Тегленето на бърз кредит е още по-лесно, ако спазвате 7 съвета!

Така смята Неделчо Спасов, изпълнителен директор на Изи Кредит
Спонсорирано съдържание | Обновена: 19 ное 2012 14:42 | 19 ное 2012 13:55, Петя Славова
Тегленето на бърз кредит е още по-лесно, ако спазвате 7  съвета!
Снимка: Изи Кредит

За първи път в България наръчник информира хората за най-важното, което трябва да знаят за бързите кредити. „Наръчник на разумния кредитополучател – 7 полезни съвета за теглене на бърз кредит” е част от мащабна кампания на Изи Кредит за повишаване финансовата култура на обществото.

Съдействие при неговото разработване оказаха експерти от Комисията за защита на потребителите. Половин милион копия от него вече се разпространяват в цялата страна. Има го и на уебсайта на Изи Кредит - www.easycredit.bg Наръчникът съвпада с период на бум на търсенето и предлагането на бързи кредити в България. С тях хората подкрепят семейните си бюджети.

За кого ще е полезен наръчникът за бързите кредити? Защо тези заеми станаха толкова популярни?

Наръчникът е за всички, които все още не познават добре тази финансова услуга или гледат на нея подозрително. Той е написан на съвсем достъпен език, за да могат клиентите да се ориентират лесно. Всеки може да си запази копие от него и да го ползва, когато му се наложи да тегли спешно пари назаем. Бързите кредити имат три много важни предимства – те се отпускат много бързо, по удобен за клиентите начин и при минимални изисквания. Освен това те са изключително полезни за спешни и неотложни плащания.

Повече от половината заеми, които отпускаме всекидневно, финансират важни за дома и семейството разходи и покупки като плащане на битови сметки, ремонт и обзавеждане на жилището и колата. Много хора подкрепят с тях и малкия си бизнес. На всеки се случва да се нуждае спешно от малка сума назаем за неотложен разход. При Изи Кредит клиентът дори няма нужда да се разкарва до където и да било, защото кредитен консултант ще му донесе парите направо в дома.

Още по темата

За какво трябва да внимават потребителите най-много, когато теглят бързи заеми?

За неправомерни клаузи в клиентските договори. Някои фирми задължават клиента да не изплаща предсрочно кредита си. Или изискват от него цялата лихва до края на периода. В закона ясно е казано, че при предсрочно погасяване, лихва се дължи само до момента, в който клиентът реално е ползвал кредита. Затова и в наръчника за бързите кредити съветваме хората да четат внимателно всички документи предварително.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации