Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията

Харесвам лидери като Сергей, Антон, Мая, заяви певецът
Обновена: 28 яну 2014 10:46 | 28 яну 2014 10:46, Александър Попов
379
Шамара: БСП е единственият носител на демокрацията
Снимка: Dnes.bg

Мишо Шамара скочи срещу социоложката Боряна Димитрова, като я определи като "новата Мира Радева". Димитрова бе гост в студиото на Нова телевизия тази сутрин, за да коментира със своя колега Кънчо Стойчев политическата ситуация. Преди ден излезе последното проучване на "Алфа Рисърч", според което с появата на АБВ БСП губи около 20 на сто от миналогодишните си избиратели и отстъпва първото място на основния си опонент ГЕРБ.

Изводите на социоложката обаче хич не са допаднали на рап певеца.

"Гледам новата Мира Радева как обяснява, че Първанов като се е отцепил от БСП с него са тръгнали младите и интелигентните, а тъпите и старите останали в БСП. Ако някой човек е поне малко умен, ще види, че отцепването на Първанов има една основна цел по две основни причини. Целта е събаряне на Станишев и БСП от власт, причините са егоцентризма и алчността за власт на бившия президент", написа Шамара във Facebook.

Той набляга пред "рисърч мрисърч хорицата", че е бизнес ориентиран човек, демократ и в мозъка на костите, въпреки образа му на "тъпак".

"Смея да твърдя, че съм човек с огромна обща култура и ще си призная -  чета много. Май току-що си съсипах рап кариерата... Баща съм на две деца, живея в голям град, обиколил съм света, живял съм в най-голямата демокрация - САЩ, посещавал съм и най-голямата комунистическа страна в света Китай. До преди 4 години мразех по дефолт БСП и митичните злодеи "комунистите", а до преди 2 години не съм мислил въобще, че ще стана съмишленик на Сергей Станишев", разяснява Шамара.

Още по темата
Според него той бил със сравнително правилна преценка и било очевадно, че Първанов играе единствено и изцяло в полза на връщането на власт на Бойко Борисов.

"Умните и млади хора виждат, че в политическата ситуация в момента единствената сила, която успя да се коалира правилно и има потенциала и свали безпрецедентното авторитарно управление на един изключително вреден за демокрацията човек като Борисов. По ирония на съдбата или по закономерност БСП в момента са единственият носител на демокрацията и поддръжник на бизнеса. Но не на монополите и картелите. И да завърша с постоянното ви демонизиране на възрастните хора като "тъпи комуняги" . Госпожо, определено старите хора не мечтаят за диктатура, а искат времената, когато имаше работа за всеки и имаше ред и дисциплина", продължава тирадата си срещу Димитрова Шамара.

Той завършва пламенно, като заявява, че не иска диктатура, не иска авторитарно управление, не иска комунистически строй, не иска цензура, не иска репресии, а искал свобода на словото и бизнеса, ред и справедливост.

"Именно за това в момента подкрепям БСП. И по-точно младите и лидери като Сергей, Антон, Мая или коалиционните им партньори като Мартин и Курумбашев", завършва Мишо Шамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не му се сърдете,той просто е ***!
299
1
 
6
 
! Отговори
Биг Дик преди 10 години
Шамар марш в най-голямата демокрация Северна Корея да въртиш на Ким орални лейбъли....нали твоите другари се учат от него на "демокрация" *** плешив......Жалко че диктатора Боко не те вкара в панделата да се забавляват съплеменниците на 100 кила с теб в централния софииски затвор :-)
298
3
 
6
 
! Отговори
Борис преди 10 години
Доказан ***
297
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление медицината е безсилна в случая с това недоклатено джудже.А ние се подигравахме на Веско.Той поне може да пее. Срам за БСП.Тая природна грешка,това недоразумение да ти е фен е голям резил.Той бил бизнес ориентиран и демократ?Абе шебек,къде ги научи тия лафове?На контра протестите с беззъбите баби ли?Помниш ли как другия *** Слави Бинев те заведе в Брюксел и как охраната те изхвърли на улицата като мръсен ***.Толкова си ***,че и за шоу не ставаш.
296
2
 
10
 
! Отговори
ХА ХА преди 10 години
До преди 2 години, когато ми дадоха едни пари за да говоря простотии, бях против БСП! Ама след това разбрах че това са моите хора, казал ЕнтеУигента Шамаров!? Ха ха, смешен ***, ходи в цирка, може по-голям успех да имаш! *** ***!
295
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шамар, самият факт,че само ти и още няколко познати герои се въртите из всички медии е доста показателен за нашата демокрация.Такава демокрация практикували в древна Спарта-не били нужни сблъсък на мнения и идеи,а достатъчно било да си най-креслив и напорист.
294
0
 
7
 
! Отговори
hi hi преди 10 години
В началото на годината германската евродепутатка Инге Гресле поиска проверка на договор между Европейския парламент (ЕП) и ПР-фирмата на съпругата на лидера на ПЕС Сергей Станишев - Моника Станишева. Днес от фирмата на Моника Станишева "Актив Груп" ЕООД разпространиха съобщение до медиите, с което съобщават, че се отказват от проекта и ще възстановят получените авансово средства.Публикуваме цялото съобщение без редакторска намеса:"През изминалата седмица агенция "Актив груп" ЕООД изпрати писмо до Европейския парламент, с което уведомява институцията, че прекратява изпълнението на проекта
293
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
GOLQ; GLUPAK SI MISCHOOO,AMA MNOGO GOLQM.
292
3
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Абе тоя бая шамари е изял за да св мьче сега да каже нещо , но не му се получава ... Голям *** !!!
291
5
 
26
 
! Отговори
pppppp75 преди 10 години
Мишо, *** си като на 100 годишна мечка хралупата.
290
3
 
24
 
! Отговори
1 преди 10 години
Ми нали с промяна в закона на червената Татяна Дончева измъкнаха от затвора приятелят му сводник Ванко1.Тъй че,как няма да си ги харесва.Те престъпниците си се подкрепят.
289
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя клоун за какъв се мисли, че да ни обяснява.Аз да не живея на Марс , бе кирпич, та ти ще ми обясняваш кой какъв е.Не знам каква ти е културата , но си доказан некадърник.Опитваш се да изглеждаш екстравагантно, но се получава смешно.*** ,ходи в Северна Корея и се радвай на комунизма.Заради такива като тебе не дърти, а прости ще сме все така.Гласуването трябва да става след издържането на тест за интелигентност иначе такива питеци като тоя маймун ще решават съдбата ни.
288
3
 
30
 
! Отговори
Ася преди 10 години
Тежката наркомания която тресе Шамара по принцип е неизлечима.Произнесено е и от науката,но гледайте да чу*ате на дърво като видите подобен *** който името си не може да каже правилно ,гащите си не може да обуе сам и килийно образование няма да говори Български .Общо взето *** в ТОКАЙТО са по интелигентни от този ***!
287
34
 
10
 
! Отговори
аз за преди 10 години
Шамар!Хич да не ти пука!Трябва да смачкаме тази кука/ББ/!Всички като него-на ***!Утре на вратата вече ***!Да се махат мутрите от тука!Хич за тях не ми пука!Не ми пука,пука,пука!!!!!
286
3
 
41
 
! Отговори
lsl преди 10 години
Явно комунистите добре плащат.
285
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
недейте така!това е най-широко скроения ***.Бил живял в най добрата демокрация,ами като си толкоз умен и супер хип хоп певец защо не можа да пробиеш там? а излъга хората и им открадна парите бе ***.За теб важи с пълна сила следното"мярка за тъпота с четири букви" Мишо ***.
284
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ВИЦ.. ХА.ХА ХА..ДИКТАТОРСКА ПАРТИЯ ДЕМОКРАТИЧНА.НАЙ ДЕМРКРАТИЧНАТА Е НА КНДР.ДЕМОКРАЦИЯ Е КОГАТО МОЖЕШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО НАВСЯКЪДЕ А НЕ САМО В ТВОЯИА ПАРТИЯ,ИАМ АКО НЕ ГО УДОБРАТ ТЕ НАКАЗВАТ ИЛИ ИЗКЛБЧВАТ.МОЯ СЛУЧАЙ.
283
4
 
35
 
! Отговори
varna преди 10 години
Много си смешен Мише.Продължавай все така ***.
282
3
 
30
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Мишеее Мишеееиии ....ти хептен превъртя ве прятелче ...БСП и демокрация ...брато ти разлика между комунизъм , доказани масови убици на хиляди от нашите братя и сестри и демокрация правиш ли ве Мишеее!?
281
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишо за министър прецедател!!! Гласувай за една по-добре България ...мйееен! :)