Сидеров сезира прокуратурата заради гаврата с историята ни

Младежите на снимката са от "турска рап група от Добричко", твърдят от Атака
Обновена: 21 окт 2012 15:16 | 21 окт 2012 12:57,
876
Сидеров сезира прокуратурата заради гаврата с историята ни
Снимката във Facebook, която предизвика вълна от гневни коментари.

Лидерът на Атака Волен Сидеров сезира прокуратурата заради взривилата интернет снимка, на която роми са заели непристойни пози и държат в ръцете си изображения на Васил Левски, Цар Симеон и Княз Борис.

Вчера националистите разпространиха снимката с искане към обществеността за разпознаване на лицата, които участват в "гавра с националното ни достойнство".

"Само за няколко часа бяха идентифицирани лицата, част от турска рап група от с. Крушари, област Добрич", пише в съобщение на партията.

Искането на Атака е тримата младежи от снимката да бъдат подведени за отговорност за хулиганство и всяване на религиозна омраза.

От партията съобщиха още, че вчера техни активисти са правили многократни опити да се свържат с единия от участниците в това престъпление, като според тях той се казва Али.

Още по темата

Още утре Атака ще внесе въпроси към министъра на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, както и към министъра на образованието Сергей Игнатов, уверяват националистите.

От ВМРО пък обявиха, че тяхно разследване във Facebook установило, че младежите са ученици от 11 клас в Професионалната гимназия по автотранспорт в Добрич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


876
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
666
0
 
2
 
! Отговори
ьць преди 11 години
ВОЛЕН ПРЕМИЕР!!!!! САМО АТАКА И ЧЕРНИТЕ КАТРАНЕНИ ХОРА НА СМЪРТ!!
665
1
 
3
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Да видим сега кой е по-луд: Сидеров, който сезира прокуратурата при гавра с българската история, който от 10 години предупреждава, че държавата ще стигне до това положение или онези, които ще си затворят за пореден път очите пред подобна "ромска" изява. На мен ми се струва, че вторите са далеч по-напреднали в болестта си. Само Атака и Да живее България!
664
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 11 години
До АнонименНИЩО! Какво правят органите на реда с престъпниците от *** произход? - НИЩО! На тях все нищо не им се случва, все нещо не са разбрали и винаги са невинни, а ние - българите, сме мръсни расисти! Как не съм чула да осъдят на доживотен затвор *** за убийство?! Да ги съдят за неплатени данъци? Няма как, законите за тях не действат, а за моите родители са железни!!!
663
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sidarrrov dase radva 4e portretamu nee na mistoto na kniza 4e togava hepten 6te6e daia vtasa
662
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен-браво бе дете,сигурна съм че когато станеш на моите години държавата друга песен ще пее,но само ако повече дечица отгледаме такива като теб,но за съжаление и родителите се изпедепцаха та не съм сигурна какъв материал точно отглеждат;ДАНО ДА ИМА ПОВЕЧЕ КАТО ТЕБ МИЛО ДЕТЕ ЧЕ ДА Я БЪДЕ БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ СЕ СРАМУВАМЕ ДА СЕ НАРЕЧЕМ БЪЛГАРИ
661
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 840И аз не разбирам защо в Кърджали турците унижиха Българската история,нали все пак живеят в България и се водят Българи..
660
6
 
2
 
! Отговори
пак ли бе? преди 11 години
някъде в интернет пишеше, че тези имали хубав успех в училище - около 4.50 бил.Ей такива като Сидеров и Костов докараха БГ до това!Докато ние се мъчим в елитни училища и ни скъсват задниците от учене и накрая имаме нисък успех (около 3.50) тези неграмотни и *** *** в разни скапани училища в Добрич и Варна получават лесно оценки. А после дори и висшисти стават и то по-лесно от нас.
659
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбирам защо унижавате турците,тези момчета БЪЛГАРЧЕТА от РОМСКИ произход
658
1
 
4
 
! Отговори
na mayka ti ... преди 11 години
kvaTURSKA rap grupa ve psihpt glupa ne gi li vijda cyala bylgariya i vseki normalen bylgarin 4e tova naturalni ROMI ( mahgali i *** ) no toz pe*al ot ataka gi nari4a Turci za da vnese etni4eska omraza v stranata a posle *** vnasyali etni4eska omraza , bahti bolniya mozak no nego go dyrji naroda tam v parlamenta za tova nyama da se opravi nikoga tova pole BG 6toto e pylno s ov4ari i ovce edno golyamo stado upravlyano ot ov4ari v bukvalniya smisyl
657
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
6TE SVAR6I KOGATO DOIDE NA VLAST--GLASUVAITE ZA ATAKA-
656
12
 
12
 
! Отговори
един преди 11 години
ПИТАМ ,какво е свършил черно на бяло Сидеров от това за което говори? Само приказки!
655
2
 
28
 
! Отговори
без име преди 11 години
В България има много *** и тези са част от *** .Но нищо няма да им направят защото идват избори ,,а всеки знае какво предприема властта пред избори ....нищо!Гласовете на тези им трябват- и то много!
654
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали искаха да съдят певец заради гавра с националните символи. Хайде сега тия да почукат малко камъни някъде.........
653
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В трудови войски на работа ????
652
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХРНИ. КУЧЕ да те ЛАЕ.Я да ПОРАБОТЯТ за обществото ?
651
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е Пусито Костович ?
650
0
 
20
 
! Отговори
Да Поработят за 2 г. преди 11 години
834. За такива изяви в Америка отиват на принудителна работа . Това е най възпитателното ? От какви помощи живеят тези 11 класници ?Много противоречия , в 11 клас , не са повтаряли , незнаят добре български , преди ерок по история , ох за първи път виждаме такива снимки, я да ги развеем и по интернета ,
649
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гласувам за АТАКА със сигурност вапреки че до сега не ги харесвах
648
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво прави правителството срещу тези ***
647
2
 
10
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
.... У МОМЕНТА *** ПРААТ ДЕЦА...ВИЕ ШО ПРАИТЕ....?