На кафе пред НС, ама кафето свърши!?

Десетки пак се събраха, сирената е тук, мегафонът - също
19 юли 2013 09:31,
162
На кафе пред НС, ама кафето свърши!?
Снимка: архив, Булфото

Няколко десетки се събраха на петъчен протест пред парламента. На инициативата, която започна под мотото "На кафе" пред парламента, вече почти няма кафе.

Будката за кафе стои самотна, а около нея - амбулантен търговец на свирки и знаменца.

Движението пред парламента е отворено, колите също преминават свободно.

Повечето протестиращи са се събрали на задния вход, но са видимо по-малко от вчера.

Отново обаче дошлите хора са доста шумни. Чу се и станалата вече част от протеста сирена.

Дежурният на протеста мъж с високоговорител отново сипе остроумия по влизащите депутати, въпреки че повечето пъти не различава кой е народен представител, кой служител на НСО и кой служител на парламента.

Част от протестиращите крещят откровено нецензурни думи по влизащите в сградата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
28
 
! Отговори
Йосич преди 10 години
И търпението на някои хора взе да свършва, не може театър до безкрай!
46
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То не само кафето ще свърши и паричките не са безкрайни ...
45
7
 
39
 
! Отговори
DDD 67 преди 10 години
Нека сега направим една кратка равносметка: по една случайност офиса ми се намира в зоната на протеста, заради който от една седмица не можем да работим нармално. Съответно губя пари. Ако осъдя общината за пропуснати ползи, нека "интелигентните" протестращи познаят от чий джоб ще извади парите същата тази община, за да ме обезщети? От техния. Под формата на данъци. Е какъв е тоя зор да губите пари? Това е идиотия!
44
10
 
2
 
! Отговори
До 61 преди 10 години
А ти манга ли си?
43
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати снимката, това българите такива ли сте?
42
11
 
32
 
! Отговори
DDD 67 преди 10 години
Какво става, ГЕРБ-ерастчета, Тиквата Борисов да не би вече да попривърши парите? Не може да бъде! Що не поиска на заем от Офшорко Плевнелиев?
41
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКА- А защо търпяха предните досега.Значи са платени или обслужват интереси.Уж беше за тока и мизерията в България а сега се *** и подмени в полза на някого.И това става постепенно не изведнъж.Излиза така ДА СИ ХОДЯТ ТЕЗИ ЧЕ ДА ДОЙДАТ "ОНЕЗИ".Иначе няма логика в протеста без конкретни искания а само смяна на "КУКЛОВОДА". Те вече ни се интересуват от икономическата безизходица в страната.
40
2
 
12
 
! Отговори
до жорката преди 10 години
"П.С.Средностатистическата българка още след 1-ваат година се връща на работа, да не кажа и по рано"Ама разбира се, нали нейната 50-60 годишна майка е трайно безработна да и гледа детето....
39
12
 
35
 
! Отговори
още 1425 дена преди 10 години
Абе тея безработни *** ша си изкарат кефски оставащите 1425 дни.... Двойна надница сутрин и вечер, кафета, банички, кифтета и бири на корем, а повече надник и ако си с дете ако караш колело, детска и особено инвалидна количка .... и така "хей живот здравей, здравей още 1425 дена"
38
37
 
14
 
! Отговори
Миро преди 10 години
Толкова ***, събрани в един форум, рядко могат да се срещнат! Абе, илитерати първобитни, безмозъчни миязми, кръстоски между чехълче и зелена ***, робски психясали душици, дупедавци полуграмотни, дърводелски рендета - как не ви е срам да плюете по хората, които са излезли по улиците и заради вас и вашите деца? Като ви е страх да протестирате, поне не ругайте свободомислещите, енергични и свестни хора, искащи да отхвърлят ярема на мафията и олигархията! Заради такива дървояди като вас не си заслужава човек да се бори, не си заслужава дори да се оправя тази държава - защото тези, по улиц
37
5
 
34
 
! Отговори
прослави ни по Вселе преди 10 години
Еди Сугаридзе трябва да живее, защото ни е нужен за да прави още много гладни стачки.... все пак комунизма няма никога да си отиде и за него има бъдеще....Еди трябва да живее щото може да отива да гладува и в много други страни на земята, а даже можи да ходи и по другите земни кълбета, където не са запознати с гладуването му..... Дерзай Еди, прослави ни по Вселената ....
36
28
 
6
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
До вещица "Герберугите започнаха да пестят парите" Да пестят ги, за разлика от куминягите да плащат на такива като тебе, да вдигат песии и майчинсто.. Чудно от къде ще се намерят пари.. П.С.Средностатистическата българка още след 1-ваат година се връща на работа, да не кажа и по рано
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ганди Е кой ще протестира пред офисите и предприятията на олигарсите, нали няма да му платят, а и протестиращите там си работят.
34
5
 
16
 
! Отговори
не става така... преди 10 години
в един стар виц... пита изпитващият: "Колега, кое прави революцията?".Изпитваният опитва:"Партията...,революционерите...", "Колега, кое прави Революцията" и нашият пак пробва "Партията...". "Гладът, уважеми Колега! Революцията се прави от глад!" .... стар комунистически виц..ама не съвсем. :( Умните без гладните в историята революции на площада не постигат
33
30
 
8
 
! Отговори
Истината... преди 10 години
Сайта Днес.бг е на Пеевски !
32
31
 
10
 
! Отговори
ха преди 10 години
До Чудна работа!От къде ти информацията? Даже от "Позитано" не са пускали подобна лъжа. Вчера беше един от най-масовите протести от самото им начало. Имаше ужасно много народ. Толкова се смешни и жалки всички. Най-лесно е да отричаш (*** първите 10 дни така правеха), после да обиждаш (после започнаха ***, пияни, беззъби и т.н.), когато нямаш аргументи. Нема по-*** и нагъл античовек от комуниста! Съсипаха я тази държава ***, да им се върне тъпкано на всички червени пиявици!
31
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберите първи заминаха на море. Повечето са в Евскиновград и за "добре свършена работа" ползват всички екстри и намаления. И така до краюя на мандата през 2017 г. за какво да се бъхтат в парламента, партийната субсидия на всеки депутат е поне 5 пъти колкото заплатата в Народното събрание!Това да си гербер е голям гяволък! А платените и сини *** нека трамбоват жълтите павета в центъра на София!
30
3
 
33
 
! Отговори
ао преди 10 години
и кой да дойде а, Боко Мутрата с Фидоска ли?И забравих Цвъкопо *** протестъри не е имало по света, да не знаят какво искаткато не знаете какво искате - последен вариант - ВАС ДА НАЗНАЧАТ,Е КАКВО МОЖЕТЕ, ОСВЕН *** И лозунгите, които друг ви пише и плаща
29
13
 
41
 
! Отговори
+-+-+-+- преди 10 години
Ako спрете да ни занимавате с десетината *** ще е най-добре! И полицията да се вземе в ръце и да ги измете!
28
4
 
35
 
! Отговори
аз преди 10 години
До omgНе е вярно! Бяха 400 000!!! А може би и 4 000 000!