Бойко Борисов блокиран 8 часа на пътя

С очите си видях, че шофьорите са излезли неподготвени за зимен път, каза Борисов
Обновена: 26 окт 2014 07:31 | 26 окт 2014 07:30, Елка Василева
466
Бойко Борисов блокиран 8 часа на пътя
Снимка: Булфото

В зимния капан на пътя попадна и Бойко Борисов, който остана заклещен 8 часа на магистрала „Хемус“, пише „Преса“.

В 7,30 сутринта вчера той тръгнал от София за Ловеч за откриването на приземния храм на новостроящата се катедрала в града. За нея от ГЕРБ дарили средства, а той обещал на Ловчанския владика Гавриил да присъства на светата литургия.

Малко преди Севлиево обаче автомобилът на Борисов попаднал в задръстване, породено от завъртели се на пътя автомобили. „Бързах да стигна навреме, но не успях. Както всички хора, и аз затънах. Спрях 5 снегорина, но какво от това? Те седят с мене, не могат да минат. Ходих на две бензиностанции, та си купувахме кафета, какво да правим. Четири часа чакахме на едно място, изпуснах службата в Ловеч. Обърнахме колата за София, върнахме се чак следобед. С очите си видях, че шофьорите са излезли неподготвени за зимен път“, заяви гневно пред „Преса“ Борисов.

Не можем да твърдим сега, че снегът отново ни изненада, защото този път всички институции предупреждаваха, че идва ураган, каза още Бойко Борисов. От сутрин до вечер медиите призоваваха хората да си сменят летните гуми, да не тръгват на път. Няма разумен човек, който да не е бил наясно със ситуацията, посочи той.

„И какво видях днес - дори и професионалните шофьори на рейсове и тирове тръгнали без вериги и с летни гуми. А като се завъртят на шосето две коли и застанат напряко - всичко приключва, при двупосочен път никой няма шанс. Нито снегорин може да стигне, нито влекач да изтегли закъсал автомобил. А снегът не е голям, на много места бе едва 2 см“, разказа Борисов.

„Гледах сутринта и се отчаях. Слязох от колата, питам го един защо си тръгнал с летни гуми, а той ме гледа и нищо не може да ми отговори. Нормален човек не може да постъпи така лекомислено, а то е масово явление. Просто вдигнах ръце. Такива ли сме българите? Безотговорни! И пак ще обвиняваме държавата. Каква организация да създаде държавата, когато хората не могат собствения си транспорт да организират!“, каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен (289)Или ще карат кола по джоба, така че да може да я поддържа. Прекалено много лъскави и прескъпи коли се ремонтират по кварталните гаражи. Защо ли? Защото нема пари да се поддържа. В лицензираните сервизи ти подават кърпичка на излизане - да си забършеш сълзите като видиш сметката...
211
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чета и се чудя, герберастите слагат минуси на очевадните простотии и грабежи на Тиквоний Вилики. И искате да ви повярваме, че не лапате по схемите на умника наречен за по-кратко "Тиквата". И сте съгласни да бъдете грабени и лъгани, да сте мизирниците на Европа? Наистина сте производни на БКП, с тъпотата и верността! А може и да сте на надница, най-вероятно.
210
2
 
33
 
! Отговори
681 преди 9 години
Брех,народе, че ние сме си имали нов "народен герой", който видите ли седял солидарно с вас цели осем часа в снега с вас!По-голяма опашата лъжа от тази не съм чувал!
209
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой забеляза ли, че Борисов е тръгнал да върши нещо МНОГО ВАЖНО в това лошо време и някакви си му запушили пътя !!! И важното е - РАЗАНЕ НА ЛЕНТА !
208
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ейй прецакахте рязането на лентата, що не си сменихте гумите?! Човекът тръгнал от София, минал покрай Севлиево, за да стигне до Ловеч... ейй кво си говорите :D
207
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Олеее, преобърнахме историята, сега закъсахме и с географията!
206
1
 
25
 
! Отговори
do:290 преди 9 години
Мрзела, лентяйството и безотоговоронстта не се лекуват спари. Когато човек иска, ще е отоговорен и ще си сложи зимните гуми, ако мислите, че да се завъртш и д аси потшиш колата някъде е по евтино се лъжете..
205
2
 
49
 
! Отговори
гумаджията преди 9 години
нещо не съм чувал за зимни гуми на камиони и автобуси :) ! Лъжливото овчарче пак е дрънкало неподготвено :))
204
1
 
22
 
! Отговори
samo nashte! преди 9 години
Taka e, prawoto da sa na pytq v BG e samo za babaiti s posleden model koli (i tehnite polivinki i kurostiski) ot zatworenite chiflici s mestnite bejove, deto i policiqta ne vliza, che sa tehni hora nad Hladilnika i pod Boqna.Drugite da mryt. I bez tova sa bedni. Ot kogo ste kradete togava truda i jivota be parzitii nedni deto ste s hubawite zimni gumi i s cherniq haiver?Pisna mi da se ebawat s horata na vsqka krachka v tazi prokajena strana
203
2
 
34
 
! Отговори
емигрантъ преди 9 години
Гн Борисов направете така,че хората дето работят за мин.заплата да могат да си купят зимни гуми,дърва за зимата,гориво за колата,учебници на децата,а и дрехи нови не втора употреба.Тогава матряла може да се подобри значително.Малко си стоял другия път и лопата си вземи и ботуши и ***.Добре,че не чакам Вие да подобрите живота на Българите.
202
2
 
25
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Браво на 280. Ето всички тия,дето народа не измете, ейтака го мятат с ,,дърти лъжи,, и той *** им верва.А вижте и каква просташка *** ни е наобиколила и втълпява ли втълпява ,,севлиевски ,, простотии като тази за ,,затрупания 8часа в преспите,,Бойко Борисов. Ето ти нов герой в погледа на ,,народа,,Това са нашите журналисти- да героизират.
201
4
 
37
 
! Отговори
Велчо преди 9 години
Хора, мислете преди да правите нещо. Преди да изтеглите кредит за 1000лв, за да си купите iPhone, пресметнете дали ще можете спокойно да покривате вноските си. Преди да купите кола - помислете дали след покупката ще ви останат пари за бензин, гуми, консумативи и данъци. А не да купите телефон на кредит и после "Ами аз гладувам и нямам с какво да си платя тази вноска" или пък "Ами аз пари за ядене нямам, откъде пари за зимни гуми да намеря".
200
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като искате да сте гъзари ще си подържате колите. Онзи ден един *** с х5 като му каза гумаджията че 4 гуми струват 3000 лв. и започна да заеква. Който няма пари да подържа кола-на рейса.
199
7
 
37
 
! Отговори
Аха преди 9 години
Борисов, да не беше седял като *** да гледаш как хората закъсват а да беше почнал да ловиш снежинките във въздуха още
198
2
 
33
 
! Отговори
Mental Gent преди 9 години
Сега вече при новия им мандат на гейп рязането на лентички ще се превърне в национален спорт, а портрета на великия стратег, вожд,учител, ръководител и разбирач по всичко хонорис кауза ще виси на всички публични места...Децата сутрин влизайки в училище ще рапортуват пред лика му и ще поставят свежи цветя...В градовете ще се издигнат Негови паметници-монументи, а Той всяка сутрин ще се появава по всички телевизии едновременно за да ни напътства и поучава!!!ПЪЛНА ЛУДНИЦА - в това се превърнахме!!
197
15
 
20
 
! Отговори
do uligo преди 9 години
ами като нямаш, направи така че да имаш, стига се оплагва по форумите.. това че нямаш пари за зимни гуми не е оправдание да прецакаш пътя и времето на още 2000 човека заради това че нямаш пари.. боли ме к.. за тебе чесно,трябва да има закон за това.. зимата със зимни гуми.. аман от тапаци и безодговорни хора!
196
9
 
41
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Тиквата трябва да го боднеме в една студена панелка и да го държиме там един месец с 280 лева, та да види как живеят повечето хора, пфу!
195
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОА ОШЕ НЕЕ ФАНАЛ ВЛАСТА И ПА ПОЧНА ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ. Е ГОЛЕМ МЕРАК ЗА ТЕЯ ЛЕНТИЧКИ БЕ ДРУГАРУ ПОЖАР. ОТ МЕРАК КЕ УМРЕШ НАСРЕТ ПОЛЕТО БЕ.
194
0
 
23
 
! Отговори
до 264 vitosha преди 9 години
Би трябвало в училище да те научат,че подписа не се поставя след запетая а след точка и на нов ред.Поправи си поста за да не ти се смеят хората :))
193
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, научете се да спазвате правилата. Какъвто народа, такава и държавата!!! Все другите са ви виновни. Аре стига *** коментари. Нагледах се и аз на *** като вас дето все си мислят, че са над закона. Ако всички вие имахте културата и възпитанието да спавате правилата нищо нямаше да е така...