Закопчаха ромите, поругали гробище

Прокуратурата ще решава дали да ги обвини
Обновена: 2 май 2012 14:52 | 2 май 2012 07:35,
365
Закопчаха ромите, поругали гробище
Снимка: Facebook

 

Полицията в Пазарджик арестува четиримата младежи от ромски произход, които направиха нощна фотосесия в гробищния парк на пазарджишкото село Звъничево. 

На фотосите са запечатани моменти как момчетата позират върху паметни плочи и гробове, като дори се подиграват с имената на мъртъвците и снимките на паметниците. 

"Младежите са разпитани, те обясняват, че са отишли в гробището, за да докажат, че не ги е страх да отидат през нощта на такова място", съобщи за Dnes.bg говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Запечатали престоя си на гробището и после качили снимките си във Фейсбук.

Още по темата

Постъпката им се определя от закона като хулиганска проява. Действията им взривиха социалната мрежа. 

Двама от задържаните са непълнолетни. Районната прокуратура в Пазарджик ще реши дали да повдигне обвинения срещу арестуваните младежи. Срещу тях е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още по темата: гробищероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
2
 
15
 
! Отговори
циганомраз преди 12 години
Положението с тези цингафори става нетърпимо.Вземат се много насериозно и започват да си вярват , че сме им длъжни.Питам до кога ще се ядосваме само по форумите, когато трябват явни действия-никакви финансови помощи-естествен подбор.Който работи оцелява,който не работи -не.за всички крадливи -затвор.Съгласна съм моите данъци да отиват за затвори, не за храна за тези.
238
2
 
5
 
! Отговори
стефко преди 12 години
аркане, българите да съдят държавата си, значи българите да съдят сами себе си, сещаш ли се? държавата не е нечия друга, тя е на българите. тва е все едно да се успиш за работа и после от яд да се самоглобиш със сто лева, но и допълнително да дадеш 50 кинта на външен човек, задето е администрирал процеса по твоето самоглобяване. хитър ход. :D
237
2
 
34
 
! Отговори
АРКАН преди 12 години
Българите имат пълно основание да осъдят държавата си на международния трибунал за геноцида върху тях наложен от управляващите за сметка на *** малцинство,което паразитира на наш гръб,краде , убива,поругава,изнасилва,продава гласове,живее асоциално като 80% от ромите са реално педофили ,живеещи в незаконни гета на българска земя,сеят зарази ,източват средства удържани от българските граждани за здравно и пенсионно осигуряване!
236
0
 
3
 
! Отговори
bai mango преди 12 години
te sa na snimkite gepetegi i gi pravete kvot iskate .ne moje zaradi nekvi nenormalni bokluci da stradat vsi4ki .ne mi xaresva tova koeto sa napravili i az sam si patil na moi rodnina bqxa s4upili patnata plo4a i nai ve4e sas xristiqnin
235
7
 
10
 
! Отговори
never_mind преди 12 години
Проблема с *** е голям... но с малки стъпки може да си помогнем ,в краен случай ще помогнем на общината. Проста рецепта .. купуваш 20 кебапчета.... посръсваш ги с....... , оставяме ги в кофите за ***, и който превари *** или кучето - Във всеки случай 1-0 за нас
234
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
SPOMNETE SI ZA 4O4OOLU AKO ZNAETE BG ISTORIA . I POSLEDVAITE PRIMERA MU
233
9
 
15
 
! Отговори
стефко преди 12 години
сигурен съм, че сега възмутените и радикалните ще ме оплюят и прочие, но мнението ми е следното: в случая става въпрос за обикновена тийнейджърска глупост на зле образовани и зле възпитани младоци. тук етносът не играе роля, сякаш пък нашите българчета са постоянно изпълнени със страхопочитание и респект към всичко заобикалящо ги. ако ги подържат три денонощия в ареста, дълго време ще им държи влага и се съмнявам друг път да повторят. агресия и вандализъм на снимките не се виждат. сори.
232
2
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Уважаеми журналисти от сайта dnes.bg, вие и главният ви редактор на новините се САМОУНИЖАВАТЕ и ПРИНИЗЯВАТЕ, наричайки тази *** ОТ *** - "ромчета" ..........разбираш ли !!!!!! Продължавайте в същият дух да им "лижете Т......Е" на тези *** и ще загубите и най-малкият шанс да бъдете доблестни Българи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
231
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Хората" на снимката са ясни, трябва да им бъде даден урок!
230
0
 
9
 
! Отговори
БОБИ преди 12 години
Хубава работа ама *** да бяха извикали и софка да изпее една песен за любовта на няколко езика.
229
2
 
13
 
! Отговори
чарли преди 12 години
КУ КЛУС КЛАН вече е време.Помислете.
228
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По чудното в случая е какво прави кръстът на надгробната плоча на човек с името Сталин ? Относно "хулиганската" проява не мисля ,че е редно да им повдигат обвинение , все пак не са рушили или разравяли гробовете , не са пикали върху тях и не са ги цапали с боя , не виждам нищо хулиганско в това ,че са се снимали . И къде става ясно ,че са се подигравали с имената на мъртвите ,че не разбрах? Етносът няма значение.
227
17
 
5
 
! Отговори
Kеруак преди 12 години
Не се будалкайте с ***, щото после не можете да платите обезщетенията за дискриминация. Гледайте си вашите работи и не си търсете белята.
226
0
 
10
 
! Отговори
Ромале преди 12 години
Спокойно, следобяд ще ги разкопчаят и ще ги пуснат да си ходят.
225
0
 
9
 
! Отговори
закона преди 12 години
по 25г. затвор за всеки от *** ***!!!
224
2
 
18
 
! Отговори
777 преди 12 години
ДОБЪР *** Е МЪРТВИЯТ ***!СНИМКАТА ГО ДОКАЗВА!ЗА *** БОЙ ИЛИ СМЪРТ НИЩО ДРУГО.
223
2
 
14
 
! Отговори
до 269 преди 12 години
Абе ти *** ли си къв си "какво било толкова че са били снимали" ти ходиш ли да се снимаш вечерта с гробовете на хората и да се базикаш,значи за теб тва е нещо нормално,овча глава
222
1
 
14
 
! Отговори
of преди 12 години
Прави ли ви впечатление, че са заловени 4 души, а там са били поне 5 като сложим и фотографа....та някой търси ли ги тези извън кадър изобщо???? Това не трябва да става новина, а част от статистиката, по бързата процедура на топло и толкова какво има да го обсъждаме???
221
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
267, какви келечета бе ?! Не виждаш ли уродските им мутри?! Всяко нещо от тях крещи: мародери, крадци, изнасилвачи, убийци! Така като ги гледаш, можеш ли да си помислиш, че ще отидат да работят в селското стопанство или в някое предприятие? Ето такива ще изнасилват старици и малолетни момичета! Зверството е изписано на мордите им ! Каква тъпота, подлост и зверство лъха от тях! Българи да вземем нещата в свои ръце !
220
4
 
32
 
! Отговори
Мила преди 12 години
Тези от снимката са привърженици на радикалния ислям, поругават християнските ценности и достойнството на българския етнос, създават етническо и социално напрежение, за това трябва да бъдат съдени, най-малкото 10 години затвор, за назидание на другите, като особено опасна антиобществена проява!Лъжат ***, толкова са усмихнати и щастливи на снимката, не изглежда въобще да ги е страх!Има доказателства за тяхното безчинство и истинските им подбуди за действие!