Феноменът Вера Кочовска издъхна в дома си в Плевен

Погребението на лечителката ще бъде на 15 февруари
Обновена: 12 фев 2011 19:46 | 12 фев 2011 13:35,
423
Феноменът Вера Кочовска издъхна в дома си в Плевен
Снимка: Булфото

Известната лечителка Вера Кочовска е починала в дома си в Плевен.

В началото на декември Кочовска беше приета в болницата с белодробен отток в резултат на възпаление. Според близките й от тогава състоянието й е било изключително тежко.

Вера Кочовска е родена на 27 юли 1945 г. в Перник, но живееше в Плевен.

Миналото лято пророчицата отказала да празнува своя 65-ти рожден ден, казала на близките си:

"Това е последният ми рожден ден и последната ми година".

Животът й е белязан от ранната смърт на баща й. Когато той умира майка й я изоставя на гроба му, и момичето постъпва в дома за сираци в Кочериново, Дупнишко.

Свръхестествените си способности тя придобила след тежка травма. Самата тя твърдеше, че черпи целителната си енергия от Мадарския конник.

Погребението на лечителката ще бъде на 15 февруари. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още по темата: Вера Кочовска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мира, защо не кажете какво се е случило с вас та такива неща пишете?За починалите хора не трябва да се казват лоши неща. Всички ще стигнем при Господа един ден!
297
13
 
12
 
! Отговори
MIRA преди 13 години
KOCHOVSKA BEWE SATANISTKA, NE SKARBETE ZA DEMON...
296
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още ли има балъци които вярват в "пророчици" ??????????
295
20
 
8
 
! Отговори
Чугун преди 13 години
Баща й Коч ли се е казвал?
294
2
 
5
 
! Отговори
SCARFACE преди 13 години
Ehee tuka ima hora za 10 ludnci.Abe kade sa oniq s belite prestilki. Aloo nqkoi da doide i gi pribere tiq.To biva biva shizofreniq ama tova veche e izvan vsqkakvi granici.Tuka ne e forum na hora s psihicheski otkloneniq.
293
12
 
5
 
! Отговори
отвратена преди 13 години
Бог да я прости и лека и пръс . Жалко е че България губи своите велики пророчици. Мисля че хора като Вера Кочовска и леля Ванга трябва да са вечни . Лека им пръс.
292
2
 
3
 
! Отговори
ДЪГЕТО преди 13 години
питайте Пиян шадраван за ПЛАМА-плевен там ако някой незнае се произвеждаха масла завсичко;0;)питайте за 10 лв вход който РУМЕН масона и уреди като кмет и къде отиваха парите щото по едно време си купи ФАЕТОН ама не голфу;00)абе къде пари за клиника за стволови клетки като РУМЕНЧО си купи вила в испания за МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЕВРА;)абе наздраве
291
8
 
9
 
! Отговори
OCHEJF преди 13 години
Политици ограбиха парите на фондацията преди години. Задигнаха огромна сума, дарена от японското императорско семейство за построяването на клиниката. След това, когато майка беше най-зле, същите тези хора не й се обадиха да я попитат как е и дали има нужда от помощ. Явно ги интересува само това, което могат да отмъкнат. Оттогава обаче със сумите се разпорежда единствено мама, сподели Деси.
290
11
 
4
 
! Отговори
xxxxl преди 13 години
ДО 280:АЗ НЕ СЪМ МОНАХ БЕ ГЕЙЧО А ОБИКНОВЕН ХРИСТИЯНИН,КОЙТО МРАЗИ САТАНА И НЕГОВИТЕ ДЕЛА ИЗВЪРШВАНИ ОТ НЕГОВИТЕ ПОКОРНИ СЛУГИ,И МНОГО СИЛНО ОБИЧАМ БОГ И НЕГОВОТО СЛОВО НАПИСАНО В БИБЛИЯТА И СЪМ ТВЪРДО РЕШЕН ДА ГО СЛЕДВАМ ЗАВИНАГИ,ЗАЩОТО НЯМА ДРУГО ИМЕ ДАДЕНО М/У ЧОВЕЦИТЕ,ЧРЕЗ КОЕТО МОЖЕМ ДА СЕ СПАСИМ ОТ ИДЕЩИЯ БОЖИ ГНЯВ В/У НЕПОКОРНИТЕ ХОРА,А ИМЕННО САМО ЧРЕЗ ИСУС ХРИСТОС МОЖЕМ ДА СЕ СПАСИМ И ДА ПОЛУЧЕМ ВЕЧЕН ЖИВОТ....
289
22
 
9
 
! Отговори
Монито преди 13 години
Разгеле най-накрая това изчадие Вера Кочовска се прибра у дома си - в ада ! Слава на Бог ,че спаси Земята от тази дяволска жена Кочовска ! Амин !
288
11
 
13
 
! Отговори
Tina преди 13 години
Да почива в мир!
287
12
 
11
 
! Отговори
Българка преди 13 години
Поклон!
286
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой вярва ли , че Сидеров ще стане президент?
285
7
 
2
 
! Отговори
stanislav преди 13 години
Вера Кочовска facebook na grupi
284
15
 
8
 
! Отговори
Емил преди 13 години
Разгеле най-някрая това изчадие Вера Кочовска се прибра у дома си - в ада ! Слава на Бог ,че спаси Земята от тази дяволска жена Кочовска ! Амин !
283
7
 
7
 
! Отговори
Дъге преди 13 години
Бог да я прости! незнам каква ясновидка и гадателка е но, е факт че беше в Япония и установиха , има неща далече от наще земни мисли за БИТЪТ И ЗЕМНИТЕ НИ ГРИЖИ.Жената играеше по свирката на ПИЯНИЦАТА ГЛЪВЪТЪ който още като работеше ПЛАМА уж нещо за служителите и в дома си приемаше хора с 10 лв вход ама ги прибираше РУМЕНЧО дете на ДАНЧО ЛИЧНИЯТ-един *** в ОНС неможеше да се подпише ама другаря Луканков с дупе .И вместо клиника за ств клетки ПАРИТЕ Отидоха в ПАРТИЯТА БКП БСП МАСОНИ
282
8
 
3
 
! Отговори
powtariam se преди 13 години
no i wse pak leka i prast-4owek be6e
281
2
 
3
 
! Отговори
AZ OTGOVARAM NA 61 преди 13 години
61-VI KAKWO DA TI OTGOWORA?BRAWO!
280
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Един от последните съвети към приятелката и Капка Сидерова били да пази мъжа си, защото ще има проблеми с Костов напролет, но ще излезе победител.Помни, че Волен ще стане президент, както съм ти казала някога. Затова винаги го следвай, защото без теб нищо няма да се получи, казала пророчицата още на Капка.""Сидеров - президент"- на *** ден!Тогава съвсем ще я втасаме!Лека и пръст на жената!
279
6
 
3
 
! Отговори
MP42 преди 13 години
до свидетел...299. И позна Каин жена си, и тя зачена и роди Еноха. И съгради той град, и нарече града по името на сина си Енох. 18. На Еноха се роди Ирад (Гаидад); Ирад роди Мехиаеля (Малелеила); Мехиаел роди Матусала; Матусал роди Ламеха. 19. Ламех си взема две жени; името на едната беше Ада, а името на втората Цила (Села).

Спонсорирани публикации