Депутатите отново опасани от кордон

Днес е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози
16 яну 2009 08:39,
92
Депутатите отново опасани от кордон
Снимка: БГНЕС

Цяла нощ и в ранната сутрин сградата на парламента е плътно предпазена от метални ограждения.

Огражденията пресичат средата на градинката между Народното събрание (НС) и Софийския университет "Свети Климент Охридски".

От страна на бул. "Цар Освободител" е до пътното платно, което затруднява гражданите, които в ранния час отиват на работа или на училище.

Те трябва плътно да вървят до огражденията, застрашени от минаващите автомобили, или да пресекат не на определените за това места.

Днес  е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози.

В Народното събрание ще се проведе парламентарният контрол, по времето на който първи ще отговаря на депутатски въпроси премиерът Сергей Станишев. 




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Бачо преди 15 години
Не могат с едни пишлигари и пенсионери да се оправят тези некадърници! Добре че хранят синдикатите- да си мълчат. Като гледам колко нескопосано са го организирали това протестче и колко страх има във властимащите от деца, пенсионери и майки- какво ли щестане, ако се обяви общонародна стачка и излязат работещите? Сигурно Ser Go Home ще емигрира в Куба или на Южния полюс.ЕНИЧАРИ- така ги нарекоха онзи ден на протеста. НЕ, ПО-ЛОШО! Еничарите са били отвличани като деца и са им били промивани мозъците. Тези се продадоха като възрастни. Политиците за петрорубли, полицаите за 50% увеличение.СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ- ТОВА СА И ДВЕТЕ КАСТИ!
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ги дрънка, а ги чете и то трудно!:))))
49
0
 
0
 
! Отговори
Справедливост преди 15 години
Ще дойде ден,когато жандармерията няма да може да спре народното недоволство,защото гладните и онеправданите са милиони,тогава пред народното събрание ще има двеста и четиридесет бесилки.Само,че трябва да са със стоменени въжета щото тези тлъсти *** да не ги скъсат.Няма да има прошка за никой продал своя народ и държава за пари!
48
0
 
0
 
! Отговори
бззз преди 15 години
Гоцето се пръкна!:))
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
PODKREPQM 44,NO AZ SI MISLQ 4E IZBORITE NQMA DA POMOGNAT DA SE OTARVEM OT TAZI KRADLIVA ZGAN,TRQBVA DA IM PU6AT VSI4KI CENTRALI ,TRQBVA DA BYDAT EJEDNEVNO PRESLEDVANI,TRQBVA DA SE OPRAJNQVA NASILIE SRE6TU TQH
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Провокаторите и хулиганите оня ден бяха насъскани и платени от Бойко Борисов и неговия ГЕРБ. Надявам се днес полицията пак да ги строши от бой и да има арестувани ако се стигне до това! Да знаят да не се водят по акъла на мутрата кмет! Бойко Борисов все още насъсква протеста !!!
45
0
 
0
 
! Отговори
Станислав преди 15 години
Жорката току-що каза пред спящите глави на някакво си сборище някъде по К1, че ние не сме във криза, щом изнасяме ток. ????? И за какво искаше да отваря реакторите ?Гледам и се чудя на ущите си, май съм съм оглушал и недочувам нещо, ще взема да ходя на ушен лекар, но първо ще мина покрай парламента . :)
44
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
провокаторите на първият митинг бяха платени от службите на ДС!Защо полицията не арестува групата провокатори, които хвърляха срещу тях железа и лед - Май полицаите се идентифицират с провокаторите! медиите тиражираха и продължават да тиражират глупости по този въпрос..Няма нормален десен политик, който да даде пари и да каже че това е от името на неговата партия, защото това ще я злепостави!А я да видим кой има връзка и контролира наркопазара..ми бившите и настоящи кардинали от слружбите..!така че съдебната система да се само сезира и да започне разследвания в тази посока!Голямата манипулация за омаскаряване на ДСБ и СДС е в действие!да си спомним атентата през 1925г в "св.Неделя"Комунистите имат опит не от вчера..Масово на избори и не с празни бюлетини или недействителни, а всички заедно да гласуваме срещу червените олигарси и кардиналите от ДС!време е да убедим нашите близки, роднини , приятели от провинцията и най-малките селца да гласуват срещу червените велможи!това е пътя, друг изход няма!БСП+ДС=ГЕРБ...АТАКА...ЛИДЕВ..ВМРО..НДСВ
43
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
Когато се съберете да попушите ,вземете да свършите една полезна дейност ,,като си наврете цигарките "отзад"
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
komunoidite ot SEM vidqha 4e se zarajda grajdansko ob6testvo i se stresnaha ta re6iha da ni cenzorirat,6TE IM POZVOLIM LI?
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СТАНИШКАТА МИ ПРИЛИЧА НА ГЕСТАПОВЕЦА ОТ ИНДИАНА ДЖОУНС ПО СЛЕДИТЕ НА ИЗЧЕЗНАЛИЯ КИВОТ ХАХАХА
40
0
 
0
 
! Отговори
Станислав преди 15 години
Той Жорката два дена си е подготвял речта май, нема да се занимава със разни "смешковци" по жълтите павета, не са му на нивото такива упадъчни елементи , които искат да дестабилизират просперираща България . :)
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ще правят протест на 17-ти,ей тия ушевите никакъв срам нямат,ама да ги питам ако дойдат бащите на децата дето ги биха какво ще става,обаче тях ще ги пазят яко,нали са нужни на тройната коалиция,дали и на тях ще им снимат картите с камери?
38
0
 
0
 
! Отговори
da преди 15 години
скапани ченгета, не си виждат скъсаните кубинки и *** ***, тръгнали да бият хората, защото поискали да живеят нормално. ама какво ли се учудвам, то е ясно кой става ченге в днешно време - те и у тях като се приберат бият жените си, или се самоубиват като разберат , че те им изневеряват с други престъпници.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
TO4NO TAKA TRQBVAT I KAMANI INA4E E BESMISLENO ,NIE SERENADA LI 6TE IM PRAVIM ILI 6TE RITAME BOKLUCI,S PESNI ZAKORAVELI UBIICI NE SE STRQSKAT,PREKALEN SVETEC I BOGU NE E DRAG,MA4KAITE GI,MRAZETE GI,
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe goceto kakvi gi dranka po k1,toi jiv li bil?
35
0
 
0
 
! Отговори
Станислав преди 15 години
Спрете да ревете и да се правите на ощипани моми, защото ако не бяха тези така наречени ултрасчета, нямаше да ни има в новините на CNN и други световни медии, за да могат да видят хората по света, че българите не харесваме сегашното управление на ламята комунистическа. Мирни протести - ха, и какво от това, нема ефект, трябват и камъни май....
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ушевите пазят другите *** , а после те щели да протестират ...те тва ко не пародия дано им намалят заплатите , дано !!! всеки ден доказват , че пазят само престъпниците и после си избиват комплексите в/у вени деца и възрастни . и нереализираните мутри , !
33
0
 
0
 
! Отговори
A.C.A.B преди 15 години
Убий ченге - Спаси дете !
32
0
 
0
 
! Отговори
NIE преди 15 години
МОЕТО ДЕТЕ ЩЕ ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ, ЗА ДА МОГАТ ТЕХНИТЕ ДА ЖИВЕЯ В РАЗКОШ.РОДИТЕЛИТЕ НИ,БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ НИ ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ,ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА СЕ ПРЕПИЧАТ В КУБА.....