Почина Андрей Баташов

Състоянието на актьора рязко се влоши преди дни
Обновена: 29 ное 2010 14:53 | 29 ное 2010 10:34,
361
Почина Андрей Баташов
Снимка: Булфото

Актьорът Андрей Баташов почина тази сутрин в 9,45 часа във Военномедицинска академия (ВМА), след като всички негови органи отказаха. Това съобщиха близки на актьора.

Той беше приет в болница „Токуда" на 6 ноември, а на 22 ноември беше преместен във ВМА. Там състоянието му за кратко се подобри, но след това отново се влоши рязко.

Баташов бе с полиорганна недостатъчност, част от органите му не функционираха. Шансовете му за чернодробна трансплантация се стопиха до нула, тъй като актьорът имаше и ку-треска.

Андрей Баташов е роден на 10 септември 1965 г във Волгоград в Русия.

Завършил е НАТФИЗ, където е доцент по актьорско майсторство, има над 40 роли в театъра и киното. Беше в трупата на Народния театър "Иван Вазов", а от 2004 г. е на свободна практика.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво им се хващате на глупостите на тия?! Те и за Майкъл Джексън така говориха дето цял свят сведе глава пред таланта му! Като си н ямат др. работа така ще е ....МАЛКИ ЗЛОБНИ ЧОВЕЧЕТА!!!Бог да го прости...твърде млад, твърде млад
308
1
 
16
 
! Отговори
ИВАН преди 13 години
ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ ХУБАВО,ИЛИ НИЩО!!!ПОЧИВАЙ В МИР!!!
307
11
 
14
 
! Отговори
stamat преди 13 години
Бог няма да го прости! Някакъв си алкохолик.То всички актьори са просто загуба на време.
306
0
 
17
 
! Отговори
мира преди 13 години
Добре и какво, ако беше си признал зависимостта или ако лекуващите я бяха назовали. Това не е Холивуд, където всичко е шоу, тук сме България, държавата, която бавно, методично и целенасочено унищожава своите. Що за артистичен елит, популярен от евтини сапунки /и то само две или три с онази глупост с местоименията за заглавие/ имаме ние. Печалбарството от халтура може би е погубило Андрей, който сякаш не можа да се нагоди към съвремието на своята професионална класа. Вчера някой написа във форумите онази с фалшивата диплома няма да се пропие. Поклон пред паметта ти Андрей.
305
0
 
18
 
! Отговори
Миро преди 13 години
Бог да го прости но трябва да се знае, че алкохола не прощава.
304
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бог да го прости! Човек има и възходи и човешки падения в живота си, за всеки актьор може да се кажи и добро и лошо, не може да се иска от него да е майка Тереза, папата не споменавам, той винаги е доста оспорвана личност.
303
0
 
17
 
! Отговори
do ivanov преди 13 години
ot takiva vechno oplakvashti se mi se drajfa(dori ne samo povrushta),a napravo drajfa....chovekyt e toku-shto pochinal,vie osigurovkite mu gledate,che pyk i psevdoelit bil...a ti kakvo si?obiknoven mrunkach,dokolkoto si lichi.mir na praha mu:((((
302
0
 
20
 
! Отговори
Аничка преди 13 години
Да почива в мир,бог да го прости! Жалко,млад,талантлив и не му беше време,но уви...Близките му помолиха за помощ и ние се отзовахме и му я дадохме.Сега след неговата кончина защо събраните пари семейството не дари за други нуждаещи се.Би било по-честно към нас благотворителите!
301
1
 
16
 
! Отговори
ti преди 13 години
Az ot komentar 319.Ti ne si dobre s glavata. Molia te, pregledai se! Kakav si ti che da obobshtavash i da gonish...? Smeshen si... Ne petni pametta na Andrey s tvoite maloumia...
300
3
 
19
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Певецът Георги Христов заяви пред БНТ,че лекуваният със скъпи лекарства и апаратура Баташов НЕ си е плащал здравните осигуровки!Позор!Ние-обикновените хора цял живот издържаме псевдоелита,ПОЗОР!
299
11
 
15
 
! Отговори
аз преди 13 години
Той беше от малкото добри и способни руснаци. Но останалите трябва да изгоним от България. Колкото по-скоро,толкова по-добре.
298
1
 
16
 
! Отговори
Стефан преди 13 години
От Шумен съм и съм любител на театъра. Прекланям се на изкуството и хората, които го създават. Един от тях със сигурност е Андрей Баташов. Искаше ми се да оцелее и продължи... Уви! Ще те помним с обаятелноста ти. Поклон пред таланта ти! Ще те помним със слънцето, което грееше от душата ти!
297
0
 
24
 
! Отговори
Georgieva преди 13 години
Мир на праха му и съболезнования за най- близките му! Отиде си млад още един радетел за българската култура ! Може би вече е на едно по добро място. Поклон пред паметта му!
296
1
 
18
 
! Отговори
вуйчо преди 13 години
Жалко това е тежка загуба за театралния свят,толкова млад.Почивай в мир.
295
4
 
19
 
! Отговори
feti преди 13 години
Той беше красив като ангел когато беше жив.
294
2
 
34
 
! Отговори
feti преди 13 години
Не мога да повярвам колко много злоба и помия се изля върху талантливия и невроятно красив мъж и актьор минути след смърта му !!!! Как ви даде сърце да изговорите толкова глупости от злоба и завист, как решихте вие да сте съдници дето не заслужавхате да дишате един въздух с него ? Той се раздаваше за такива неблагодарници като вас. ПОЧИВАЙ В МИР АНДРЕЙ. Съболезнования на близките му.
293
2
 
29
 
! Отговори
театровед преди 13 години
Хората,които обичаме , не си отиват. Те стават наши ангели-пазители.Почивай в мир!
292
2
 
41
 
! Отговори
Бахур преди 13 години
Спокойно, плебей... За Георги парцалев са говорили, че нищо не струва, защото бил гей. За Георгиев - Гец - че бил пияница. За Коканова - че е ***. Те ще останат в историята не със слабостите, а с постиженията си в името на другите. А теб...теб и собствените ти деца няма да те помнят...
291
1
 
36
 
! Отговори
Виолета преди 13 години
Андрей, сега си на едно по-добро място. Ред е на най-важната ти роля.Оставаш в мислите и сърцата на много хора. Не си сам! Благодаря ти, че те имало и си ни оставил творчеството си!Поклон пред теб!
290
1
 
26
 
! Отговори
Виолета преди 13 години
Андрей, сега си на едно по-добро място. Ред е на най-важната ти роля.Оставаш в мислите и сърцата на много хора. Не си сам! Благодаря ти, че те имало и си ни оставил творчеството си!Поклон пред теб!