Парламентът остана ограден и през нощта

Затворена остана улицата за движение между сградата на Народното събрание и тази на президиума на БАН
15 яну 2009 09:10,
13
Парламентът остана ограден и през нощта
Снимка: Dnes.bg

В късната вечер снощи сградата на парламента остана с металните ограждения от страната на паметника на Цар Освободител.

В района през цялата нощ имаше и засилено полицейско присъствие. Затворена остана улицата за движение между сградата на Народното събрание и тази на президиума на БАН.

Организаторите на протеста обявиха, че днес в 11 часа отново ще има израз на несъгласие с политиката на управляващите на същото място.

Шествието на студентите, еколозите и млекопроизводителите ще се състои на площада пред Народното събрание.

Очакванията на студентите са, че този път няма да има действия, които да провокират предпазни мерки от страна на полицаи и жандармеристи. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм против обществеността, а против ТЕЗИ, които не уважават законите и все някой им е крив.........НЕ МОЖЕ да се тръгва с омраза. Къде останаха моралните човешки качества??? МНОГО е лесно да плюеш и да се биеш, но каква алтернатива предлагат тези които се оплават??????ОТРИЧАНЕТО НА НЕЩО което съществува е детски подход и нищо няма да промени!!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Dimitrova преди 15 години
9 ne znam ot kyde tozi negativizym kym ob6testvenostta!!!radvam se,4e ti e hubav jivota - neka taka byde , no ti ne si ob6terstvenostta!!! i za tvoe svedenie horata ne sa negramotni i neuki , prosto bqgat ot tazi teritoriq ,nare4ena Bulgaria !!! a ostnalite , koito sa ostanali (6epa hora , to i v pesni4kite na kaka Milena otpredi 20 godini se pee za tezi ne6ta!!!) se nadqvat vse o6te i iskat da jiveqt tuk i tuk da otglejdat decata si!Za6toto tova e NA6ATA rodina , koqto bi trqbvalo da ni syhranqva i da se griji za interesite ni , za da mojem i nie da se grijim za neq!A ne da si jivurkame dovolno i da si zatvarqme o4ite pred upravlqva6tite mutri !!!
10
0
 
0
 
! Отговори
pyky преди 15 години
Тлябваше тази нощ момчетата да го запалят
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И от какво да ме е страх???Аз си живея добре и в България става все по-добре......Единственото което може да ме уплаши са тези *** които се чудят с кой да се сбият и нямат уважение към нищо и никой...поколение на УЛТРАСИ И ХЕЙТЪРИ, които мразят и рушат, вместо да създават.........не правителството е виновно, а тези които ги избират. И други да дойдат -пак ще е същото, ВИНАГИ е било така. ПО-ДОБРЕ СЕДНЕТЕ И УЧЕТЕ, защото 70% сте НЕГРАМОТНИЦИ
8
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
именно, капитализъм се сваля само с ревлюции....ама който си мисли, че подскачането на площада за да дойде бойко на власт е антикапиталистическа революция, значи е мнооого зле....просто като свърши това подскачане ще дойдат нови капиталисти, не по малко гладни и гадни, и ще грабят по същия начин....
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
По цял свят винаги и почти всяка радикална промяна свързана с държавата е ставала чрез насилие бе.Ти на кой свят живееш?
6
0
 
0
 
! Отговори
Гергана преди 15 години
5, така ли? Защо родителите не застанаха до децата си, защо хората не показаха недоволството си, защо трябва да се оставяме да ни тъпчат? Не търпяхме ли достатъчно много? Аз съм на 21, след 2-3 години мисля да си родя детенце, не искам детето ми да живее по такъв начин! Не искам да се страхува от държавата, да не търси правата си и да е обезверено. Проблемът е, че ни е страх! Стига де, шепа хора окрадоха държавата ни, далаверите се въртят точно от хората във властта, никой не го е грижа за това какво се случва с обикновените хора..
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вчера имаше само хуни и хулигани. ТОВА НЕ Е НАЧИНЪТ да покажеш несъгласие. С насилие не се постига нищо.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вчера имаше само хуни и хулигани. ТОВА НЕ Е НАЧИНЪТ да покажеш несъгласие. С насилие не се постига нищо.
3
0
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
за последните 10 г. над 20 млрд от бюджета са били дадени за обучение на около 8000 души персонал... Тези обучения на Марс ли ги правеха или потънаха в нечии джобове ?
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това наистина е гласа на цяла българия,защо се възмощават всички?А таино си викат много добре стана,даже беше малко...!
1
0
 
0
 
! Отговори
Гергана преди 15 години
щото ги е страх, мишките. Браво на всички момчета и момичета вчера, които показаха гнева си.