Закопчаха ромите, поругали гробище

Прокуратурата ще решава дали да ги обвини
Обновена: 2 май 2012 14:52 | 2 май 2012 07:35,
365
Закопчаха ромите, поругали гробище
Снимка: Facebook

 

Полицията в Пазарджик арестува четиримата младежи от ромски произход, които направиха нощна фотосесия в гробищния парк на пазарджишкото село Звъничево. 

На фотосите са запечатани моменти как момчетата позират върху паметни плочи и гробове, като дори се подиграват с имената на мъртъвците и снимките на паметниците. 

"Младежите са разпитани, те обясняват, че са отишли в гробището, за да докажат, че не ги е страх да отидат през нощта на такова място", съобщи за Dnes.bg говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Запечатали престоя си на гробището и после качили снимките си във Фейсбук.

Още по темата

Постъпката им се определя от закона като хулиганска проява. Действията им взривиха социалната мрежа. 

Двама от задържаните са непълнолетни. Районната прокуратура в Пазарджик ще реши дали да повдигне обвинения срещу арестуваните младежи. Срещу тях е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още по темата: гробищероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
3
 
17
 
! Отговори
иван преди 12 години
А ти забрави ли турците колко века са се гаврили с нас?!?!?!
278
8
 
3
 
! Отговори
до 339 преди 12 години
Вярно.С чукове милиционерите чупиха паметните плочи.Помня го това.
277
0
 
16
 
! Отговори
Иван преди 12 години
*** какво да решава да им теглят един як бои по Пазарджишки и в ТВУ ако съществува още, а за другите в нашия си затвор там ги оправят такива черни ***!!!!
276
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТЕ *** като Българите .Забравихтели през 1985-90г. колко турски гробищта бяха поругани;от Българи смениха и имената на умрелите .
275
1
 
25
 
! Отговори
----- преди 12 години
Имат по 15-16 деца, живеят от помощи и детски , а за нашите деца няма детски добавки. Българите се топим като нация, тук не е България а Циганистан
274
0
 
12
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Заведете ме бе,моля ви заведете ме в районното при тях ,да им покажа аз какви чалъми знам,да им излезе всичката селяния и простотия от *** *** кратуни.Снимки ще ми качват вече ама с протези на ръцете и бели обувки ще носят,ама само след като ги приемат в психиатрията на Пазарджик...
273
0
 
22
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Аз бих,заровил черните до кръста в земята и бих ги боядисал с бяла блажна боя да не се дават пари за техни паметници,долна *** ***,*** трябва да бъдат унищожени в най-скоро време,защото нищо добро не ни чака с тази *** долна....
272
0
 
12
 
! Отговори
boy преди 12 години
а сега, да ги *** до смърт!
271
1
 
28
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Не знам дали по-младите, дето четат тука, могат да си представят - ако това се беше случило преди 30 години, кщакъв бой щяха да ядат тия *** !!! Милиционерите щяха да ги свлекат в мазето на районното и така да ги превъзпитат, че цял Пазарджик да ги чуе как пищят, а впоследствие щяха да се напикават от страх или да припадат само като видят униформа, дори и отдалече !!! Ама тогава бяхме свободна страна, не ни натискаха американци и европейци, а *** с "човешки права" - това бе абсурдно !!!
270
0
 
31
 
! Отговори
Българин преди 12 години
На бас, че нищо няма да им направят, току-що по телевизията някакъв мръсен ушев началник мънкяше и ги оправдаваше, как било дреболийка някаква, дребно хулиганство, недообмислено "тийнейджърско" перчене, тоест нищо особено... Затова гадната *** зараза си позволява да безобразничи, защото сме обречени да ни "защитават" такива мръсни ушеви п.д.расти, еничари, *** лакеи !!! Оправдава ги *** свинска, вместо да заповяда на ушевите да смъкнат *** в мазето и да ги смажат от бой.
269
0
 
13
 
! Отговори
Хора преди 12 години
Айде да си направим в някой от следващите почивни дни ,някъв "хепънинг" в махалата на "другите" този път имат урок за учене, а които не вземе поука ще изгори !
268
0
 
18
 
! Отговори
мнение преди 12 години
Колко са църни и грозни....ух ...отврат....какво правят по българските земи не разбирам.? Хайде ,който от където е.....към *** Индия и дано ги стъпчат я слонове я ги хапнат тигри,че светът да стане по чист по красив !!!!
267
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мръсни ***!!! Виждате ли до къде води толератността???
266
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дайте да ги обесим и да пронижем сърцата им с ясенов кол, защото са разтревожили душите на умрелите, а? И вие сте още в Средновековието ама ше се опраите...
265
0
 
29
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Тези трябва да бъдат кастрирани и ако се повтори ефтаназия му е майката!
264
0
 
40
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Навремето, като живях в България, такива ги трепахме по улиците, само като ги видим, защото знаехме, каква гад са. Не смееха да се покажат, защото знаеха, че ще има бой до спукване.*** не го ли е страх от теб, ти се качва на главата, затова трябва да се малтретират постоянно и неуморно. Трябва да ядат зверски бой най-малко по 3 пъти на ден преди ядене, за да не могат да се хранят. Такова, само като го видиш и трябва да го смачкаш на момента.Никаква търпимост към кърлежите.
263
1
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Нищо ще чакам да ги пуснете и тогава ще им е6а майката!
262
18
 
6
 
! Отговори
Манго Джери преди 12 години
Е поне имат чисти дрехи и могат да четат (може би) и да пускат компютър, интернет, фейс...По-добре такива ***, отколкото от вечно дрипавите.Ясно е, че си остават ***, но все пак :)
261
2
 
29
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
И в гроба няма отърване от ***!
260
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
KILL EM ALL !!!