ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново

Арестуваха кмета и учител, проповядвал и заставял деца да ходат забрадени на училище
16 мар 2009 09:14,
170
ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново
Забрадени ученички в Рибново. Снимка: БГНЕС

Антимафиоти от ДАНС са арестували кмета на община Рибново Ахмед Башев и учителя по радикален ислямизъм в селото Мурат Бошнак.

Срещу двамата има образувана прокурорска преписка за изповядване на религия и подбуждане на национална вражда и религиозна омраза.

Името на кмета Ахмед Башев беше изнесено от Комисията по досиетата при публикуването на сътрудниците на службите, кандидати за кметове и общински съветници.

Башев е роден на 22 януари 1964 г. и е вербуван от ст. лейтенант Владимир Трендафилов на 26 май 1988г. (в разгара на възродителния процес - бел. ред.) за секретен агент с псевдоним Манол.

Съществуват документи за донесения с неговия подпис.

В началото на март Dnes.bg ви съобщи за потресаващи случки в благоевградски селища, където живеят българомохамедани.

Рибново, Община Гърмен

Директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат над учителския колектив и насилствено заставя учителите да ходят с облекло, което да не е светско.

Настоява учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.

Директорът подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия, който задължава родителите насилствено да подписват заявления, че искат техните деца да изучават задължително избираем предмет (ЗИП) – ислям.

Бошнак настоява децата да се обръщат към него, вместо с господин, с ага.

Родителите, които не приемат ислямските порядки на Мурат, ги наричат гяури и по време на службите в местната джамия ги проклинат.

Сатовча, област Благоеврад

Директорката на местното училище Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско.

Ушева в момента е в отпуск по майчинство и за да държи под контрол "описаните порядки", е назначила съпруга си на длъжност и.д. директор на училището – Исмет Ушев, който е учител по религия.

И в двете селища живеят само българомохамедани, говорещи единствено български език.

Двата скандални случая, подкрепени от видеоматериал и снимки, бяха оповестени от Димитър Абаджиев и лидера на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, които се зарекоха да сигнализират ДАНС за порядките в тези региони.

По този начин в България се взривяват европейските ценности и се проправя път за фундаментализма в Европа, категорични са и двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хубаво си говорим,тука по форумите.Много разбирачи.Каква е действителноста?Няма дьржава!Нация?!Има някакви обитатели-оскотели,затьпели,без морал,без религия,но разбирачи.Кой народ би тьрпял,такова откровенно беззаконие?!Не можем да си избираме управници,не можем да си обичаме родината,не можем да си тьрсиме правата,не мопжем да сме единни...Може да се продьлжава без край.Какво можем?Можем да тьрпим,когато ни мачкат,ограбват,унижават,убиват.Тарпим,когато се гаврят сьс нас и всичко,което трябва да е свято за нас.Тьрпим примитивизма,който ни наложиха и продьлжават да ни налагат.Тьрпим...може да се изброява без край!
110
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56.blog. преди 15 години
Само вятър правят за пред хората - на са под егидата на Станишев.RP - от нашият джоб.Да чакаме - реални резултати - чак тогава ще ги хвалим.
109
0
 
0
 
! Отговори
Един Българин преди 15 години
ДАНС да преследва всякакви подобни факти, дори и слухове и виновните да бъдат обявени за заплаха за националната сигурност и респективно да бъдат изгонени от България. Който иска да го наричат "ага" да ходи в Кюрдистан. Те там ще го оправят!
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
93. - 11:19 - до 88От: ?!колега,само да попитам..аз не съм радикал от който и да било фронт,но ако тези действия се случваха в мюсулманска страна от християни радикали какво щеше да стане?--------------------- Не вярвам да сме колеги, но все пак си прочет още 50-тина пъти въпроса и ще загрееш, че е нонсенс. Първо такова животно като "радикален" в правото нема. Второ, зависи коя е страната. Има страни, в които нищо нема да стане, има такива, дето се взривяват отбори по крикет. На мене първите по-ми харесват. Трето, ако дядо ми и баща ми са били мюсюлмани, и имам желание детето ми да е мюсюлманин, никой страничен *** не може да ми попречи да го възпитавам както си искам. Казвам го с пълното съзнание на православен християнин, който се гнуси от всякакво насилие над личността. Ако толкова ти се ще, народи си 10 деца и ги възпитавай както ти е кеф. Аз например си имам две и не се бъркам в чуждите семейства. Такива дето много теоретизират върху възпитанието на чуждите деца, некак си никак не са ми симпатични. А най-много обичат да дават акъл такива, дето си нямат собствени.
107
0
 
0
 
! Отговори
Jordan преди 15 години
Ей, Помака, я си ходи в някой резерват, ама извън България. Не ми знай много много за нашите деди! Колко от тях са били помаци!? Крум ли, Симеон ли, Борис ли? Левски ли, Ботев ли?!?!? Райна Княгиня ли!? Да не изброявам други!ЕЙ, ***, ти си един ***! Я не лъжи и не знай много! За нашите деди ще ми говориш, кой си ти, вероотстъпник и отцеубиец?! Точно такъв. Засрами се и не знай много много, това бе цената, с която откупи живота си твоята ДЕДА, нали? ТАКА ЧЕ АМА ХИЧ И НЕДЕЙ ДА ПОСТАВЯШ ПОД ТОЗИ СРАМЕН ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ!!
106
0
 
0
 
! Отговори
sasanid.blog.bg преди 15 години
Всички ислямисти са сатанисти ! Никой няма право да ограничава човешката свобода по такъв грозен и неестествен начин ! Затвор или екстрадиция към някое затънтено,пълно с радикални ислямисти място, от което да не могат да избягат, там да си живеят и да не се натрапват на околните, да си носят фереджета и тюрбани ,да си пеят, да се занимават с ислямистките си простотии колко си щат ! Тука не е Афганистан,нито Иран,а *** и колкото и да не ви се вярва, все още сме свободни да избираме в какво да вярваме,но има и официална държавна религия и тя не е радикално течение на исляма ! Моите уважения към всички честни и работливи мюсулмани,знам че те най-много ще страдат заради тия радикални *** дето се бутат навсякаде и врещят,че другите са грешници и неверници,мътят норналния живот на хората и целят да ни скарат ! Самата ислямска общност трябва първа да ги ограничи тия индивиди и да ги заклейми като нежелани! Ми това тяхното си е един вид расизъм бе хора - ако не си като тях си някакъв *** и подлежиш на взривяване и отстрел! Помните ли тия похвати - присъщи са на едно момче от Австрия-Адолф Шикългрубер-Хитлер!И той така и не само така е отстранявал негодните заради различията им с неговото мнение! Всичкия радикализъм ,бил той ислямски или някакъв друг е за бунището, с шовинизъм не се решават проблеми,а се създават повече и по-трудно преодолими различия! Това е целта на радикалния ислям,да ни раздели и скара,мюсулмани и християни и то тъкмо като се научихме да живеем заедно и да се понасяме и какво,пак да се мятаме така ли? Топката е в полето на нормалните хора от ислямската вяра,те трябва първи да реагират на такива тщения от страна на техните хора,ако не искат да има конфликт.Имам приятели мюсулмани и то много добри приятели,никой от тях не ги харесва тия радикални особи,те са заплаха и трябва да бъдат ограничени с всякакви средства!Лошото е ,че покрай сухото,гори и зеленото,ако ме разбирате .... Айде със здраве и не забравяйте ,че войната не решава проблеми,агресивното отношение към проблема го ликвидира,разликата е малка ,но съществена .....
105
0
 
0
 
! Отговори
tazz преди 15 години
Бравооо 102, мен ме е яд и друго, че простите ни българки се женят за амуджи и араби, ей тва много ме е яд, затова СМЪРТ НА ***!
104
0
 
0
 
! Отговори
бенковски преди 15 години
.......АЙДЕ........ДАНС.......ВРЕМЕ Е ДА ВИКАТЕ НА КАФЕ БАШ АЙДУКА НА РЕПУБЛИКАТА АХМЕД АГА....НЕ СЕ БАВЕТЕ......АТКА ВИ ДИША ВЪВ ВРАТЛЕТАТА ЗАЕДНО С БАТ БОЙКО....НЯМАТЕ ВРЕМЕ.....ТОГАВА ЩЕ СЕ НАЛОЖИТЕ ДА ГО КАРАТЕ КАТО ТУРСКИ ЧУВАЛ ПРИ ВАС А СЕГА ЩЕ ВИ ДОЙДЕ НА КРАКА....СПЕСТЕТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ТРАНСПОРТА МУ...
103
0
 
0
 
! Отговори
j преди 15 години
*** като чуят, дори и българските турци вдигат ръце и не искат да слушат и миг повече... Достатъчно красноречив факт... Без да броим, че това се е превърнало в нарицателно и е в речника на обидните наречия
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ne na turcite i arabite vinagi sam bil protiv tqh i vinagi 6te buda nikoi nemoje da me ubedi v obratnoto tova ne sa hora tova sa jivotni, izrudi, oligofreni, kele6i i kakvito o6te prostotii v otricatelen smisal se setite!Tova ne e narod prodavat si da6terite za kamili v taq tqhnata izmislena kniga ima6e nqkfa prostotiq ot sorta na tfa 4e trqbva da nasilqt vsi4ki da izpovqdvat tqhnata vqra ako ne da umirat i nekfi takiva *** teq hora sa kato hlebarki em gi psua6 i ma4ka6 em pak se poevqvat za ni6u ne stavate tur4ulq mazni pi6a durjavata turciq s malka bukva samo za6toto ne zaslujavate uvajenie! Ima edin edinstven na4in da nqma etni4eska omraza v taq durjava i tozi na4in e da se iztrebqt *** i tur4ulqta do krak! SMURT ZA TUR4ULQTA!
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bravo na DANS
100
0
 
0
 
! Отговори
Помак преди 15 години
КАКВА Е ТАЗИ СНИМКА ? ТЕЗИ МОМИЧЕТА НА СНИМКАТА СА ИЗВЪН УЧИЛИЩЕ И ЗАЩО ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ХОДЯТ С АВТЕНТИЧНИ ПОМАШКИ (БЪЛГАРСКИ) РОДОПСКИ НОСИИ ? ТОВА Е ПОСЛЕДНОТО СЕЛО В БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО ХОРАТА ВСЕ ОЩЕ САМИ СИ ШИЯТ ДРЕХИТЕ И ЖИВЕЯТ ТАКА КАКТО СА ЖИВЕЛИ НАШИТЕ БАБИ НАВРЕМЕТО ПО СЕЛАТА - САМИ СА СИ ШИЕЛИ ДРЕХИТЕ И СА СИ ХОДИЛИ С МЕСТНИТЕ НОСИИ ! ВМЕСТО ДА ПРЕВЪРНЕМ РИБНОВО В ЕТНОГРАФСКИЯ РЕЗЕРВАТ НА ЕВРОПА - НИЕ ИСКАМЕ ДА ГО ПОДАРИМ НА ДПС ! МНОГО ХУБАВО !
99
0
 
0
 
! Отговори
tester преди 15 години
Дайте малко инфо за ***, които са тръгнали към центъра на София! Отивали да протестират пред батман :)
98
0
 
0
 
! Отговори
Йордан преди 15 години
Хайде, достатъчно търпимост към фундаменталистки Отце-убийци и родоотстъпници! Без значение от религия, етническа принадлежност и политически и социални убеждения, враговете на Родината и тези, които тъпчат и поругават националните идеали и ценности, трябва да бъдат наказани и низвергнати от България.Имаме история и минало, с което можем да се гордеем. Но въпреки това, днес всичко зависи от нас - как ще браним и отстоявам българското, как ще се отнасяме към завета на дедите си. Нека не се срамим, да се наречем българи и да бъдем достойни наследници на нашите предци, защото всички други са "***", както написа Паисий в своята История
97
0
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
Ti si psihar choveche....i az sum turkinya no tova,koeto cheta v statiyata i tezi snimki nikoga ne bih go napravila....tova e prosto nyakakva sekta.... taka che ne smesvayte neshtata....islyam i psiharski fanatizum sa dve razlichni neshta............da jiveyat minitata !!!!
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Незнам но прекалено рано започнаха политическите борби относно изборите.Това всичкото е насаждане на омраза едни към други за да могат да втвърдяват елесторатите си определени партий.Но това заиграване е изключително опасно , защото на фона на ситуацията страната нарастващата безработица , икономическата криза това само ще доведе до ескалация на напрежението.Дано нашите политице вземат най накрая да се осъзнаят.
95
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
Приятел *** означава неверник - от къде накъде ще ме наричат тия *** така.Да изповядват каквото си искат но да не пречат и на мен да върша същото, аз наричам ли ги неверници. Ако комунистите не бяха погазили за 45г. вярата ни ( щото те това направиха) и сега бяхме 5 000 000 ревностни християни - вас нямаше да ви има.
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
предизборни вълнения,стягане на електорални редици,манипулация до дупка,включително и по форумите.хубавото е,че животът си тече и всеки е свободна личност в крайна сметка.
93
0
 
0
 
! Отговори
?! преди 15 години
колега,само да попитам..аз не съм радикал от който и да било фронт,но ако тези действия се случваха в мюсулманска страна от християни радикали какво щеше да стане?
92
0
 
0
 
! Отговори
аноним преди 15 години
Ало,Сергей, Янев да не е началник на ДАНС?СМЕШНИЦИ?

Спонсорирани публикации