Нямаш пари за море? Надявай се на "висяща почивка"!

Това е най-новата инициатива на туроператорски фирми
Обновена: 25 мар 2013 17:28 | 25 мар 2013 17:03,
92
Нямаш пари за море? Надявай се на "висяща почивка"!
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Млада варненка, последовател на кампанията “Висящо кафе”, предлага в личния си Facebook профил инициативата "Висяща почивка" и "Висяща екскурзия".

Икономист по образование и собственик на туроператорска фирма, русата дама вчера е написала на стената си в социалната мрежа следното съобщение: “Предлагам инициативите "Висяща почивка" и "Висяща екскурзия". Имам туроператорска фирма! Естествено, първи трябва да се включат хотелите и туристическите агенции от Варна, защото по традиция Варна винаги е първа, после всички хотели и туристически агенции от България“.

„А представете си, ако се включат хотелите и агенциите по света. Ей тогава ще има доста висящи! На когото му харесва идеята, да ме подкрепи!”, призовава Грета Веселинова.

Още по темата
Предложението й е изписано на български и на английски език. Към него вече са се присъединили няколко души.

Междувременно кампанията “висящо кафе” става все по-популярна във Варна. В нея вече са се включили няколко заведения, хлебопекарни и магазини. Предстои всички обекти, които ще последват благородната кауза, да бъдат обозначени със специални стикери.

Идеята за благотворителната инициатива на хората в мрежата е по история на Тонино Гуера - разказ на една негова случка с режисьорите Федерико Фелини и Виторио Де Сика. Накратко - хората, имащи възможност, могат да предплатят кафе за следващия, който може да няма пари за топлата напитка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
до Грета Веселинова преди 11 години
"Пенсионери от Австрия ще открият сезона в Слънчев бряг. Те ще пристигнат в курорта на 24 април..."Г-жо Веселинова, ако успеете да прокарате идеята сред тези пенсионери Ви признавам за туроператор 1" Само си представете тези пенсионери да оставят по една "висяща почивка" за наши пенсионери!
72
0
 
0
 
! Отговори
:)руса дама преди 11 години
Това си е направо фантазия, но за всички мераклии за висящи мадами...умната, че има и "висящи тъщи":)))))))Един човек си върви по улицата и чува една жена да вика: - Помощ, помощ. . . . . . Мъжът поглежда нагоре и вижда една жена виси за парапета на терасата си на десетия етаж и един мъж я бие по пръстите. - Защо я биеш? - пита мъжът. - Ами, тя ми е тъща. А мъжът отдолу казва ядосано: - Брей, че се и държи, мама и ***!
71
0
 
0
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Нямаш пари? Да ти виси!
70
0
 
3
 
! Отговори
Мей-мей преди 11 години
Това за почивките е пълна глупост с цел реклама.представяте ли си някой изпаднал човек как се явява пдед луксозния хотел и как ще се чувства.Иначе идеята за кафе и закуска е похвална,стига да не са опорочи от алчните собственици или персонал.тук е мястото на Българската православна църква-да организира кухни за бедни,където всеки да помогне,а не само да лапат.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фен съм на висяща заплата....
68
0
 
4
 
! Отговори
Смешници висящи преди 11 години
Абсолютна идиотщина. Грябва да си пълен ***, за да се вържеш на тази глупост. Висящи мозъци, а не висящо кафе. Няма ли наистина малко мозък в хората, за да се връзват на тая измишльотина, обслужваща собствениците на заведенията.
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахахахаха бедните бугарски полупримати нямат пари за кафе пък остава за почивка
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЪРСЯ ВИСЯЩА МАДАМА :)
65
0
 
8
 
! Отговори
hahah преди 11 години
Че този следващия, който уж няма пари за кафе, защо да влиза в заведението с празен джоб?Ще намажат ромите и барманите. Висша глупост ми се струва.
64
0
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
нали се сещате , че дори и някой да плати тн висяща почивка служителя зад гишето веднага ще я продаде на някой "познат" вместо да я даде на някой непознат човектова са неща за европейски държави не за *** махала
63
1
 
1
 
! Отговори
Мънгал преди 11 години
До Мераклия......Знам де има "висяща ***"- дажи много висящи.....Висят на вратовете на спортните съдии....ммммм на реголировчиците ... на даскалите по физическо .Бе като се замислиш голямо висена на ***
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая па офцъ много умна ще ми дойде.
61
1
 
3
 
! Отговори
дамн преди 11 години
Глупакът е в състояние да изврати и най-доброто начинание. Грета Веселинова - НИКОГА няма да ползвам услугите ти...
60
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До Мераклиятова ми хареса
59
0
 
19
 
! Отговори
Мераклия преди 11 години
При платената любов няма ли да излезне инициативата - "висяща ***", предния плаща за следващия?
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялото общество е адски сбъркано!!!
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз искам на пътуване из Латинска Америка на стоп
56
0
 
13
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Всъщност ако ще е висящо,. то да са висящи самолетни билети за някъде на запад.Види се че тука и след столетие ще царува простотията.
55
5
 
7
 
! Отговори
ВАНЯ преди 11 години
КОЙ ГЛУПАВ ЧОВЕК ПИШЕ ОТРИЦАТЕЛНИ ОЦЕНКИ???
54
0
 
5
 
! Отговори
ШАПКА НА ТОЯГА преди 11 години
...........................................Олинклузифна Алкохолиада..........................................................Добре дошли приятели на Слънчев град,ще ви напоиме всички до откат!Олинклузифни туристи само СПОКО,гълтайте по много и ще спинкате дълбоко!Само не ме питайте за бандерол,щото ще получите ..*** гол!