Не спира работата за спасяване на затрупаните миньори

Екипите, които копаят в рудника, напредват, но бавно
Обновена: 21 юли 2013 09:54 | 21 юли 2013 09:50, Елка Василева
15
Не спира работата за спасяване на затрупаните миньори
Снимка: БТА

Шести ден продължават спасителните дейности по изваждане на двамата затрупани миньори Иван Лазаров и Николай Михайлов в рудник „Ораново” в Симитли, съобщи за „Фокус” директорът на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” главен инспектор Георги Пармаков.

Още по темата

Екипите, които копаят в рудника, напредват, но работата става бавно, тъй като калната маса, която е в рудника, е много тежка за извозване, посочи главен инспектор Пармаков. По думите му в рудник „Ораново” е създаден непрекъснат режим на работа от спасителните екипи, които търсят двамата затрупани миньори.

На 16 юли в рудник „Ораново” загинаха двама миньори, а други двама-Иван Лазаров и Николай Михайлов останаха под земята и все още се издирват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
4
 
! Отговори
alen.shakirov преди 10 години
До PeshonizerМи те управляват от 1945 с изключение на ИВАН КОСТОВ,КОИТО И ТОЙ ИМ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ИЗКАРАТ ПАРИТЕ В ЧУЖБИНА И ДА НАПРАВЯТ ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ.За това са виновни,а и да не забравяме,че е от Перник,а там са най червения град.Така като го гледам собственика е пълна мутра и пере на ДС парите.Така че вече знаеш от къде знаем,че са на червените.
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Потърсете помощ от ЕС иначе ще копаете до коледа ..Бог да е с горките момчета!!!
6
4
 
17
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Не схванах как точно БСП са виновни в случая :) Вижте снимката. Тоя рудник не е виждал поддръжка от 1989-та. И въпреки това, нито едно светло правителство си е позволило да го затвори. И да прехвърляте вината за 24 години безхаберие на едно правителство, което управлява от 30 дена е смешно... показва интелектуалните ви дадености и по-точно конкретната липса на такива :)
5
3
 
3
 
! Отговори
pragmatik преди 10 години
До икономистti ne si nikakuv ikonomist 6tom ne slaga6 i GERB v tova 4islo....puk te sa si edno i su6to...ama dokato ima baluci da im vruzvat na igri4kite...
4
2
 
38
 
! Отговори
Mnenie преди 10 години
Собственикът на мините е купил кола за 700 000 лева на сина си, а в същото време мината е на загуба 5 ммлиона....Защо трябва да се дават природните богатства на частни лица!?!
3
2
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Прав си да, но все пак не се знае и какви са условията там и дали има достъп за такава машина. Може и да имат такава машина, но да не може да се ситуира и ползва там. Но има и могат да внесат такива спасителни, които могат да направят тунел и едновременно с това да се укрепва, колкото да изкарат самите хора. Те са по компактни. В момента копаят така все едно правят завършена галерия с укрепвания и т.н., а за това няма време ...
2
2
 
14
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
НАДЕЖДАТА ....Е НОВИЯТ БОГ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ 23 ГОДИНИ.....
1
11
 
27
 
! Отговори
икономист преди 10 години
Ето ви още един нагледен пример за назначените капиталисти от БСП-ДС. Приятел на Гоце Първанов и хоп капиталист. Това е за съжаление с 90 % от т.н. новоботаташи. Такъв *** ще мисли за иввестиции, грижа за работниците-Никога това не може да стане. И защо бедните гласуват за БСП-ДС и те не знаят. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.