Почина Андрей Баташов

Състоянието на актьора рязко се влоши преди дни
Обновена: 29 ное 2010 14:53 | 29 ное 2010 10:34,
361
Почина Андрей Баташов
Снимка: Булфото

Актьорът Андрей Баташов почина тази сутрин в 9,45 часа във Военномедицинска академия (ВМА), след като всички негови органи отказаха. Това съобщиха близки на актьора.

Той беше приет в болница „Токуда" на 6 ноември, а на 22 ноември беше преместен във ВМА. Там състоянието му за кратко се подобри, но след това отново се влоши рязко.

Баташов бе с полиорганна недостатъчност, част от органите му не функционираха. Шансовете му за чернодробна трансплантация се стопиха до нула, тъй като актьорът имаше и ку-треска.

Андрей Баташов е роден на 10 септември 1965 г във Волгоград в Русия.

Завършил е НАТФИЗ, където е доцент по актьорско майсторство, има над 40 роли в театъра и киното. Беше в трупата на Народния театър "Иван Вазов", а от 2004 г. е на свободна практика.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
7
 
18
 
! Отговори
кон боб яде преди 13 години
Мого се извинявам,аз съм от провинцията кой е тоя човек ,бе?Бог да го прости!Не знам какво е правил,но нека Бог му прости греховете!!Играл в некви пиески,браво,няма да го забравят тия що са ги гледали,дано!!
248
1
 
40
 
! Отговори
Една българка преди 13 години
Помълчете поне малко пред смъртта и почитайте мига, в който днес свършва, без да дойде утрото. Всеки човешки край носи много болка на близките и приятелите. Всеки човек е носил радост и удоволствие на някого - на родната си майка, пристъпвайки самичък за първи път; за думичката"мамо"; за целувката с любимия човек; за добрите думи, казани на приятел в беда... Кажете:"Бог да прости човека и актьора Баташов" и оставете душата му спокойно да премине към другия свят, ако е истина, че съществува!
247
1
 
28
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Лека му пръст. Беше уникален талант :(
246
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
300 коментара и всичките еднакви "бог да го прости, лека му пръст, бог рано ги прибира добрите, замина си велик актьор". защо е нужно да напишете едно и също 300 пъти, по-добре сложете палец нагоре на вече написаното...
245
6
 
16
 
! Отговори
Асен Златарев преди 13 години
Да бе толкоз гадове не съм виждал да не тачат Баташов!!!Пфу ***,ми те колко разбират от изкуство?Човека на изкуството е над вас бе,***!Вие сте торът на земята!А тия с многото роли са ....велики!!Обадете се пак след 7 -мата ракия!!
244
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно в тая клоака, в която сме принудени да живеем злобата, завистта и омразата към талантливите хора е водещ фактор в огромната част от тая сбирщина, наречена население. Жалки гнусни дребни душици, отровени в собствената си злоба и завист към тия, които са над тях духовно светлинни години. Жалко, че сред тая *** нормалните и светни хора са малцинство.---------------------------------------------------------------------------------Бог го прости Андрей Баташов и поклон пред светлата му памет!
243
1
 
27
 
! Отговори
ало ало преди 13 години
Бог да го прости човека, никога не ми е бил симпатичен, но лоша дума за него не мога да кажа. А за всички, които го плюят, след като е починал - и вие ще идете при него, така че не се пенявете толкова.
242
1
 
16
 
! Отговори
баа Пена преди 13 години
Правилно ще ги полнят!~!
241
3
 
23
 
! Отговори
йкккккккк преди 13 години
Лесли Нилсен ---->НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА МЕ РАЗСМИВА КОМЕДИИТЕ МУ БЯХА КЛАСИКА КРАЙ .НЯМА КОЙ ДА ГО ЗАМЕСТИ ТОВА Е.УМРЪТ ЛИ СТАРИТЕ АКТЬОРИ ОСТАВАТ САМО ***.
240
1
 
17
 
! Отговори
до васко преди 13 години
Отде накъде няма да съдя аз съм мислещ човек и разсъждавам за какво да скърбя или не ако некой иска стадото да му е върхана еволюцията успех докато не разбера какъв е човека който е умрял не проливам и една сълза за него колкото до това дали е мъртъв или не ако не е ставал отде си сигурен че сегаще става като умре или и ти като кулеков както каза слави
239
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То бива простотия, но като тази, Българската (с главно "Б") няма никъде!И да, говоря за всички тук, които се правят на много умни, че на всички живота бил ценен!Да, ценен е, но хората не са равни! И най-големия богаташ, когато умре ще го жалят ограничен кръг от хора, но хората на изкуството, които са карали всички нас на плачен и да се смеем от сцената, ще ги полнят и ще жалеят за тях всички!Бедните души като тези, които плюят тук, никога няма да познаят какво е това духовност. Жалко за БГ.
238
5
 
22
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Много хора в този форум за мнения се мислят за богове или за съдници. С кое точно право ще обвинявате (при това това мъртвец) . Откъде - накъде ще съдите??? Да не сте му давали пари за образование или да сте го отгледали??? Много сте зле , да знаете.
237
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти какво искаш?? Какво си направил за обществото? Какво си дал?И аз работя и аз си плащам данъците, но това е моят принос.Хората на изкуството дават от себе си на нас...това е духовно богатство и духовен подарък.А ти, ***, какво си направил, че да се изказваш така и когато умреш да пишат за теб и България да жаали??Аз познавах, Андрей и мога да ти кажа, че беше уникален!Човек се ражда, живее и умира...и друг се ражда след него.Важното е какво оставяш след себе си за поколенията! ***!
236
14
 
19
 
! Отговори
Баташей Андрешов преди 13 години
Всеки ден умират хора! Съболезнованията за тях,къде са?
235
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти като пукнеш никой няма да занимават!
234
25
 
18
 
! Отговори
spartak преди 13 години
Някъв руснак пукнал, кво ни занимават?!
233
10
 
16
 
! Отговори
кон боб яде преди 13 години
Е и?
232
1
 
33
 
! Отговори
тери преди 13 години
Бог да го прости! Отиде си млад и талантлив.Да почива в мир.
231
5
 
36
 
! Отговори
Асен Златарев преди 13 години
Днес с дълбоко прискърбие ще спомена,че почина и Петър Иларионов Щерев,мой комия и добър човек! Фаянсаджия! Не мисля,че живота му е по-малко ценен от този на Баташов!Мир на праха му!
230
3
 
19
 
! Отговори
Dr. Lewis преди 13 години
Dokoga v BG shte umirat hora ot sepsis? Tova e porednoto besobrasie!Andrei mojeshe da jivee... ne e chestno...