Многодетни татковци се гласят за депутати

Делян Добрев чака трето дете наесен, шефът на НАП вече има три
Обновена: 3 апр 2013 15:16 | 3 апр 2013 15:16,
42
Многодетни татковци се гласят за депутати
Делян Добрев Снимка: Impact Press Group

Ексминистърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще става баща за трети път. Това потвърди самият той при регистрация на листата на ГЕРБ в Хасково днес, където Добрев е водач.

Бившият министър има две деца - момченце и момиченце. Александър е на 9 години, а сестричката му Ина е на 6 и тази година ще е първокласничка. Все още не е ясно дали в дома на Добрев ще проплаче момченце или момиченце. 

Очаква се през септември бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма да се присъедини към отбора на многодетните татковци, какъвто е и следващият в листата на ГЕРБ за Хасково. 

Това е изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов. Той е горд баща на 18-годишен син и две дъщери на 12 и 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Държавата не потърсила от ЧЕЗ 196 млн. лева!!!!!Министрите на икономиката от кабинета "Борисов" може да се окажат "клиенти" на прокуратурата. Това стана ясно вчера, докато от обвинението представяха резултатите от проверката на енергийния сектор, започнала покрай протестите срещу високите сметки за ток.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хем приказвате, че на младите не се давал шанс, хем някой като им даде го оплювате, че тоя бил калинка, нямал опит, нямал стаж? Еее, че кво искате, бее?
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Гражданин Какво е завършил и какъв специалист е той.През 2002 г. се дипломира като бакалавър по икономика в Уеслианския университет, гр. Мидълтаун, щата Кънектикът, САЩ. Има специализации по счетоводство и финанси в Лондонското училище по икономика и политически науки.Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство. Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп в София.
23
1
 
1
 
! Отговори
сцила преди 11 години
да му е живо и здраво бебето, ама таткото за нищо не го бива. Това момченце е пълно единствено със злоба и болна амбиция. Явно е чуло, че в тая партия много се краде, та така се напъва. А иначе го видяхме колко безпомощно може да бъде, когато става въпрос за сериозна политика. Я да се връща у дома и да си доиграе на чичо доктор.
22
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Размножават се като *** тези долни ***!
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И двамата не са ми симпатични, но според мен такива трябва да са хората във властта. Със стабилни семейства, образовани, да имат представа как се гледа дете в днешно време, да мислят и за друг, а не само за собстевния си г*з. За протокола и аз съм с три деца.
20
1
 
7
 
! Отговори
НАГОНОУСМИРИТЕЛ преди 11 години
Ексминистърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще става баща за трети път.Фондация Бил и Мелинда Гейтс призовава всички велики умове да измислят евтин, усилващ осезанията кондом, който да може да бъде широко прилаган в развиващите се страни.
19
7
 
12
 
! Отговори
майка и баба преди 11 години
И моя син иска да си има второ детенце, ама при тази беднотия не смеят. То градини ли има, то място в училищата ли има? Е, ако си крадльо министър може и повечко да си направиш. Нека е живо издраво детенцето. А, на таткото пожелавам доходите на моя син. който е с две висши образования.
18
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А тия тактковци, ако се окаже, че влязат в затвора, вместо в Парламента, то кой ще им гледа децата?!
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При предсрочни избори наесен Добрев може да не помирише повече парламента.
16
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
То тези по всички Медии разправят как Работят по 25 часа от 24 възможни за Народа и на всичко отгоре и Деца правят,как ли става това
15
3
 
12
 
! Отговори
Васко преди 11 години
Този е масон от ложата "Слънцето на тракия". Такива не трябва да се допускат в политиката, тъй като те служат на техните си бизнес интереси от кръговете, а не на народа.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на тях ! Поздрави ! / Искам и аз 3 деца , ама нема пари /
13
5
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Момчето може да е и добро но и той е калинка. Какво е завършил и какъв специалист е той.Той става за специалест или най много за главен специалист по нещо което е учил, ама чак за министър. Толкова ли е изпаднала България, ча да няма по стабилни и компетентни личности. Ама буда си ги избира по равнището на неговия капацитет. Жалко!!!!!!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаеми ***, от кога за вас 3 деца са много?
11
6
 
12
 
! Отговори
Платена публикация преди 11 години
Разплаках се от умиление!
10
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Истинските" българи с по 3 деца не сме двама или трима, но не сме и гербаджии да кудкудякаме. Впрочем, Дилянчо като го гледам, е ползвал "помощ от приятел".
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Драго ми е, че ГЕРБ така присърце прие програмата на БСП за трето дете във всяко бг семейство!
8
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са истинските българи. С много деца. Мислят за бъдещето на нацията. Иначе *** ще ни превземат след 20 години. Всеки българин - с поне три деца. Почвайте.
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Епа ще ги отгледаме и тях кво толкова, аз съм почнал още от сега да заделям по малко за тяхното обучение на запад и къща в престижен квартал. А мойте ще останат тука да им робуват да може да изкарат следващото поколение ...