Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!

Версията на Лечков за скандала му с полицията
26 мар 2010 07:05,
228
Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!
Снимка: Булфото

Кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че е възмутен от начина, по който медиите се опитват да опетнят името му, след злополучния инцидент с полицията в столицата.

"В България двама-трима глупаци могат очернят всеки известен. Чета най-различни заглавия, включително как съм щял да влизам в затвора, а никой не говори за доказателства. Не знам защо се преиначават нещата, но аз не съм виновен и няма на кого да се извинявам", категоричен е Лечков.

Още по темата

"Истината е, че бях настигнат от полицейска кола. Обясниха ми, че по-рано не съм бил спрял на стоп палка, но аз изобщо не съм я видял. Дадох си шофьорската книжка и талона на автомобила, започнаха да ми пишат акт.

Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст", обясни още градоначалникът.

Йордан Лечков твърди, че ще се яви днес на разпит в полицията, за да се изясни окончателно случаят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
8
 
34
 
! Отговори
сталин преди 14 години
че ти в колкото скандала беше замесен през годините до сега...все подобни *** ли бяха виновни? по скоро си мисля...че това плешиво комплексарче...има страшно ексцентричен характер...нервен ,прям и инат...а на такива хора парите не стигат за самочувствие...иска се и визия....
215
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВЕЧНО НАПУШЕН СХЕМАДЖИЯ ГАРАНЦИЯ ЛЪЖЕ КАТО САДРАН 20 4аса дневно пуши ганджа в другите 4 краде по проекти,не спи
214
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
...Поредния гербаджииски некадърник....
213
8
 
32
 
! Отговори
до 216 преди 14 години
Пишеш страшни глупости. Хора, които са виждали Щатите само на карта се изказват неподготвени. Първо - в САЩ, ако пътния полицай се мотае, бави те, върти се около колата безцелно е ясен признак, че очаква финансова компенсация от теб. В повечето случаи само подозрението в това е достатъчно да изхвърчи от работа доста дълго време, докато `вътрешните` не проведат разследвате. Второ - нито един полицай в щатите не гърми ей така. Много филми гледате и от там понятията ви са изкривени.
212
11
 
35
 
! Отговори
0 преди 14 години
АБЕ *** МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ БЪРЗАТ-АМА ТИ ПОНЕЖЕ СИ КМЕТ И -Я СИ ЕБАВАИТЕ МАИКАТА,ДА АМА НЕ БЕЗПЛАТНИЯ ОБЯД СВЪРШИ.
211
13
 
33
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Тоя и какъв футболист беше като подаваше топката само назад към собствената врата .Голям селянин!
210
12
 
38
 
! Отговори
хуй-я преди 14 години
тоа наркоман се взема по на сериозно от ББ
209
10
 
40
 
! Отговори
Д Добрев преди 14 години
В Америка могат да те застрелят за подобно поведение. Тук ушевите пак са напълнили гащите. А не трябваше ли веднага да му направят тест за алкохол и наркотици? - НЕ! СЛУЧАЯ СТАВИСКИ СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ГО, ГОСПОДА ОФИЦЕРИ? Кви заплати искате щом един сливенски *** ви прави криви?Ами правилно ви го е казал - *** СТЕ!
208
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
малеййй какъв човек, той ли е проблема на държавата, няма безработица всичко цъфна и върза че все за него приказват , той поне топка умееше да рита и не стана мин. пред. кво искате от него не мога да разбера
207
12
 
35
 
! Отговори
Todor Jivkov преди 14 години
Tapanar ta ti znae6 li s kolko miliyon4eta buravq tvoq lyubim Le4kov ,do kato takiva kato teb gi ima te 6te pluvat v tehnite si mrasni pari4ki,a ti v mizerstvuvay ta vie ste si sviknali na HLQB I 4UBRITSCA.
206
14
 
45
 
! Отговори
Д.Каменов преди 14 години
Не съм от Сливен,но имам приятели и роднини от там (които смятам за доста обективи) и знам ,че Лечето е с доста мръсни ръчички и има връзки с доста мръсни хорца.Уважав го като футболист но само до там!!!!!Като човек и политик не струва!!
205
23
 
36
 
! Отговори
bravo преди 14 години
evala le4kov zad teb sam ostai gi tea gladni va6ki da pluqt nie znaem koi sa istinskite hora
204
12
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не може да се смята за оневиняване твърдението "аз не видях палката".Така може да се каже и за всеки знак и маркировка..Няма "не видях".Щом не виждаш значи не ти е мястото на пътя.Да си стои в къщи.А за номерата които прави след това какво ще лъжеш ***.
203
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
величието и падението на куртизанките...
202
11
 
60
 
! Отговори
ново двадесет преди 14 години
Полицаите, които са го настигнали - били ***, ново обвинение - обида на длъжностно лице. Интересно с каква скорост се е движил *** Джери - Лечето, та не е видял нито полицая, нито палката му. Ами ако беше пешеходец? Щеше да стане като Световния Ставийски - много необходим на Обществото ни.
201
11
 
56
 
! Отговори
Крем супа- медалист преди 14 години
Лечков, стига си лъгал бе, наркоман пробит. Тоя бял прах съвсем ти е изпилил мозъка. Трета версия вече пускаш, обаче на всички ни е ясно, че се изживяваш като някакво величие, което е по- горе от останалите, а всъщност си един обикновен сливенски престъпник.
200
8
 
43
 
! Отговори
пешо преди 14 години
Напълно съм съгласен.Трябва и от герб да го изхвърлят ако сме държава,кмет е дори.
199
12
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лечков прави каквото си поиска в Сливен и не може никой да го спре.А Б.Борисов и Цветанов го подкрепят.
198
13
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Разбира се, че е бързал - нали е бягал от полицията.А за средния пръст ще го извините - помислил е, че е на стадиона
197
13
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДА БЕ ВЕЛИЧИЕТО ЛЕЧКОВ И ГЛУПАЦИТЕ...РЕДОВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР....ЦВЕТАНОВ ТОВА ЛИ СА ТИ ПРИЯТЕЛИТЕ КАТО ТОЯ ГЛАВАНАК -ЛЕЧКОВ