Почина Андрей Баташов

Състоянието на актьора рязко се влоши преди дни
Обновена: 29 ное 2010 14:53 | 29 ное 2010 10:34,
361
Почина Андрей Баташов
Снимка: Булфото

Актьорът Андрей Баташов почина тази сутрин в 9,45 часа във Военномедицинска академия (ВМА), след като всички негови органи отказаха. Това съобщиха близки на актьора.

Той беше приет в болница „Токуда" на 6 ноември, а на 22 ноември беше преместен във ВМА. Там състоянието му за кратко се подобри, но след това отново се влоши рязко.

Баташов бе с полиорганна недостатъчност, част от органите му не функционираха. Шансовете му за чернодробна трансплантация се стопиха до нула, тъй като актьорът имаше и ку-треска.

Андрей Баташов е роден на 10 септември 1965 г във Волгоград в Русия.

Завършил е НАТФИЗ, където е доцент по актьорско майсторство, има над 40 роли в театъра и киното. Беше в трупата на Народния театър "Иван Вазов", а от 2004 г. е на свободна практика.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Oooooooooo
268
5
 
17
 
! Отговори
Баташей Андрешов преди 13 години
Да видим кой тук е комлексар и кой в деиствителност е мишок :) Аз за разлика от Вас не си изпускам нервите и не квалифицирам никои като "мишок,*** и пр" Нали му правите нещо като панахида,на панахида така ли се говори? Кой в сучая е малката душа и циникът? спец. до 271 :) Щом толкова скърбиш от къде намираш сила за тая жлъч? :))) Вписа се идеално в предната ми квалификация,а именно "ЛИЦЕМЕР" Скръбта не се засвидетелства с обиди ;) Щом си нещо повече от мен го докажи,а не сипи обиди :)
267
5
 
16
 
! Отговори
xxx преди 13 години
seliandur ..planinski
266
3
 
23
 
! Отговори
670 преди 13 години
А към всички, които влизат тук имам един апел - не обръщайте внимание на онези, които се опитват да залеят коментарите със злоба и цинизъм. Не им отговаряйте и не коментирайте изказванията им - интернет троловете се хранят с вашето внимание. Нека не позволим това място да бъде омърсено...
265
3
 
26
 
! Отговори
Силвия преди 13 години
Бог да го прости и кураж на семейството му!
264
27
 
19
 
! Отговори
spartak преди 13 години
Много е млад - на 45 год тинейджър е. Кво се косите от тази новина само - руски клоун умира и това е. Много по-значими българи загинаха днес в инциденти. Просто чакате да ви покажат някой/нещо и да му се наведете.
263
2
 
39
 
! Отговори
670 преди 13 години
Не познавах Баташов лично. Виждал съм го много пъти в НАТФИЗ, където учех. Гледал съм негови представления. Виждах го по улиците, винаги ме е впечатлявала енергичната му походка и позитивно излъчване. Това е една от малкото публични личности, за които имам изцяло положително мнение. Независимо от залитанията му към политиката и езотериката. Жалко е, че млади хора като него си отиват, но това е неговата драма. Бог да прости душата му и да даде сили на близките му!
262
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тва българките -големи гьотверенки!!
261
3
 
17
 
! Отговори
аз преди 13 години
Аз съм майка!!!Хайде лягай си,нямаш работа тук!СРАМ НЯМАТЕ ЛИ БЕ!!!БОЖЕ,БОЖЕЕЕЕЕ......
260
1
 
30
 
! Отговори
Една българка преди 13 години
Не знам дали е един руснак по-малко - със сигурност светът вече е с един млад човек по-малко... и още по-сигурно е, че на света има един *** повече, считащ, че е безсмъртен...но нямащ нищо общо със смелия Спартак!
259
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бе "аз"мноо си *** бе !!***..........знае ли това??
258
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Велик ,велик ***....кво от това!!Велик е тоя чийто дела остават на книга!!
257
29
 
15
 
! Отговори
spartak преди 13 години
Супер, един руснак по-малко :)
256
2
 
40
 
! Отговори
Една българка преди 13 години
Какво става с нас, народе мой? Намираме извор за омраза в смъртта, във вярата, в цвета на кожата, в професиите, в начина на живот, в мненията, в начина на харесване, в какво ли не! Стига, стига анонимно, отчаяно, безнадеждно и безумно злостно сме се нахвърляли един срещу друг за какво ли не. Толкова ли етрудно да разберем, че не трябва да се ръфаме като глутница побеснели кучета само заради обстоятелството, че не сме всички абсолютно еднакви? Дори *** на наш сънародник не ни кара да спрем!
255
8
 
17
 
! Отговори
селяндур преди 13 години
Ти си поредния лицемер
254
3
 
19
 
! Отговори
Stanislav преди 13 години
До: 270 Имай малко срам бе *** ТЪПО !
253
4
 
24
 
! Отговори
Stanislav преди 13 години
Жалко е, че таланти от такава величина ни напускат.Жалко е... по дяволите !Жалко е..., че мнго скоро в България ще остане само пасмина от полуоцеляващи чага мижитурки - ***. Как може свестните хора да умират, а говедата да остават да живеят ?!!!
252
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, наистина си ***, но си и нещо друго - комплексиран анонимен мишок, който не може да си скрие злобата и омразата към тези, които са МНООООГО повече от беб, несравнимо. Дори и към покойник нямаш почит. Защото си нищожество. Естествено, че не можеш да бъдеш равен на него, защото си нищо пред него. Всеки заслужава да живее - и ти, и велики, и малки, и известни, и неизвестни. Но няма как за великите хора да не пишат. Това е разликата. Разбра ли, ***. Бог да го прости Андрей Баташов!
251
18
 
28
 
! Отговори
Баташей Андрешов преди 13 години
Наричайте ме "***,***,***,ценик" ама всичките Ви тука префърцунени изказвания са жалка куртоазия!!! 90% от вас дето много плачите на "чуждия гроб" разбирате от искуство колкото аз от ядрена физика!!! Какъв е той? Артист! Аз пук съм лекар,другия е учител и ние по-ли сме маловажни? Веселял хората,аз ценя спасяването на 1 живот по високо от веселбата на 1000 човека. Не сме били равни! И що? С какво заслужава да живее повече от мен или от всеки друг? Много приказвате всички!!! ЛИЦЕМЕРИ!!!
250
3
 
21
 
! Отговори
аз преди 13 години
Това че си от провинцията не те оправдава да си невежа.Като си духовен бедняк поне не се натрисай!!!!Срама имай!!!!