Флоров казва "сбогом" на МВР

Той е подал молба за напускане на министерството
23 май 2013 17:00,
47
Флоров казва "сбогом" на МВР
Снимка: архив Булфото

Бившият директор на ГДБОП Станимир Флоров напуска системата на МВР, след като е подал заявление за доброволно напускане, съобщиха  от пресцентъра на МВР за “Фокус“.

Станимир Флоров беше отстранен от длъжност, след като прокуратурата образува досъдебно производство срещу него за подкуп в особено големи размери.

Обвинението започна проверка, след като медиите и прокуратурата получиха серия от документи с гриф “Строго секретно“, в които се твърди, че Станимир Флоров дълги години е бил разработван за това, че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.

В началото на тази седмица стана ясно, че на Флоров му е бил отнет достъпът до класифицирана информация с решение на Държавната комисия по сигурността на информацията.

Като шеф на ГДБОП Флоров имаше най-високото ниво достъп до класифицирана информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
3
 
! Отговори
Флоровъ преди 10 години
Остава само някой хубав ден да мога да прочета за него, за тях информация относно житейското им битие придружена с актуална снимка и окачена на някой стълб......ей това ако видя ще си кажа ....има справедливост.
37
1
 
8
 
! Отговори
Виктория Генчева преди 10 години
На колко ъплоудъри от тракерите по заповед на тая *** гад ДеФлоров им откраднаха/конфискуваха компютрите само заради някакви качени филмчета. Влизат с взлом в къщите в звездните си полицейски акции, стресират на макс роднините на жертвите си и ги изкарват най-големите престъпници в държавата и водят и до днес дела с тях! А корупцията, кражбите, *** престъпност, наркотиците, проституцията, трафикът на хора, това са много, ама много по-малки грехове за държавата от един опасен ъплоудър!
36
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи БСП пак ще мафиотства - честито
35
0
 
8
 
! Отговори
lud преди 10 години
човека гледа налудничево.
34
0
 
10
 
! Отговори
кур'капан преди 10 години
МВР никога няма да се оправи, от 100 години насам все едно и също = баща началник, детето завършва Симеоново и се издига до началник много бързо, други цял живот на тръстиката.. И всеки му се знае потеклото, адския връзкар и никой не смее нищо да им каже, всички офицери се навързват със силните на деня, с подслушвания и мафиотски игри и т.н. За парите няма политика и няма пол, раса и т.н. Затова и *** и турците си плащат и не им правят проблеми нито за наркотици, нито за измамите
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има още! МВР е претъпкано от *** , шуробаджанаци и конфликт на интереси
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DANO DA OSTAVIAT OBIKNOVENITE FORUMTSI DA SI PISHAT NA VOLIA VE4E AMAN OT TAZI DIKTATURA NE 4E NE SI PISHEM AMA VSE TRIABVA DA SE KRIEM NE E SASHTOTOKOGATO SAM SIGUREN V SISTEMATA SHTE SE REGISTRIRAM KADETO MI XARESVA!!!!!!!!!!!!
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов правилно беше преценил,че МВР-то може да донесе много червени точки на неговото управление.Грешката му се състои в това,че на чело на тази структура сложи човек,който цял живот е носил папки,шлифери и е подвързвал сл.карти с червени кончета!Ей това е олицетворение на поговоркат,че на *** човек власт не бива да се дава!
30
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такива професионалисти ,като Флоров ги гонят,а престъпниците свободни.Правителството на Бойко има грешки в социалната и други сектори,но по отношение на мафията и дребната престъпност имаше положителна промяна.За това толкова злостно ги преследват.
29
2
 
11
 
! Отговори
Рашко Орешарски преди 10 години
До 29 -тия колега . Пич за какви герои от прехода говориш като че преходът е свършил защото те така са решили ? Според мен преходът тепърва трябва да се случва да се състои . Всичките крадци облечени в червено , синьо и други цветове на гей знамената трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора .ТРябва да им бъде конфискувано всичко придобито след 1989г на тях и на роднините им . Така постъпиха в Еквадор върви виж как живеят сега и дали са зле като нас ? Определено ще хълцаш Аиде лека вечер
28
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМА ТОЗИ НАДУТ *** НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ТРЪГНЕ СЪС 20 ЗАПЛАТИ А С БЕЛЕЗНИЦИ!!!!!!!!
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така си тръгват всички от МВР - доброзорно
26
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МУТРА......НА ЦВЪЦКО МУТРИТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ ЕДИН ПО ЕДИН-ВРЕМЕ Е!!!!
25
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мда,след Флоран Фльорес и другите плъхове напускат
24
7
 
13
 
! Отговори
rg преди 10 години
Така е. За всички има СРС-та,за Костов,за Серго,за царя и за всички герои на прехода,които са разполагали с власт и са се облажили. Сега който не слуша като Бойко или Цецо и се опита да промени нещо ще си носи последствията..
23
7
 
7
 
! Отговори
до 25 преди 10 години
окичен не окичен червен ***. Създаден от червените в полза на червените.
22
2
 
25
 
! Отговори
ТОМА НЕВЕРНИ преди 10 години
аРЕ СТИГА БЕ,ТОВА ИЗМИСЛЕНОТО МОМЕ-ГЕНЕРАЛ,КАКВИ ГИ ВЪРШИ???Какви пенсии,какви 20 зплати,тоя е за затвораааааааааааа(а навярно и тяяяяяяяяяя)
21
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отегля се по собствено желание за да не бъде уволнен по дисциплинарен ред. И тогава няма ги онези 20 заплати по около 2500 лв на месец.А ДАЛИ ЩЕ МУ ПОТРЯБВАТ ТАМ КЪДЕТО ЩЕ ГО ПРАТЯТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА
20
7
 
28
 
! Отговори
до 22 преди 10 години
Червен ***, ама окичен с гербери!
19
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредния червен *** се оттегля от системата!