Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро

Има съмнение за спрени проверки срещу Кирил Рашков
27 сеп 2011 07:05, Красимир Ангелов
292
Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро
Снимка: Булфото

Висши данъчни служители от Пловдив може да бъдат уволнени заради спрени проверки срещу Кирил Рашков - Цар Киро и съпругата му Костадинка, съобщава "Труд".

Според изданието през миналата година е било наредено двамата да бъдат проверени заради скъпо струващото им имущество. Проверки на имущество за над 500 000 лв. се правят заедно с прокуратурата.

От пловдивдската дирекция обаче преценили, че на този етап няма нужда да се прави ревизия. Формалното основание било, че имотите на Кирил Рашков и родата му са придобити през 90-те години на миналия век и попадат извън данъчната давност.

Според експерти обаче е имало достатъчно основания данъчните да се заровят в доходите на семейство Рашкови. Именно заради спрените проверки сега започват дисциплинарни производства срещу данъчни от Пловдив.

Освен това проверка е установила, че ромският лидер и фамилията му не са имали навика да плащат данъци.

Още по темата

Единствено синът на Кирил Рашков - принц Иван, който не е между живите, е декларирал доходи от селскостопанска дейност. Те обаче били необлагаеми.

От понеделник, 26 септември, са разпоредени проверки на 13 души, роднини на Кирил Рашков, както и на 6 фирми, свързани с фамилията му.

Проверките обаче ще се водят от софийски данъчни, за да няма съмнение за чадър над Рашкови, обявиха магистрати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още по темата: Кирил РашковКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
0
 
0
 
! Отговори
djoni преди 12 години
abe ti balgarin li si pro4eti istoriqta 500g
279
0
 
4
 
! Отговори
преди 12 години
Защо продължават да наричат Кирил Рашков с името Цар Киро,като всъщност той е... Киро ***?!?
278
0
 
2
 
! Отговори
изумен преди 12 години
добре,са *** разбрахме благодарение на неприятния инцидент с момчето бог да го прости но има и други,които също укриват данъци...и за да ги вкарат в панделата пак ли трябва да има кръв???
277
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
данъчните и управата на пловдив са толкова виновни колкото и ***!толкова години се подиграва и прави каквото си поиска заради тъпите подкупни политици!
276
0
 
1
 
! Отговори
Бат Митко преди 12 години
Абе кви съмнения да има бе *** вашта мама. На моето мизерно магазинче има ТРИ данъчни проверки от март до септември . Колко има Киро *** *** вашта мама данъчните а? Къде са ония от потребителите дето пишат актове за щяло и нещяло, менте ракията да не е по-малко опасна от скъсан етикет?
275
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гонят данъчни заради имотите на Цар КироАланкоолу, къде бяхте вчера, меналият месец, миналата година ??????????????????????Долни, крадливи, корумпирани политици !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
274
0
 
5
 
! Отговори
poohy преди 12 години
Какво зяпат? Да почнат ВСИЧКИ *** БАРОНИ!!!!
273
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
" СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА!!!!!!!!!!" НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!
272
0
 
15
 
! Отговори
informaciq преди 12 години
ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СА ИЗБИРАНИ С ГЛАСОВЕТЕ НА РОМИТЕ, ВСИЧКИ. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТАМ, КЪДЕТО ИМА БАЛОТАЖ. СЕГА НЯМА ДА ИМА КУПЕНИ РОМИ, ЗАЩОТО ЩЕ СМЕ ОКОЛО МЕСТАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ, ПЪК НЕКА ДОЙДАТ ДА ПУСНАТ КУПЕНИ ГЛАСОВЕ. А СЕГА ДА ВИДИМ!!!
271
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а колкото до кражбите и престъпленията българите ги правиме 100 пъти повечеразходете се от св.влас до равда поогледайте се умножете по 100 и приблизително ще придобиете представа за кражбите и за това кои ги вършат
270
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕЩО НЕ Е НАРЕДНАРЕДЕНА Е ПРОВЕРКА НА *** И ВЕДНАГА СЛЕДВАТ ПОЖАРИТЕ НА КЪЩИТЕ МУАМА ТЕ БИЛИ ПРАЗНИ -ВСИЧКО ИЗНЕСЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНОПРЕДУПРЕДЕН Е ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ НАП -ПЛОВД И ПРОКУРОРИ МАИ И ЗАТОВА СЕ ЗАПАЛИХАА МОМЧЕТО АКО Е БИЛО В СМЕТКИТЕ НА ***-ПО ТОЯ НАЧИН ДА СТАРТИРА НАПРЕЖЕНИЕТО-ТОВА Е ЗА ЕЛ СТОЛ
269
0
 
6
 
! Отговори
до 267 преди 12 години
Има само младежи, защото това си е за младежки акъл. Да ходиш в гетото да се разправяш с бай ***. Е какъв е смисъла? Няма! За протест срещу НАП, вече може да се говори. И ще дойдат и хора на възраст.
268
3
 
1
 
! Отговори
до 267 преди 12 години
*** си в хубавата Гърция. Ние тука не щем такива изпълнения и мизерия като при вас. Не сме толкова глупави. Вие си стачкувайте ... От стачките загубихте достатъчно, но щом ви се стачкува ... Стачкувайте си срещу себе си!
267
0
 
6
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ преди 12 години
НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ ,ЧЕ АКО К.РАШКОВ Е БИЛ В СПИСЪКА НА ПРОВЕРЯВАНИТЕ -БЕЗ ЗАПОВЕД ОТ ВИСШ ДАНЪЧЕН,ЩЕ БЪДЕ СПРЯНА ПРОВЕРКАТА МУ ,ДА НЕ СМЕ 1-И КЛАС ТОВА ЗА ПЕНСИОНЕРКИТЕ ПРЕД КАЛФИН И СТАНИШЕВ МИНАВА НО ПРЕД НАС НЕ...
266
0
 
4
 
! Отговори
дон цеци преди 12 години
А защо не обдлезват занъчните и в другите градове, полицаиет ги следят и наказват, а данъчните не,защо?Те сега не вземат пари , а искат да им се свърият някои услуги безплатно.Защо не проверят в Хасково фирмата, която измаза калаения хотел на кмета, дали е получила за това пари?Ето я корупцията налице, защо органите спят?Обследвайте имотите на всечки данъчни служители и ще откриете недосегамите държавни служители.
265
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 12 години
СТИГА ВЕЧЕ...Незнам към кого да се обърна..Нещата са толкова изпуснати, който и да дойде на власт, все е тая... Господа Политици, стига вече сте дърпали конците насам-натам. Има толкова историци сред вас..Припомнете си малко историята: как Васил Левски, Христо Ботев, Хаджи Димитър и още стотици патриоти...Припомнете си тези хора как са се бранили и защитавали Татковината!!! А какво направихте от тази държава, от този рай на Земята, от тази природа? КАКВО НАПРАВИХТЕ???
264
2
 
9
 
! Отговори
Бат Бойко преди 12 години
Мутрафона Борисов подгони Лили Иванова за данъци, а за цар ***, понеже подкрепяше ГЕРБ имаше чадърче. Скоро герберите ще почнат да горят книги по площадите май, начело с Мутрафона
263
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Искаме закон за неплатилите данъци да нямат глас в тази БГ. Всеки неплатил да му се онемват правата.Такива *** с имунитет и Турците от Турция да нямат ПРАВО НА ГЛАС!!! Няма да има купуване на гласове и няма да сме чужденци в собствената си държава.
262
4
 
13
 
! Отговори
Tasos-student- VARNA преди 12 години
Vie bulgaroto STRAhLIV NAROT. Vo ulitsito ima SAMO MLADEJI , ZASTO TAKO ??? Ako iskato pobeda , SI4KITE treba da izlizate po ulitsato i plo6dadito. nie v GREECE tako praim.
261
1
 
7
 
! Отговори
ирина преди 12 години
а прокурорте,а съдиите ,а пухчо цацаров приятелят на боко,

Спонсорирани публикации