Задържаха начален учител педофил в Пазарджик

Уличен е в блудство с две момчета – на 7 и на 10 години
4 май 2010 14:50,
99
Задържаха начален учител педофил в Пазарджик
Снимка: Булфото

36-годишен начален учител е задържан в ареста в Пазарджик, съобщи за Dnes.bg говорителят на ОДП Мирослав Стоянов.

Педагогът е уличен в блудство с две момчета – на 7 и на 10 години.

Мъжът, който е от Горна Оряховица, е бил на курс за преквалификация в Пазарджик.

Там той се запознал с децата, заговорил ги и започнал да ги опипва. Едното от момченцата споделило с майка си за странното запознанство с непознатия чичко.

Майката веднага подала сигнал в полицията, уточни Стоянов.

Учителят Асен Кючуков е криминално регистриран за подобни престъпления, установи проверка на Dnes.bg.

Той има две ефективни присъди за блудство с малолетни и за изнасилване.

Днес прокуратурата в Пазарджик ще поиска най-тежката мярка „задържане под стража” за Кючуков. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
7
 
! Отговори
полицай преди 14 години
Имаме заповед да бием само политически непослушниТака е колеги
29
0
 
5
 
! Отговори
terminal преди 14 години
За педофилия - обявяване извън закона: всеки може да прави с него каквото си поиска без никакви последствия (веднага ще се намерят предприемчиви, които ще го расфасоват за органи броени минути от излизането му от съдебната зала)
28
0
 
6
 
! Отговори
Петрун преди 14 години
Не е до психичен проблем. Ако е имал някакви комплекси, то това не е страшно. Да си намери жена и ще изхвръкнат от главите им. Има всякакви мъже и жени и все ще намери кефа си. По принцип, комплекса се получава от страх, а не от реално състояние. Но да търсиш деца за това е извратено. Ами, що не си пъхна марсоватаа част, в устата на ядосан ***? Той щеше да го задоволи с кеф. Те обичат вскякакви кренвирши.
27
0
 
8
 
! Отговори
варна преди 14 години
Най доброто решение- пускат го от ареста след ден два, намират го татковците на момчетата, спукват му *** и извратената глава от бой, пък да видим ще му дойде ли пак на ума.По закон наказанията за блудство са вятър работа-условна присъда или няколко месеца затвор.
26
0
 
8
 
! Отговори
13 преди 14 години
трябва да се търси отговорност на хората допуснали подобен човек близо до деца!!!! ама отговорност като казвам нямам предвид глоба! защото по закон самия педофил не подлежи на затвор а максималното наказание беше 2500 лева глоба, това се коментира нашироко наскоро при друг нашумял подобен случай!и той, и назначилия го в затвора - за по минимум 15 години..*** то тук за убийство се минава с условна, защо да чакаме някой да мисли за децата на България :(
25
0
 
5
 
! Отговори
gerwery преди 14 години
..... s konkurs li gi izbirat?
24
0
 
18
 
! Отговори
jasemi преди 14 години
И този е учител....? И кой му е разрешил да преподава след като е осъждан за такива престъпления?
23
0
 
13
 
! Отговори
а преди 14 години
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!!!!ЗА ПСИХИЧЕСКИ ТРАВМИ НА ДЕЦАТА И ПРОВАЛЕНИЯ ИМ ЖИВОТ МОЖЕ БИ...
22
1
 
11
 
! Отговори
До Петрун преди 14 години
Не се чуди, такива неща правят хора с психични проблеми и при тях именно сексуалният контакт с деца им носи единствено удоволствие, а не с противния пол. Страшното е, че някой е назначил такъв психар за учител. Все едно да сложиш вълк за пазач на стадото.
21
0
 
14
 
! Отговори
кака Пенка преди 14 години
това вече е много гадно...........явно този е болен,ама и с такова богато минало и да продължава да има досег с деца си е направо извратено!На такива трябва да им се забранява да припарват по-близо от 100м до дете!
20
0
 
19
 
! Отговори
Изумен преди 14 години
Кой *** е назначил педифил и изнасилвач, и то с извършени вече престъпления, за начален учител. Нещо в държавата ни сериозно не е наред, дебилността и шизофренията добиват все по-големи размери.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
16, за работата, която се изисква от един учител, 500 лева не са и наполовина от реалната цена. Аз имам предагогическо образование, но като НЕпедагог вземам четири пъти повече. Обучавам си стажанти и повечето от тях се натискат все при мен да се учат. Отгоре на това децата са ми интересни, но в никакъв случай не ме привличат другояче... Такива като мен има много, но не и в училищата - да ти казвам ли защо?
18
1
 
10
 
! Отговори
Петрун преди 14 години
Интересно ми е едно? Какво кара такива хора да правят такива извратени неща? Ако един мъж търси една жена е разбираемо? Но какво го кара да търси деца? Че те не могат да му донесат никаккво удоволствие, освен че е извратено? Интересно явление е това? Ако е искал жена, пълно с жени по света. Ами да пусне обява - в нетовете все някой някого търси. Егати и извратената болест - то кардинали, то учители, то всякакви. Такъв няма оправдание.
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А какви ученички има в училище, още от седми клас по прашки и полуголи лятото, полички и потничета отдолу без сутиен.. И за това не са виновни учителите нали ?! Или те им купуват поли по 10 см. и прашки, 1 чанта гримове ? И те им пускат полуголи снимки по сайтове за запознанства ? И може би даскалите им дават пари за ДЕТСКИ лагери по морето и ги пращат сами там с 500 лева джобни и по цяла вечер водка и секс маратони ? Присмял се хърбел на щърбел - за всички родители..
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
повечето от тях вземат над 500 лева!
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този, който е назначил педофил за учител също да си отнесе последствията. Затвор и за двамата!
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Когато учителите искаха повишаване на заплатите, ревахте. А сега, когато заплатите все още са 350-400 лв., пак ревете, че не били свестни... Ами кой свестен ще кандидатства за работа с такава заплата? Както има една дума - за толкоз пари, толкоз.
13
4
 
12
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Учителите .. задължително през психиатър!
12
12
 
10
 
! Отговори
КИС, КИС преди 14 години
НЕ ПЛАЩАТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ - ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПРОСТЕЯТ
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Учителят Асен Кючуков е криминално регистриран за подобни престъпления, установи проверка на Dnes.bg.Той има две ефективни присъди за блудство с малолетни и за изнасилване."Какво да коментираме повече!?

Спонсорирани публикации