Задържаха начален учител педофил в Пазарджик

Уличен е в блудство с две момчета – на 7 и на 10 години
4 май 2010 14:50,
99
Задържаха начален учител педофил в Пазарджик
Снимка: Булфото

36-годишен начален учител е задържан в ареста в Пазарджик, съобщи за Dnes.bg говорителят на ОДП Мирослав Стоянов.

Педагогът е уличен в блудство с две момчета – на 7 и на 10 години.

Мъжът, който е от Горна Оряховица, е бил на курс за преквалификация в Пазарджик.

Там той се запознал с децата, заговорил ги и започнал да ги опипва. Едното от момченцата споделило с майка си за странното запознанство с непознатия чичко.

Майката веднага подала сигнал в полицията, уточни Стоянов.

Учителят Асен Кючуков е криминално регистриран за подобни престъпления, установи проверка на Dnes.bg.

Той има две ефективни присъди за блудство с малолетни и за изнасилване.

Днес прокуратурата в Пазарджик ще поиска най-тежката мярка „задържане под стража” за Кючуков. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Спомням си още като бях студент и в едно общежитие имаше общи бани, та редновно пищяха от женската че някой ги гледал отван покатернен на едно дърво и все него ловяха. Та един път както си къркахме в барчето ( а то си беше ежедневие)пропищя една позната, за помалко от минута бяхме в тъмницата навън и нещеш ли го гепихме - даскал. Пребихме го като куче, а нагляра дори се оправдава аз съм доцент а си беше взел дори видео касети и кво имаше на тях - порно.
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Или вълк за пазач на стадо овце...............сметнете колко трябва да е *** народа за да търпи това право.......
48
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това е все едно да назначиш хроничен алкохолик за барман и да разчиташ, че няма да посегне.
47
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как педофил ще бъде учител, бе.Какви са тия абсурди.Затвор.
46
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Предсавям си след тази статия как ще се гледа над мъжете-учители!
45
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А КОГАТО Е ЗАПОЧНАЛ РАБОТА НЕ МУ ЛИ ИСКАНА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ???????????????????????????????????????????????????????
44
0
 
36
 
! Отговори
123 преди 14 години
е сега някой ако може да ми обясни малоумието "Той има две ефективни присъди за блудство с малолетни и за изнасилване." обаче е начален учител бе. е как става тая работа. марш в панделата и там да му...
43
1
 
25
 
! Отговори
читател преди 14 години
Пуснали го в кацата с меда!Искат свидетелство за съдимост, разбира се. Директорът, който го е назначил също трябва да подлежи на наказателна отговорност! Ето защо по света, педофилията се наказва с доживотен затвор или кастрация, защото ВИНАГИ има рецидив. Ако се намерят изключения, чисто и просто просто не са ги хванали. Време е да променят НПК и в тази му част.
42
0
 
17
 
! Отговори
Петров преди 14 години
Това не е държава! С ефективни присъди за блудство и изнасилване - начален учител. Дано някога попадане на тъмно и у(й)ютно с тези сочни мазни педофили които са го пуснали!
41
0
 
22
 
! Отговори
ужасена майка преди 14 години
Малко налудничаво звучи човек, който е с присъди за блудство и изнасилване да е начален учител?! Какво става?! Да не би да не искат свидетелство за съдимост, когато кандидатстваш за такава длъжност? Хора, та това са нашите деца! Как ще ги опазим тогава, та ТЕ са сред тях!!! ЗАТВОР ! СРАМ ! УЖАС !
40
1
 
17
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Учители или с криминални прояви или с психични отклонения.. и от двата типа се срещат в бг образованието. Та питам децата или родителите е виновен? И това министерство да се закрие а училищата направо със статут на бардаци!Нещастници!
39
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Има присъда за изнасилване и е УЧИТЕЛ???? Това не мога да го разбера , да не са ни свършили учителите , че назначават такива !!! Но сега трябва затвор и за него и за директора и двамата в една килия!
38
0
 
19
 
! Отговори
Кирчев преди 14 години
кастрация, доживотна присъда и да ходи да го ...
37
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
учител с ДВЕ ефективни присъди за блудство!! Ако беше и с 2-3 убийства направо президент да го правим. Смешно абсурдна държава-менте
36
1
 
15
 
! Отговори
1212 преди 14 години
а бе, че е ***,*** е! Че е за затвора, за затвора е! НО прави ми впечатление, че Днес-а подхожда доста тенденциозно, значи когато е *** само инициали, когато е учител- пълното име. Еми прави ми впечатление това...факт.
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кой *** е назначил такъв човек за учител и то точно на малки деца където и по-вероятно да "му излезе късмета"??? Що за чудо е това? Няма ли изисквания за представяне на свидетелство за съдимост? Боже дали спи спокойно човекът, който знае какъв човек е назначил! Трябва да се потърси отговорност и от назначаващия, и то наказателна отговорност! А и ние не трябва да си мълчим! Писна ми да се гаврят с нас и децата ни разни хора, които се мислят за недостижим!
34
0
 
12
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Учителите ги назначават директорите по тяхно усмотрение!За да бъдеш учител трябва да си близък с училищните власти!Отговорноста е тяхна!
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ужас... Вече не знае човек от какво по-напред да си пази децата!
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Da psihichno bolen e .ne se vazbujda ot jeni pedala ami ot maje.I ako tragne da obarva maje vmesto fui otnasq boi.I zatova nalita na bezpomoshtni deca.Tova e psiho bolest homosexualizma .I apk v pazardjik,kolko im e pisnalo na horata ot gadnite im homo proqvi che i naredba za pederasite prieha
31
0
 
15
 
! Отговори
Възмутена преди 14 години
Каква е тая простотия... Криминално проявен с присъди и накрая ... начален учител. Е това вече минава не границите на нормалното, ами и на ненормалното.