Закопчаха ромите, поругали гробище

Прокуратурата ще решава дали да ги обвини
Обновена: 2 май 2012 14:52 | 2 май 2012 07:35,
365
Закопчаха ромите, поругали гробище
Снимка: Facebook

 

Полицията в Пазарджик арестува четиримата младежи от ромски произход, които направиха нощна фотосесия в гробищния парк на пазарджишкото село Звъничево. 

На фотосите са запечатани моменти как момчетата позират върху паметни плочи и гробове, като дори се подиграват с имената на мъртъвците и снимките на паметниците. 

"Младежите са разпитани, те обясняват, че са отишли в гробището, за да докажат, че не ги е страх да отидат през нощта на такова място", съобщи за Dnes.bg говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Запечатали престоя си на гробището и после качили снимките си във Фейсбук.

Още по темата

Постъпката им се определя от закона като хулиганска проява. Действията им взривиха социалната мрежа. 

Двама от задържаните са непълнолетни. Районната прокуратура в Пазарджик ще реши дали да повдигне обвинения срещу арестуваните младежи. Срещу тях е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още по темата: гробищероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
0
 
21
 
! Отговори
ТЯ преди 12 години
КАК ЩЕ СА 4 ри.Кой е правил снимката тогава??Увеличете си онази снимка когато единия *** е с очила на тиквата си и ще видите 5 тия.
258
3
 
14
 
! Отговори
----- преди 12 години
Да, това са основните избиратели на ГЕРБ, по избори изяждат хиляди кебапчета и решават бъдещето на децата ни. Нещо повече - с джипове ги карат до избирателните секции, че и по телевинията ги дават
257
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей българи, престанете да пишете глупости и оставете компютрите! Веднага в леглата за да правите деца! Иначе няма бъдеще нито за българи нито за роми...
256
3
 
10
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Нищо няма да им направят,та това са основните избиратели на ГЕРБ.
255
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога ще направят акция в гетата и ще закопчаят всички ***,там кой знае колко оръжие и наркотици и какво ли има още???Защо не го правят.какво стана с *** които по времето на бунта в катуница размахваха оръжие в ефир на националните телевизии?Според мен трябва поне 20 години-изобщо арестуванили са???
254
0
 
32
 
! Отговори
---- преди 12 години
Облечени по- добре от българите, а не работят. Всичко от кражби и обири. Изнасилват, убиват, а ние българите ги траем. Ми .... нние сме си виновни
253
0
 
10
 
! Отговори
do 303 преди 12 години
ei tapanar shtiah da te pitam ako na snimkata se biaha snimali na baba ti na groba dali shteshe da gi zashtitavash tolkova bednite puberteti....
252
2
 
14
 
! Отговори
0 преди 12 години
razstrel samo 6te pomogne
251
1
 
13
 
! Отговори
писалка преди 12 години
Вероятно много е красиво станалото за някой,които не са погребали близки.Явно на тези душички им липсват първите седем години.Няма лошо, но едва ли с лека ръка трябва да се отминава подобно нещо.Не само липса на възпитание и на морал, а и на най-важното нещо в живота на хората като цяло- НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ БИВА ДА СЕ ХОДИ ТАМ ПО-ТЪМНО.ТАМ Е СВЯТО МЯСТО ЗА ПОГРЕБАНИТЕ ДУШИ НА ХОРАТА.Трябва много сериозно наказание за тези хора.И никой, да не се опитва да им помага. Така трябва ,за да сме добри!
250
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само *** "мозък" може да изцъкли подобна низост! Кажете ми, що за "хора" са тези, които и към мъртвите нямат капчица уважение! Няма по-обидна дума от ***, от ром! Трепането им е малко!
249
2
 
12
 
! Отговори
Помислете преди 12 години
Защото не може или не иска да хване онези ***, които предлагат по гробищата да ремонтират или почистят и ако им откажеш още на следащия ден плочата е потрошена, а гробът разхвърлян????И същата тази полиция подхвърля на журналистите каква велика работа е свършила залавяйки група пубери, които са се снимали.Бравос!!!! Хвала на таквиз пазители на отечеството!!! Нашата полиция ни пази ....
248
21
 
10
 
! Отговори
Помислете преди 12 години
Не разбирам какво толкова се пънат всички. Тези пубери просто са отишли на горбищата за да си докажат, че са мъже. Нито са счупили нещо, нито са прбили някой. Просто са се снимали там. Е и? Да, *** са и какво от това. Ако бяха момчета от нашата "чиста българска раса пак ли щеше да е такава реакцията???Или просто нашата бдителна полиция е хванала група пубери и бърза да се похвали!?!?!?!Защото не може да хване ония *** по гробищата, които причакват сами жени за да ги оберат и пребият???
247
2
 
12
 
! Отговори
Nikola преди 12 години
...na besilkata,ama pak sas snimki za nazidanie
246
3
 
30
 
! Отговори
алекс преди 12 години
Отново ***! Да ставаме на бунт и да ги изтребваме като ***, ще стане като в Македония ще започнат да колят децата ни пред всички
245
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако тези коментари се пишеха в европейска страна или някъде из северна Америка, щеше да има раследване, кой блъска с показалци по клавиатурата. По нщо не се различавате от '***'. Като поведение и култура сте на едно ниво.
244
6
 
25
 
! Отговори
виктор преди 12 години
още малко трябваше ХИТЛЕР да е жив и немаше да има жив ***
243
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Младежите не са чупили. Неразумна проява на млади хора. Какво щяхме да пишем ако бяха българи? Не е редно, но е просто проява на келешлък. Да не прекаляваме!
242
5
 
15
 
! Отговори
БЯЛА СИЛА преди 12 години
ВРЕМЕ Е ЗА ККК!!!!!!
241
10
 
16
 
! Отговори
Astarot преди 12 години
Винаги съм държал нещата да се наричат с истинските им имена и с точните факти. Ако има брутално престъпление, не трябва да се крие от какъв етнос са извършителите, щото обикновено са ***.В случая обаче, новината се преекспонира много жестоко. И се раздухва САМО защото става дума за ***. 50% от децата в една или друга възраст, независимо от етноса, са си играли по един или друг начин из гробищата. Дали на стражари и апаши, дали на криеница... Гробищата са предизвикателство за пуберите.
240
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
......и колко гладни и дискриминирани изглеждат "бедните те онеправадани"ахххххх България какво си имала да патиш,я сега ония *** от БХК да си кажат "компетентното"мнение,че дори и в "Стъклен дом" моля ви се ги представят като жертви на лошите българи....ах *** долна "ентелектуална"