Студентът Румен Гунински е освободен

20-годишното момче е в добро здравословно състояние
29 ное 2009 22:14,
75
Студентът Румен Гунински е освободен
Румен Гунински. Снимка: kurs031.com

Студентът Румен Гунински е освободен. Това потвърди за Агенция "Фокус" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Момчето е в добро състояние.

"Министерството на вътрешните работи ще положи максимални усилия всички отвличания да бъдат разкрити. Вярвам в професионализма на служителите от МВР", каза Цветанов.

Още по темата

"Колегите са на място и работят. За нас е постигната основната цел – да бъде живо и здраво момчето.

Оттук нататък - да продължим и да документираме всичко, което касае престъпната организаци", каза Цветанов.

"Румен Гунински е в добро състояние, няма нищо, което застрашава живота му. Естествено психическата травма остава", добави министърът.

20-годишният студент по спортен мениджмънт в Националната спортна академия бе похитен пред входа на НСА около 20 часа на 19 октомври.

Четирима души в тъмни дрехи и с маски на лицата го задърпали на улицата пред многобройни свидетели и го вкарали в бял микробус "Форд Транзит" със затъмнени стъкла.

Плъзна информация, че за момчето е поискан откуп от 1 милион евро. Бащата - бизнесменът Румен Гунински, отказва да коментира.

Преди около месец откриха опожарен микробуса, с който беше отвлечен младежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
освободен след спец акция или след платен откуп?Къде са службите и защо е допуснато да се плаща откуп1на Запад родителите се следят за да не се случи подобно нещо!..или полицията е била посредник в предаването на откупа...
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да се трепят взаимно бандюгите НЕМА ЛОШО
50
0
 
0
 
! Отговори
mmm преди 14 години
до #46 абсолютно си прав
49
0
 
0
 
! Отговори
Милко преди 14 години
Хубаво е, че са пуснали момчето. Радвам се, че е живо и здраво.Само, че... Нещо ми бие на лайненце студентът Румен Гунински...Може пък и да греша. Дано.
48
0
 
0
 
! Отговори
пуснат на свобода преди 14 години
Освободен? Или пуснат на свобода? Ако е освободен, бъдете така добри да кажете кои спец части са освободили момчето? Ако не е освободен а пуснат на свобода-пишете-"пуснаха на свобода момчето Гунински". Иначе като казват, че на трети март празнуваме Освобождението някой може да си помисли, че турците сами са се изтеглили от нашите земи и не е имало руски освободители.
47
0
 
0
 
! Отговори
D преди 14 години
NA VSI4KI TUPACI DETO RAZTQGAT LOKUMI TUKA 6TE KAJA: AKO NE SE RADVATE 4E SA PUSNALI MOM4ETO JIVO I ZDRAVO I AKO NQMA DA KAJETE NE6TO OT SORTA NA SLAVA BOGU ILI 4E SE RADVATE, TO TOGAVA SI NAMERETE NQKVO DRUGO ZANIMANIE 6TOTO NE MI SE 4ETAT POLITI4ESKI TUPIZMI I KRITIKI!!!
46
0
 
0
 
! Отговори
МИТКО преди 14 години
ПРЕДИ ОКОЛО МЕСЕЦ СЕ ПОЯВИ ИНФОРМАЦИЯ,ЧЕ ПОХИТИТЕЛИТЕ ДАВАТ СРОК ОТ ТРИ(!!!!!!!!!!!!!!!!!) СЕДМИЦИ НА БАЩАТА,ЗА ДА СЪБЕРЕ ПАРИТЕ..... ТОВА МАЙ СЕ ОКАЗА ВЯРНО И АКО Е ТАКА,ВДЯВА ЛИ НЯКОЙ В БГ-ТО КАКЪВ ЦИРК СЕ РАЗИГРАВА ПЕД ОЧИТЕ НА ВСИНЦА НИ?!?! ТРИ СЕДМИЦИ!!!! ТА КОЙ БАНДЮГА И КЪДЕ ДАВА ТАКЪВ СРОК?!? ТАКИВА НЕЩА СЕ ПРАВЯТ МАКСИМАЛНО БЪРЗО - В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА! ТРИ СЕДМИЦИ СРОК ОЗНАЧАВА ЕДИНСТВЕНО,ЧЕ ПОХИТИТЕЛИТЕ СА БИЛИ СЪВСЕМ НАЯСНО,ЧЕ ЗА ТЯХ НЯМА НИКАКВА ОПАСНОСТ,НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ТЪРСИ...
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
браво, дано момчето е добре
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ревизия на Лениновото учение:Пролетарий от Всички страни Сплотявайте се!ОКРЪЖНО НОМЕР 4:На заседание на Визшият Пожарникарски Съвет е взето решение за ревизия на Ленин, а именноПожарникари от всички Страни Съешавайте се!Първичните Пожарникарски Организации ППО, са получили от ЦЕЦА Княгиня копие от Кървавото писмо с което ППО-гр Банкя доказват че са успяли да се съешит.Пожарникарте от Банкя са превзели през последната нощ гр София и от всеки квартал изпращат на ЦеЦА от Плевен де кървави, де некакви кафеви писма.ОЧКВАЙ НАРОДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ НОМЕР 13.Невине Журналист е видял наживо как ЦЕЦА от Плевен с къпе преди баня.На жърналистът е дадена първа помощ и веднага бил записан в най-близкото ППО, а до централата е изпратено малко писъмце с номерът на журналистическата тръткагусин Кузов, подгонен от активното мероприятие, се е наредил пред на опашката на спирката за рейсовете до Банкя с пожарникарска каска и изути келоти предвождан от дна тайфа ***. на всеко от които е закупил по един геврек и една кифла с мармалад. Децата на сухо използвайки геврекът и кифлата си играят на съешени младопожарникари.
43
0
 
0
 
! Отговори
Бабата преди 14 години
Дедо, лягай си че се излагаш бря! Нема децата да ти слушат бълнуването! То като те заалармира простатата, активира и простотията ти, трай да са не излагаме душко!
42
0
 
0
 
! Отговори
Хм преди 14 години
бойко ще да е наредил да го пуснат
41
0
 
0
 
! Отговори
до 39 преди 14 години
не ги е събрал, а ги е извадил
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като се замисля, че шефът на Славия предпочете да не плати и да затрият момчето му. Добре, че Гунински оцеля. Дано новото правителство хване тази банда с всичките си заявки. Ако не ги хване, още повече ще разочароват хората.
39
0
 
0
 
! Отговори
batka преди 14 години
в държавата на проститутките и хората с недоказуеми доходи точно явлението отвличане е наи-нормалното нещо което може да се случи , евалата на бащата на момчето , че е събрал парите и си е платил .
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най вероятно лапето само е инценирало отвличането си за да придърпа някой лев от баща си.Що за похитители ще рискуват на обществено и оживено място да отвлекат някой, само някой аматиори могат да го направят това който искат да има свидетели че е бил отвлечен.Изглежда че момчето не се е разбирало много с баща си и ако отвличането беше станало малко по дискретно, бащата е нямало да повярва че се е случило и че сина му си прави майтап с него.
37
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
слава че момчето е живо и здраво
36
0
 
0
 
! Отговори
Свиреп преди 14 години
`Вярвам в професионализма на служителите от МВР"А стига бе ?! То това да не ти е да преследваш хлапе теглило мп3-ка ?! Провесионализъм ? Къде го видя бре Цуци ?! В лоените топки от МВР ли ?
35
0
 
0
 
! Отговори
ДЕДОТО преди 14 години
Само в солидарността на работници, селяни, служещи и интелигенция в борбата им за един възроден социализъм, социализъм на знанието, на творчеството и иновационното развитие, на самоуправлението и народовластието.Не на капитализма, на експлоатацията, на бедността, неравенството, на социалната несправедливост и икономическата несвобода!Да на солидаризма, на свободата, на социалния хуманизъм, на възродения социализъм и комунизма!!!БСП Другари !!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
аз бе преди 14 години
Българските полицаи - най-добрите статистици.
33
0
 
0
 
! Отговори
b преди 14 години
pichka ti lelina anonimen! kvo iskash da mu *** maikata, ako nikoi ne viarva v policiata- kvo praime ?!