Протести до 21 януари

Общината дала съгласие за провеждане на митинги от 11,00 до 19,30 часа всеки ден до 21 януари включително
16 яну 2009 10:30,
169
Протести до 21 януари
Снимка: Dnes.bg

Столичната община е дала съгласие за продължаване на протестните митинги и живата верига пред сградата на Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на общината.

Протестните действия ще са на 17, 18, 19, 20 и 21 януари от 11,00 до 19,30 ч.

Организатор е инициативна група от студенти, граждани, неправителствените организации Сдружение за развитие и обществен контрол на студентските общежития и столове и Гражданското сдружение за защита на студентите в "Студентски град", екологични и граждански организации и движения. 

Протестните действия трябва да са извън охраняемата зона на Народното събрание.

Преди старта на митингите, от 10,30 часа, булевард "Цар Освободител", между бул. "В. Левски" и ул. "Г. С. Раковски", ще бъде затварян за движение за автомобили.

Протестите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Mimi преди 15 години
Днес е трети ден от протеста и всеки ден ходя. Но се чудя какво правят там такива нещастници, които смениха целия спектър от дъгата - като Щерев и Борислав Великов. Е нема наядаждане при тия хора. И се чудя не ги ли е срам да застанат рамо до рамо с протестиращите, защото те се едни от виновниците за състоянието на държавата. Вместо да ги изгоним с камъни и дървета, те седнали нас да подкрепят! Висша форма на цинизъм!!!!
87
0
 
0
 
! Отговори
До 79 преди 15 години
Браво 79!!! Супер си! Докато има такива като теб ще ни има всички! Прекрасно чувство за хумор! Светът е оживял защото се е смял.
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
SLAVI,POVEDI NARODA
85
0
 
0
 
! Отговори
ПАРТИЗАНИН преди 15 години
Другари, време е за нов инзвънреден конгрес на БКП !!! Време е за ДЕЛА,ДЕЛА и пак ДЕЛА ! Напред под знамената на Партията-закрилница !!.....ох,добре,че са тия форумчета,иначе оставаме без работа...
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не се прикривам не съм за никого но ще застана зад тези които открито излязат пред народа а за кого точно сега не мога да кажа.Твърдо заявявам че не съм за комунисти, турци , крадливи царисти, роднинската партия атака, расате, масате ,студентски столове и други анонимни'' борци за власт''.До изборите ще реша ,но само ако всички карти са на масата.
83
0
 
0
 
! Отговори
ss20 преди 15 години
Пичове вместо да ревете хванете и работете .Тогава няма да живеете в мизерия и децата ви ще се гордеят с Вас .На времето Кенеди е казал че не е важно какво Америка би направила за теб а какво ти би направил за нея . Дано разберете какво се мъча да Ви обесня но като Ви гледам интелекта на писане се съмнявам и маи ще си умрете мизерници.Наи добре е да отидете на село да пасете *** като Вас
82
0
 
0
 
! Отговори
ЗАМОЖЕН преди 15 години
НАЕМАМ РОБИ ЗА ВИЛАТА. ХРАНА И СПАНЕ НЕ ОСИГУРЯВАМ.
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе миме ..........
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
SLAVI ,POVEDI NARODA ,DLYJEN SI
79
1
 
0
 
! Отговори
Мимето преди 15 години
Бях на протеста и от студът ми се припишка,е ненамерих къде и какво направих -напишках се ,замръзнах без ефект и се прибрах,и какво като бях ,напиках се пред парламента и едно голямо Нищо ми заседна в мозъка....
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
PODKREPQM TE BRAT I SAM GOTOV DA SE BORQ ZAEDNO S TEB SLED 5 ,NEKA VSI4KI DA IZLQZAT SLED 5CH ,VOINA ILI SMYRT
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
РОБИ,РОБИ РОБИ,РОБИ,РОБИ,РОБИ СМЕ С РОБСКА ПСИХИКАРОДИТЕЛИТЕ НИ УМТАХА Б МИЗЕРИА,НИЕ ЖИВЕЕМ В МИЗЕРИА И ДЕЦАТА НИ ШЕ ЖИВЕАТ В МИЗЕРИА,
76
0
 
0
 
! Отговори
frizo преди 15 години
Забелязали ли сте една особеност на гражданските протести вбг?Те вмсички имат веселяшки характер от фолклорен тип.Така стана и днес пред Народното събрание-оркестър свири и хоро се вие.Кой ще ви повярва в такъв случай,господа протестиращи.Докато не замирише на печено месо, разни румен петковци ще ви гледат от прозорците и ще ви се смеят мефистофелски.
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ПО АЛ-ДЖАЗИРА
74
0
 
0
 
! Отговори
Kris преди 15 години
Най после хората се усетиха , че този потест е само в услуга на онези които искат да дойдат сега на власт за да крадат и те , и се видя по бройката на протестиращите. А иначе към 44 , всичко това с безплатното образувание, медицински грижи и тн , го имаше през комунизма , но вие си го свалихте, сега това животно го няма никаде по света, така че ще плащате като отче наш. А иначе се надявам , че хората поумняха и няма да допуснат бате ви бойко да вземе властта, щото да те управляват шепа полицаи , няма да е много лесно. Чудя се само тия студенти ( аз съм студент) уж минават за умни хора, интелигентни , какво правят там ? Не разбират ли , че просто ги използват ? Предполагам след изборите ще видим ново управление, и естествено нови излъгани надежди , така че потрайте още малко , ще ви видим любимците !
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Знае ли някой,по-коя телевиззия ,ще се излъчвч и въобще ,ще се излъчвч ли???????
72
0
 
0
 
! Отговори
SS20 преди 15 години
А СТИГА ДЕ НЯМА ЛИ ТЕЯ НЕЩАСТНИЦИ НАИ НАКРАЯ ДА СЕ ИЗМЕТАТ ОТ ПЪПА НА СОФИЯ.ТЕЗИ СЕЛЯНИ ЗАЩО НЕ СИ ОТИДАТ ПО МЕСТАТА И ТАМ ДА ПРОСТЕЯТ .ИМА И ХОРА КОИТО ИМАТ БИЗНЕС И ТЕЗИ НИ ПРЕЧАТ .ПИСНА МИ ВЕЧЕ ОТ СЕЛЯНИ .МЪРЗИ ГИ ДА РАБОТЯТ А ПРЕЧАТ И НА ДРУГИТЕ .ВСЕ СЕ ОПЛАКВАТ НЯМА ЛИ ПАРИ Е ТАМ НА ПАВЕТАТА НЯМА ДА ГИ ИЗКАРАТ.КМЕТЕ ЗАЩО НИ ПРЕЧИШ С ПОЗВОЛЕНИЕТО ЗА СТАЧКИ ВСЕ ПАК ПЛАЩАМ НЕ МАЛКО ДАНЪЦИ И УСИГУРЯВАМ РАБОТА НА НЕ МАЛКО ХОРА .
71
0
 
0
 
! Отговори
ani преди 15 години
А сега за какво ще е протестът? Пак студенти и животновъди или?
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пишете във форума че няма много хора на митинга и някой май умело го разрешава от 11ч до 18ч митингите трябва да се правят след 17ч тогава ще има много повече хора макър че Гербчето Бойко пак ще почне да мрънкя че ще стане тъмно че мерките за сигурност няма да може да се въведат затова Ви приканвам да направим горемия митинг след 17ч помислете СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
1200 души ли ще бутат държавата?, изсмя се Р. Петков