Не съм убил Яна, изобщо не я познавам!

Пламен Трифонов твърди, че обвинението срещу него е манипулация
Обновена: 4 яну 2012 15:15 | 4 яну 2012 13:48,
66
Не съм убил Яна, изобщо не я познавам!
Пламен Трифонов. Снимка: Булфото

Единственият обвиняем за смъртта на Яна Кръстева в Борисовата градина - Пламен Трифонов, възнамерява да съди свидетелите по делото срещу него, обяви той в интервю за bTV.

Трифонов твърди, че е невинен и не познава момичето. Обвинението срещу него било манипулация, а задържането му било заради предубеденост и с цел да се удовлетвори общественото мнение.

Яна беше открита мъртва на 10 юли 2011 г. в Борисовата градина близо до заведението "Маймунарника". Аутопсията показа, че 28-годишното момиче е било удушено.

Първоначално за убийството бяха арестувани двама души, но съдът прецени, че разследващите не разполагат с достатъчно доказателства срещу втория заподозрян - Николай Русинов.

До момента единственият обвиняем за смъртта на Яна Кръстева е Пламен Трифонов. Софийският апелативен съд обаче го пусна от ареста с мярка подписка поради липса на доказателства.

Трифонов твърди, че във фаталната нощ не е бил в Борисовата градина.

"Тогава бях в Докторската градина, върнахме бутилките и се прибрахме в Сухата река. Имайки предвид телефона ми, няма как клетката ми да бъде в Сухата река, а в същото време да бъда в Борисовата градина", категоричен е Пламен.

Една от основните улики срещу него е, че на местопрестъплението са открити косми, чиято морфология прилича на тези на Трифонов.

Още по темата

Пламен сега обясни, че доброволно е дал на властите свои косми, за да ги сверят с намерените на мястото на убийството. Пламен си обяснява наличието на негови косми в Борисовата градина единствено с умишлена подмяна.

Все още разследващите чакат ДНК експертиза, която трябва да покаже дали космите са на Пламен Трифонов.

"Никога не съм познавал Яна. Изказвам дълбоки съболезнования към нейното семейство. Аз обаче не само, че нямам допирателни с момичето, но няма какво да кажа изобщо. Не веднъж съм казвал, че това е невероятно трагедия и час по-скоро трябва да се реши случаят, не само защото съм пряко заинтересован, а защото трябва истината да възтържествува", убеден е Трифонов.

Относно показанията на майка му, че е той е бил видимо изнервен в нощта на убийството, Пламен беше категоричен, че тя не е казала такова нещо и това било "инсинуация" на МВР.

Трифонов заяви още, че вярва в българския съд и в крайна сметка ще надделее мнението, че обвинението срещу него е манипулация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Колкото и да не ми се иска да е така, мисля че отново нищо няма да направят по случая нашите "родни самураи"! Отиде си още един прекрасен човек. Почивай в мир Яна!
64
0
 
9
 
! Отговори
Крети преди 12 години
Беше ми интересно колко трае теста (DNA) , една немска фирма го прави от 10 до 15 работни дни , това е първия резултат който мернах , може и по бързи да има . Според мен ако теста се е проточил повече от месец то той се манипулира , другото за повче време е дрън дрън. Скоро ще се отървавам от Българското гражданство че вече ми се гади от Съдии , Прокурори и други подобни .
63
0
 
2
 
! Отговори
paveldjurov преди 12 години
ее дали е манипулация или не ще се реши в съда! ама да Ви кажа и аз бях с изцинирано манипулирано ловко от прокурораЧ.Петров дело за УЖ измама с трабант 10 години ме въртя съда и ме оправда ама останах без работа и без средства за препитание с опетенно име и разбит живот! дане говорим за други нарушение от прокуратурата срещу мен и изциниране опити за изциниране на престъпление срещу мен и източване на пари от бюджете за ненужни разследвания но какво да се прави те са отгоре на големи заплати !!
62
3
 
0
 
! Отговори
DEQNA преди 12 години
AMA MNOGO BEZMOZA4NI KOMENTARI !
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз не одобрявам подобно поведение - да се надрусаш и да правиш секс със случайни партньори, но това не означава че е заслужила да умре. И какво значи всеки сам си кове съдбата? Сигурно стариците, които цаганите изнасилват и пребиват в домовете им сами са си изковали съдбата? Убитата жена от Люлин, майка на полицай, ако беше скиторила вместо да се прибере у тях, щеше да е жива. Да не споменавам загиналите невинно в катастрофи.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до педал60. Как знаеш къде си правен и къде се *** женати?
59
0
 
14
 
! Отговори
Владо преди 12 години
Нямам представа кой крив кой прав.. Знам само, че 2 маймуни от сомалия да хванеш ще свършат повече работа от нашите криминалисти ! Едно сериозно престъпление не са разкрили ! Туко виж разкирят някое "кокошкарско" престъпление и всички политици и полицаи ще се спукат да се хвалят ! Предлагам да пратим нашите полицай и криминалисти на обучение в Албания !
58
3
 
7
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До#58 Хайде само да не я наричаш Яна *** а?! Лека и пръст! *** може да е майката ти или жена ти. Като не познаваш хората не говори за тях и то когато са убити!!! А това, че не си правил секс сред природата е затова, че ти плащат на час за да го правиш на матрак в хотелски стаи. Ако можеш се бетонирай и не излизай никъде навън сред природа. Камо ли да направиш някога секс в морето или сред полята или до рекичка на безлщдно място сред балкана. Направо си е извращение казваш а? О, простотийо!!!
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога не съм правил секс сред природата. Тоест правил съм, но не да нагъзя някоя полупияна *** в храстите, където да газим лай*а и употребявани ***. Мерси от такава романтика.
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още щом почнаха да говорят глупости за "морфологията на космите", а не за ДНК експертиза, ми беше ясно, че лъжат. Морфология значи, че си приличат на външен вид, а изследвания никакви не са правили. За такива маймунджалъци не само трябва да уволнят министъра Цецо, но и да го дадат под съд. Вкарват човека в кауша за нема нищо и настройват хората срещу него. Дано е по-отворен, да стигне до Страсбург.
55
0
 
4
 
! Отговори
до 25 и 40 преди 12 години
днк-то на бен ладен и компания не го направиха за два месеца, а за часове :D
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
убитата (Бог да я прости!), която на снимката изглежда симпатична, с такъв противен - поне на пръв поглед, свински отвратяга- алкохолик----------------- Ами да, когато човек се снима за паспорт обикновено се издокарва, а когато го влачат с белезници, обикновено изглежда зле. Ти май не си съвсем наред с логичното мислене?
53
1
 
7
 
! Отговори
alex 222222222222 преди 12 години
разберете че правителството трябваше да намери временна изкупителна жертва за да потули случеят.с всяко знаково престъпление се процедира така.МВР са изхарчили средствата си за безмисленно следене и подслушване на хора,и нямат необходимият потенцял и капацитет за да ги разкрият.нека ви направи впечетление че така стана и със др.знаково убийство в центъра на софия където бяха заклани две момчета.след дълго разследване задаржаният бе освбоден.никого не съдЯ и не обвинявам освен МВР.
52
4
 
5
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Толкова ли те потриса това, че двама души без да се познават могат да направят секс в храсталаците или в някое нощно заведене в толаетните?Явно не си ходил по столични клубове и заведения(не чалгаджийски разбира се) и не си го правил никога и те е яд. Обичам ги тези моменти! Но да се върнем на темата!Даже сестрата на Яна каза по телевизията, зе Чеци не е нейн тип и не би преспала с него за нищо на света. Мисля, че обясних, че тази свинска мутра няма как да я е бил впечатлил освен да я е завлякъл
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, от МВР са много печени, влизат в компютъра, намират някой подходящ да изяде дървото и го арестуват с обвинение, пък после човекът да доказва, че е невинен. Така в бързината заловиха уж подпалвача на коли. а същата вечер изгоряха още 4 бараки, после се оказа , че не е той, ама го имат в компа и те така.
50
0
 
4
 
! Отговори
bo преди 12 години
vreme e za nakazatelnite otriadi ,drugari
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
47. : "Пиинали са си и са се изклатили и толкова. " Намирам, че по принцип такава една история е долнопробна - да се напият и почти непознати? - след това да се сношават по храсталаци, при това реализирана (историята) от убитата (Бог да я прости!), която на снимката изглежда симпатична, с такъв противен - поне на пръв поглед, свински отвратяга- алкохолик като "Чеци"!... Но каква е тази експертиза за косми - възможно ли е да трае половин? година?
48
3
 
6
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До #48 Това, че си разкрепостена и правиш *** секс и прочее 3 в 1 не те прави мацка. А за надрусването мисля, че подчертах,че тя не е била наркоманка защото я познавах и никой от нашата компания не се друса.Освен да пием бири или вино на вечеринки в парка.А за "кърския" секс го правя само на морето на Иракли или Карадере и някой безлюдни места и планини през лятото.Просто нагона ми е все още силен и неустоим на 40 години.За теб оставям 5 звездните хотели на 2 персона матрак и 100 евро бакшиш
47
7
 
9
 
! Отговори
До 47 преди 12 години
Ти си "абсолютен задръстен ***", любителю на кърски секс! Аз съм 32-годишна жена и съм достатъчно разкрепостена, ама надрусана и пияна да обслужвам разни гнусници по тъмните храсти...Няма как да стане! Всеки сам си прави съдбата!
46
5
 
7
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До #42 А ти не си ли правил секс в паркове и градинки а??? Особено лятото авгудт месец като е жега... Пиинали са си и са се изклатили и толкова. Само че тоя изверг Чеци я е удушил в възбудата си явно. Пияната и надрусана *** Николай Русинов-Чеци не е усетила къде е границата... А ако не си правил секс сред природата, значи си абсолютен задръстен *** и няма какво да ти обяснявам повече! Лека и пръст на Янчето!