Депутатите отново опасани от кордон

Днес е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози
16 яну 2009 08:39,
92
Депутатите отново опасани от кордон
Снимка: БГНЕС

Цяла нощ и в ранната сутрин сградата на парламента е плътно предпазена от метални ограждения.

Огражденията пресичат средата на градинката между Народното събрание (НС) и Софийския университет "Свети Климент Охридски".

От страна на бул. "Цар Освободител" е до пътното платно, което затруднява гражданите, които в ранния час отиват на работа или на училище.

Те трябва плътно да вървят до огражденията, застрашени от минаващите автомобили, или да пресекат не на определените за това места.

Днес  е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози.

В Народното събрание ще се проведе парламентарният контрол, по времето на който първи ще отговаря на депутатски въпроси премиерът Сергей Станишев. 




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
lenin преди 15 години
СЪОБЩЕНИЕ на пресцентъра на МС на РБВъв връзка с газовата криза, за която вина носи Иван Костов,лично,и поради отрязването ни от европейските фондове за финансиране и подпомагане на българската икономика, както и тежката световна финансова криза /за последните две - също виновен Иван Костов/ - цялото правителствмо, депутатите и президента, както и политическите им съвети и кабинети и сътруедници - СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ И ПЪТНИТЕ И ДНЕВНИ ПАРИ ЗА ЦЯЛАТА 2 009 ГОД.ОЧАКВАНИЯТА СА - ПРИХОДИТЕ ДА НАДВИШАТ РАЗХОДИТЕ В БЮДЖЕТА - ОКОЛО 35 %.БЮДЖЕТНИЯТ ИЗЛИШЪК ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛИ НА ВСЯКО ДЕТЕ ДО 18 ГОД - ПО РАВНО!ЗА СТУДЕНТИТЕ НЯМА - ЩОТО СТАЧКУВАХА!Решението е взето днес на извънредно заседание на МС и влизe веднага в сила!
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МЕН ПЪК МИ Е 26 САНТИМЕТРА ! ДЪЩЕРЯ ИМАШ ЛИ ДА И ГО НАБУТАМ В ЗАДНИЯ ДВОР ДО ДЪНО ?!
89
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56 преди 15 години
.."- ПОЖАЛЕТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД... защото заради БЕЗДАРНОТО ВИ И СВРЪХКОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ, няма да дадем нито евро на България..."- Марк Грей!
88
0
 
0
 
! Отговори
НАЦИОНАЛИСТ преди 15 години
ТАКИВА ГНУСНИ *** ПРОВОКАТОРИ КАТО 58 ЗАСЛУЖАВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ИМЕННО ТОВА, КОЕТО СИ НАПИСАЛ. ТАКИВА КАТО ТОЯ АНОНИМНИК 58 СА КАЛТА НА НАРОДА, НАЙ-ГНУСНАТА И НИСКА ***.
87
0
 
0
 
! Отговори
толерантен преди 15 години
Не кордон да ги пази, а един здрав шут по насраните им охранени зад-ници трябва!
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така правеха и правят мутрите.Или си мутра или от тези с каските и палките които гонеха бабичките от площада.
85
0
 
0
 
! Отговори
Doc преди 15 години
Хайде това некадърно правителство да им дава колкото пари искат на говедарите и да престанат да клечат на площада и да ни пречат да живеем нормално. А пък аз ще се хвана да гледам магарета и като не мога да се издържам и ще изляза на площада да рева за да ми плащате и на мен.
84
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 15 години
слушай кво,***! Аз съм на 49 години.В момента съм 95 кила, 182 см. висок, до казармата тренирах лека атлетика, не съм спирал да спортувам по малко до ден днешен, в прекрасна форма съм, и толкова съм им набрал на такива плазмодии като теб че ако докопам някой от вас насаме казвам ти честно-ще го потороша от бой.Дума няма да му кажа,няма да дискутирам нищо с него,просто ще си го пребия.Защото вие не сте нормални човешки същества.Вие сте пиявици които трябва да се откъснат от плътта на българския етнос и да се смачкат.А не дай боже да те докопа сина ми, той просто ще те размаже като гнида.За протокола-завърши миналата година "Екология и мениджмънт на околната среда " в Гизен, Германия.Пацифист. Кротък като африкански бивол и също толкова гневен,когато хиени като теб и себеподобните ти му се правят на лъвове.Ще те смачка. И не страда от излишни скрупули последните 3-4 дни.Както и от приятели и единомишленици.Но за да не нарушават децата ни законите,предпочитам аз да те докопам някъде из помийните канали,в които вегетираш,плъх гнусен. И не става дума конкретно за теб,който и да си ти, а за цялата жалка пасмина от мекотели мижитурки-нагаждачи , знайте си ,че някой ви бройка и че този някой е будното око на българския етнос и трудно ще го заблудите,каквато и маска да наденете.
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако дядо ти беше жив щеше да бъде в първите редици на протестиращите срещу турско-- помашкото управление на страната а на теб щеше да зашлеви два шамара като на предател.
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
watch?v=kQFY3sMf72s&feature=dir
81
0
 
0
 
! Отговори
lisko преди 15 години
uj ima 1 milion nedovolni a na plo6tada edvam 500 ina4e tuk komentarite sa dosta ... provokatori ili ne az nz ne gi razbiram ne6tata no i 1997 ima6e sblusaci s policiqta istinata e 4e bez jertvi nqma pobeda na koi mu stiska da bude jertva li na nikoi ... na nikoi 6toto ni se haresa da ni plqkat otzad tva e moeto skromno mnenie 4ukali sa ni dylgi godini koi ne e minal prez na6ite zemi toi ne ni e opravil 4e 6to tiq da ne ni bockat dori pikae6tiq se izmq nai naglo i nqma6e nikakva reakciq ot organizatorite na mitinga ...
80
0
 
0
 
! Отговори
Петьо Димитров преди 15 години
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА И ЩЕ ГИ СРИНЕМ!!! watch?v=jak035YYV_Y&feature=related
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Opoziciqta da izleze ot Narodnoto sabranie.Ataka im pokaza kakvo da napravqt.
78
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Коментарите на -ра 70 и 77 , са абсолютно правдиви ! Може и да става въпрос за искания от различни браншове,но да не би да не присъстваха и хора от други професии...! Протестът се зароди във форума с искане за смяна на правителството;назначаване на служебен кабинет;търсене на отговорност за довеждане на страната ни до национална криза и насрочване на предсрочни избори ! Ако на някой до сега не му беше ясно(или се прави на такъв),сега вече може за себе си да решава дали да подкрепя или не протеста(който за жалост опорочиха властта,медиите и полицията) !
77
0
 
0
 
! Отговори
прост преди 15 години
Ама защо го сведъха протеста до определени групи хора а не всички недоволни от мизерията !ОсТаВка ОсТавКа Защо днес не беше провокацията а в първия ден не се ли пита някои 1 Защото всеки протест трябва да бъде смазан в началото .2 Днес голяма част от полицаите им трябват около НДК .3 Три дни защитават поведението си с слаби аргументи.4 Кой са хората платили за провокацията .НЕЗНАИНИАБе аз да не съм прокурор както каза един депутат сутринта по нелевизията ! АЗ съм просто човек Прокурори и съдий в тази държава са НЕДОСЕГАЕМИПравят си каквото си изкат - ФИЛЧЕВ напримерКой както се ореди - ЗА едни тояга За други ...
76
0
 
0
 
! Отговори
Торбалан преди 15 години
Да вземем пък ние да ги заградим отвън, та да си излежат вътре срока за делата си.
75
0
 
0
 
! Отговори
Джони преди 15 години
Кажете ми на кои обикновени хора децата учат в чужбина ? за да ви кажа на кои новоизлюпени демократи /богаташи/ от първи клас учат навън.Какво са видели тези 15:16:17год.деца от комунизма като са родени в тази демокрация която техните родители изграждат от 20 год.с омраза и злоба и търсене на лесни начини да печелят,с наркотиците и далавери,и това е единот тях да ги изпращтат по площтадите.
74
0
 
0
 
! Отговори
ГЛ.СЧЕТОВОДИТЕЛ преди 15 години
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА И ЩЕ ГИ СРИНЕМ!!!
73
0
 
0
 
! Отговори
freeeeee преди 15 години
Президента призова да увеличът заплатите на ПОЛИЦАЙТЕ няма да протестират утре ! Те се оредиха постигнаха целите си ръководството видя ,че изпълняват заповеди !Не изкам да се храня от пари които са ми дадени че бия жени и деца !
72
0
 
0
 
! Отговори
Буш преди 15 години
абе, 64 -всичко кво си изплямпал горе-доле го разбрах,само едно не можах : кокво е това сдс и дсб ?!...

Спонсорирани публикации