преподаватели, които се опитват да опазят децата и имуществото, е останал без работа!
150
7
 
2
 
! Отговори
Aecov преди 3 месеца
И тоя е гледал много Киро Брейка .
149
1
 
5
 
! Отговори
До 151 преди 3 месеца
Личи си, че и ти си "възпитаван" по същия начин, както ти "възпитаваш" своите ***. Не те знам с какво се занимаваш, но изброените от теб професии са поне достойна работа за много хора, които честно си изхранват семействата, а не разчитат да ги издържат цял живот родителите им. Нямам намерение да обяснявам аз какво работя и колко печеля или да влизам в излишни спорове с лигльовци.
148
2
 
37
 
! Отговори
Бъдещето преди 3 месеца
Очаквайте след 5-6 години малкия да дрифти по Цар освободител, после да утрепе някой Милен Цветков и накрая да заколи майка си. Благодарение на татко си и на директорката.
147
11
 
2
 
! Отговори
Отличник преди 3 месеца
Абе за кви тавани от 3-4к говорите? Тия дето боя ги е "възпитал" живеят на мрз + още толкова под масата, и възпитаните им с бой отрочета един ден ще се чудят как да връщат бързите кредити на мама и тате. То и затова са толкова злобни и клавиатурни бойци, *** на живо не смеят да гъкнат ни пред шеф, ни пред никой - щото не знаят откъде ще дойде следващия шамар :D
146
34
 
1
 
! Отговори
Кравар преди 3 месеца
Трябва за винаги да бъде лишен от правото да бъде учител тоя насилник над деца!
145
0
 
21
 
! Отговори
истината преди 3 месеца
даже като средношколец са ме удряли с показалката и учители и учителки и това е 1987-88 година, а това е било в училище ,в което се влизаше изключително трудно
144
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво на училището, адекватна мярка! Видя ли го някъде на живо, ще му издърпам и аз ухото да видя какво ще направи и как ще подвие опашка. За наглия даскал говоря.
143
18
 
4
 
! Отговори
до 150 преди 3 месеца
Па ти, като не си израстнал разлигавен, какво постигна, бе?! Шофьор, склададжия? Бачкатор някакъв с таван 3-4к доход на шофьор. Мисленето ви е сбъркано. Едно е лигавене, а друго е бой... Липсата на бой не означава, че детето е разлигавено, драги ми смехурко.
142
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Днешните деца растат разглезени и разлигавени от родителите си. Свикват всичко да им бъде разрешено, да не бъдат наказвани за нищо и по никакъв начин. Днес да бъдеш учител на такива мамини синчета е изключително не благодарна професия.
141
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чета коментарите и наистина нереално високият вот на последните е лампичка- някой се защитава и пляска плюсове през VPN-а или сменяйки IP-то на мобилния постоянно. Учителят е за моментално уволнение, това ясно. По-тъжното е- 7% е интелигенцията у нас. Нацията е от функционално неграмотни бачкатори и слуги на запад- утaйкатa на Европа. Това ли възпитахте с бой? Ами да- това възпитахте. Боят нали възпитавал според бачкаторите? Ми не- не възпитава... По вас си личи. Най-бедни и най-*** в ЕС.
140
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 147 - А що не го шамариш ти вкъщи, а прехвърляш тая дейност на учителя? Нали много добре ти е известно, че той в днешно време няма право да го пипне с пръст, щот сакън, ще му наруши правата.
139
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Оф... един нормален даскал да има и те го отстранили. Аз ги моля, да обърсват по един шамар на моя, като прекалява - те не искат. И ми викат "Ми говорете вкъщи за поведението". Ми говоря. Ефект няма. Той забравя какво сме говорили 10 секунди след влизане в училище и после пак ми казват "Ама говорете вкъщи". Ми хвани му обърши един шамар на момента, да знае! Не можело... и аз как да се оправя? Вкъщи обещава, заклева се, съгласява се, разбира и... айде на училище пак е "забравил".
138
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Мишо - Като му е било лошо, ляга на пейката, свива се, казва на учителя и отива при медсестрата на първо време. не се язди по боксови круши и да ги порзва за люлка. Това не е средство да ти мине "лошото".
137
12
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 3 месеца
До ДесиславаВие там ли бяхте. На чужд гръб и 100 тояги са малко. Принципни сме само, когато е на чужд гръб. Ако наистина му е било лошо.
136
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Учителчето жалко се опитва всячески с фейк коментари и вотове да се защити. Само един тотален комплексар може да нарани дете! Спортът е култура, дисциплина. Тоя няма нито едно от двете. Ще го накараш да направи коремни преси, да тича, да прави лицеви. А това, че си го наранил, значи само, че си комплексар. НЯМА Да си намериш повече работа, комплексар!
135
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прекалява се с това "насилие над деца". Шамар зад врата не е насилие, а знак, че не правиш нещо както трябва. Използват го родители, за да оправдаят невъзпитаните си и разгевезени дечица.
134
0
 
6
 
! Отговори
Мазгалов преди 3 месеца
Прочетете коментарите на 98 и 22.Точно и ясно.Без политика.А истината.
133
3
 
19
 
! Отговори
сал преди 3 месеца
ако беше моя щях да го нахокам жестоко и щеше да е наказан. Защо това дете не се обажда на родител? Защо не казва на учител, не отива при мед. сестрата да го прегледа? Като му е зле защо виси по някакви площадки. Родителите на това дете са за шамари. Да върнат учителя на работа.
132
1
 
24
 
! Отговори
Бай Ганю преди 3 месеца
И после що ставали лигльовци ,***,гейчета и тем подобни охлюви